Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2019 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (75 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2019 στο video του, ότι είναι ένας μήνας με ιδιαίτερες και δυναμικές καταστάσεις.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Απριλίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο νέος μήνας ξεκινά και φέρνει σημαντικές εξελίξεις, έχει μια πίεση θα λέγαμε και μια αύξηση των ευθυνών είτε επαγγελματικών είτε οικονομικών. Έχουμε το περιθώριο όμως μέσα στο μήνα αυτό, σε ένα σημαντικό μας θέμα να αναθεωρήσουμε, να αλλάξουμε πρακτική πάνω σε αυτό. Θα έχουμε κάποιες υποχρεωτικές επαφές, κάποιες συναντήσεις που δεν θα μπορούμε να αποφύγουμε.

Πολλές συζητήσεις και ειδικά το πρώτο 20 ήμερο του Απριλίου, είναι σαν να κάνουμε μια μελέτη βέβαια γιατί σε πράξεις και διεκπεραίωση τους είναι μετά τις 19 του μήνα.  

Αναθεώρηση αξιών έχουμε το μήνα αυτό, αν και το μήνα αυτό ξεκινά με μια νέα Σελήνη η οποία θα μας δώσει την ώθηση για νέα ξεκινήματα και σχέδια έως τις 5 Απριλίου καλό είναι να διπλοτσεκάρουμε μια νέα συμφωνία ή και ακόμη σε αυτά που ακούμε. Μπορεί να μην είναι αλήθεια όλα αυτά που μας λένε ή προσπαθούν να μας πείσουν.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου εδώ:

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση:
instagram