Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουάριος 2022 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2,2 (365 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 στο video του, Ο Ιανουάριος του 2022, είναι ένας μήνας που θα υπάρχει μια συνέχεια, σαν ένα μοτίβο επαβαλαμβανόμενο από τον προηγούμενο μήνα.

Ο Ιανουάριος του 2022, είναι ένας μήνας που θα υπάρχει μια συνέχεια από τα γεγονότα και τις αλλαγές του Δεκεμβρίου, θα συνεχιστούν κάποιες ειδήσεις οι οποίες δεν θα είναι αληθινές όμως και εμείς χρειάζεται να διαμορφώσουμε μια άποψη αλλά και να σχεδιάσουμε τη ζωή μας πάνω σε μια σωστή βάση.

Τον μήνα αυτό θα μας απασχολήσουν σίγουρα τα νέα σχέδια και οι αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε, επιθυμούμε να διαφοροποιηθούμε αλλά να το κάνουμε αλλάζοντας τις αξίες μας. Η εποχή και τα δεδομένα μας καλούν να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας, να αλλάξουμε τα "θέλω" μας και να γίνουν πιο ουσιαστικά για εμάς. Τον Ιανουάριο καλούμαστε να μάθουμε από τα λάθη μας, να σηκωθούμε και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, είναι επιτακτική ανάγκη να ορθώσουμε ανάστημα να αφήσουμε πίσω την μοιρολατρία και να νιώσουμε δυνατοί.

Χρειάζεται καθαρό και ήρεμο μυαλό, να είμαστε όσο είναι εφικτό χαρούμενοι γιατί η αλήθεια είναι, πως όσα και να μας τύχουν αν είμαστε ψύχραιμοι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά παραπάνω από το να μας πάρει από κάτω μια κατάσταση.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Ιανουαρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου εδώ:

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: