Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (73 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018 στο video του, ότι είναι ένας καυτός μήνας, μήνας ενδείξεων αποδείξων και εκβάσεων πολύ σημαντικών τόσο για την καθημερινότητα μας όσο και για το μέλλον μας.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Αυγούστου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος σημαντικό μήνας του χρόνου όλου, είναι ο μήνας που μέσα από τις εξωτερικές ενέργειες και δοκιμασίες καλούμαστε να βρούμε την αληθινή ευτυχία. Πρόκειται για έναν θετικό μήνα ως επί το πλείστον και μέσα από τις διάφορες και μεγάλες συγκυρίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Το σημαντικό του μήνα είναι να μπορούμε να διακρίνουμε  τι είναι σωστό, αληθινό και ουσιαστικό για εμάς. Ένα άλλο πάλι που θα μας απασχολήσει είναι πως πρόκειται για έναν κουραστικό μήνα με πολλά και διαφορετικά γεγονότα που θα συμβούν.

Για έναν ακόμη μήνα ίσως και να είναι μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξουμε ή να τακτοποιήσουμε πιο σωστά τις πιο σημαντικές εκκρεμότητες μας. Ένας κύκλος που μας ταλαιπωρούσε μήνες τώρα καλούμαστε να κλείσουμε το θέμα αυτό επιλύοντας το όμως.

Κρύβει πολλές ευκαιρίες για τον καθένα από εμάς ο μήνας αυτός και μάλιστα άκρως σημαντικές και από τις 7 του μήνα και για ένα μεγάλο διάστημα επανεξετάζουμε τι είναι πραγματική ευκαιρία για την περίπτωση μας. Καλούμαστε αν παρουσιάστηκε ήδη ή αν θα έρθει άμεσα η ευκαιρία αυτή να την επανεξετάσουμε και αν είναι άκρως συμφέρουσα για εμάς να την θέσουμε σε εφαρμογή.

Οι ευκαιρίες αυτές έχουν να κάνουν με υλικά δεδομένα όπως χρήματα ή μια νέα θέση επαγγελματική. Από τις 13 του μήνα έως και 27 θα αισθανθούμε δυναμισμό στον οποίο όμως θα είμαστε συγκρατημένοι και κάπως πιο επιφυλακτικοί. Από τις 19 του μήνα και έπειτα ηρεμούμε από καθυστερήσεις, αναβολές και αναποδιές.

Το πιο όμορφο διάστημα αστρολογικά έρχεται από τις 25 και έπειτα διότι αποκτούμε ψυχική ποιότητα και ηρεμία.  Το μόνο που μας ζητά ο κος Ντούβλης είναι αποφύγουμε τις υπερβολές.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου εδώ:

 

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: