Αστρολογικές προβλέψεις Δεκέμβριος 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2,4 (274 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 στο video του, Ο Δεκέμβρης του 2021, είναι ένας μήνας που θα κλείσουν κεφάλαια και θα ανοίξουν νέα στη ζωή μας

Θα πρέπει τον μήνα αυτό είτε να θωρακιστούμε αμυντικά αν κάτι δεν επιθυμούμε να μας συμβεί είτε να αξιοποιήσουμε τις καταστάσεις αν κάτι επιθυμούμε να το ζήσουμε. Και στις δυο περιπτώσεις θα πρέπει να έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι.

Τον Δεκέμβρη θα μας απασχολήσουν θέματα κοσμικά σε πολλές χώρες, θέματα που έχουν να κάνουν με την εκκλησία είτε θέσπιση νόμων, μπορεί να ακούσουμε και αναθεώρηση διεθνών σχέσεων. Το θετικό είναι ότι από τον Δεκέμβρη ξεκινά μια περίοδος που αρχίζει το τοπίο και ξεκαθαρίζει, αν ζούσαμε σε μια εποχή ψευδών ειδήσεων αλλά και μια πολύ θολής κατάστασης τώρα αυτό διαλύεται το σύννεφο και έχουμε αρκετά ξεκάθαρη εικόνα. Κάποια ζώδια που πραγματικά είναι υπερευαίσθητα όπως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι αρκετά βοηθητικός μήνας ο Δεκέμβρης μιας και θα ξεκαθαρίσει πολύ αυτό το τοπίο που μπέρδευε την σκέψη τους.

Θα υπάρχει μια οικονομική ανασφάλεια η οποία προκύπτει από την απώλεια κεκτημένων. Το τελευταίο δεκαήμερο υπάρχει μια αρκετά μεγάλη ανάγκη για επικοινωνία, να μιλήσουμε και να έρθουμε κοντά, αν και υπάρχει μια βιασύνη και ένταση είναι ένα διάστημα που θα πέσουν αρκετά οι τόνοι.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Δεκεμβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου εδώ:

zwdiasimera videosplay

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

 

Τελευταία ενημέρωση:
Άρχος