Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου 2017.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (45 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Οκτωβρίου 2017. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας:  Ο Οκτώβριος δονείται από τον αριθμό 2, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Παγκόσμιος αριθμός για τον Οκτώβριο είναι το 2, είναι ένας μήνας που θα μας απασχολήσουν οι σχέσεις, οποιαδήποτε μορφή σχέσης, είτε είναι αισθηματική, επαγγελματική, οικογενειακή ή οικονομική αυτή η σχέση. Τείνει να είναι ένας μήνας ιδιαίτερα κομβικός μιας και μεγάλα ξεκαθαρίσματα θα έχουμε σε κάθε σχέση μας, θα βάλουμε μια τάξη οριστική.

Αν μια σχέση μας αποκαλύπτει ο αριθμολόγος Μάνος Μηκίδης αξίζει να ολοκληρωθεί και να υπάρχει μέλλον τότε θα την επισημοποιήσουμε και θα την κάνουμε ακόμη πιο γερή και σταθερή και αυτό υφίσταται σε όλα τα επίπεδα.

 Μπορούμε να έχουμε σταθερότητα στη σχέση αυτή και να την κάνουμε ακόμη πιο δυνατή αν όμως είμαστε σε μια νοσηρή σχέση η οποία δεν μας εξελίσσει, δεν μας κάνει καλύτερους χαρακτήρες και νιώθουμε ότι δεν μπορεί να μας προσφέρει κάτι παραπάνω , θα δώσουμε ένα τέλος σε αυτή χωρίς όμως να μας στεναχωρήσει το γεγονός αυτό, διότι θα είναι μια απόλυτα ώριμη απόφαση, σαν να μην πηγαίνει άλλο και να έχει φτάσει εδώ και καιρό σε ένα τέλμα.

Τον μήνα αυτό θα βιώσουμε την αφύπνιση, έναν απολογισμό θα κάνουμε σε συνολικό επίπεδο, θα δώσουμε βαρύτητα σε ότι μπορεί να μας κάνει καλύτερους και τι θα πρέπει να αλλάξου, είναι όπως λέει ο κύριος Μηκίδης πηγαίνουμε ταμείο και βλέπουμε τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης, είναι ένα πολύ καλό διάστημα να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα και μάλιστα να θέσουμε τη ζωή και την καθημερινότητα μας σε μια τροχιά που θα μας αποφέρει πολλαπλά κέρδη και οφέλη.

Ένα άλλο θέμα που θα μας απασχολήσει μέσα στο μήνα αυτό είναι πως θα υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα και γενικότερα θα διακατεχόμαστε από τη βιασύνη, είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε και να είμαστε πιο ήρεμοι στις αποφάσεις μας.

Θα παρουσιαστούν ξαφνικές ευκαιρίες, θα διακατεχόμαστε από μια δικαιοσύνη και μια ωριμότητα ώστε να διακρίνουμε ποιες είναι οι σωστές για εμάς ευκαιρίες και ποιες μας οδηγούν στην σίγουρη επιτυχία.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: