Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Σεπτεμβρίου 2017.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (42 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Σεπτεμβρίου 2017. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας:  Ο Σεπτέμβριος δονείται από τον αριθμό 1, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Παγκόσμιος αριθμός για τον Σεπτέμβριο είναι το 1, είναι ένας μήνας επανεκκίνησης, αλλαγών και μεταμόρφωσης τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό – επαγγελματικό επίπεδο.

Πολλά νέα ξεκινήματα μας επιφυλάσσει ο νέος αυτός μήνας και ας ξεκινήσουμε πρώτα από όλα από το συναισθηματικό τομέα. Ο αριθμός 1 δηλώνει τη σοβαρή δέσμευση, μια αγάπη που ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα αρχίζει μέσα στον νέο μήνα να γίνεται πιο σοβαρή και να έχει μια σταθερή πορεία προς το γάμο.

Αν διαθέτει κάποιος έναν δεσμό, θα δει μέσα στο μήνα να έχει πολύ ευχάριστες εξελίξεις και υπάρχει πολύ μεγάλο ενδεχόμενο να προχωρήσει ο δεσμός με την απόκτηση ενός παιδιού. Υπάρχει αμοιβαιότητα και έμπρακτα συναισθήματα σε μια σχέση. Θα διαπιστώσουν πολλοί αριθμοί πεπρωμένου ότι εισπράττουν αληθινά αισθήματα, θα δουν με ορατό το συναίσθημα. Κάτι άλλο πολύ σημαντικό είναι η συναισθηματική ανταμοιβή που θα εισπράξουμε, είτε αυτή προέρχεται από έναν παλαιό δεσμό που διατηρούσαμε είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία που θα έχει μεγάλη εξέλιξη.

Η κοινωνική μας ζωή θα μας προσφέρει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αφού θα διαπιστώσουμε πως και αποδεκτοί γινόμαστε και για κάποια άτομα είμαστε απαραίτητοι.

Είναι ένα καλό διάστημα επίσης να αυξήσουμε τα έσοδα μας και να δούμε τα οικονομικά μας σε ανοδική πορεία. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα με τις απαιτούμενες εγγυήσεις ότι θα πάει καλά.

Ευχάριστες στιγμές θα περάσουμε με οικογένεια και φίλους και γενικότερα είμαστε πιο αισιόδοξοι και απελευθερωμένοι.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: