Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Μαρτίου 2019.

Βαθμολόγησε: 
Average: 3,9 (57 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Φεβρουαρίου 2019. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Φεβρουάριος δονείται από τον αριθμό 5, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο αριθμός 6 είναι ένα τέλειος αριθμός από άποψη μαθηματικών κάτι που συμβαδίζει αρμονικά και αριθμολογικά. Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που φέρνει αγάπη, έρωτα, εξισορρόπηση, γονιμότητα, εναρμόνιση, καλλιτεχνία και ισορροπία σε πάρα πολλούς τομείς της ζωής μας.

Αν τους προηγούμενους μήνες υπήρχε ένταση και δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε ο Μάρτιος γίνεται ένας συνδετικός κρίκος και ισορροπούμε με το «αντίπαλο στρατόπεδο». Δυο αντίθετοι κόσμοι έρχονται να βρουν τη χρυσή τομή και να  ενωθούν με έναν ήρεμο διάλογο.

Είναι ένας μήνας που μας κάνει να είμαστε πιο διπλωματικοί, έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και θα βρούμε λύσεις σε πολλά θέματα μας. Θα νοικοκυρευτούμε αλλά και θα λάβουμε μεγάλη πνοή ηρεμίας, θα εστιάσουμε σε θέματα οικογένειας και αξίες μέσα σε αυτή, αλλά θα λύσουμε και ζητήματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό περιβάλλον.

Ο Μάρτης είναι ένας μήνας που ευνοεί πολύ τον γάμο, τις σχέσεις ακόμη και τις νέες γνωριμίες, τη δημιουργία οικογένειας και την εγκυμοσύνης. Επίσης το μήνα αυτό όπου είναι ένας πολύ όμορφος μήνας θα ασχοληθούμε με την εστία, θα υπάρχουν αλλαγές αν κάποιος θέλει να βρει σπίτι ή να πουλήσει.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: