Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (65 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 στο video του, ότι είναι ένας μήνας μεγάλων αλλαγών για το προσωπικό μας συμφέρον και την προσωπική μας ευτυχία και επιτυχία.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Ιανουαρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

 

Μάθε τι επιφυλάσσει ο Ιανουάριος στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για Ιανουάριο 2017

Ο νέος μήνας είναι γεμάτος με παροτρύνσεις και πολλά γεγονότα, πράγμα που σημαίνει πως δεν πρόκειται ούτε να βαρεθούμε αλλά ούτε και να είμαστε σε λήθαργο.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα  χαρακτηρίζετε  κυρίως από την ολοκλήρωση θεμάτων που είχαμε αφήσει από τα μέσα του Δεκέμβρη, ολοκληρώνουμε ότι είχαμε αφήσει στη μέση και δρομολογούμε με μια απίστευτη ευκολία τα θέματα μας. Είναι μέρες που διακατεχόμαστε από ενθουσιασμό και από λύσεις που μας κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα μας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχουμε διάφορα απροσδόκητα γεγονότα αλλά κυρίως θετικά, θα έχουμε χαρμόσυνες προοπτικές και μια αισιόδοξη έκβαση των πραγμάτων.

Σε γενικές γραμμές είναι  ένας πολύ θετικός μήνας και τις δυο τελευταίες μέρες του μήνα θα γίνουμε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς, θα βγούμε για να διασκεδάσουμε αλλά και θα έχουμε διάθεση να γνωρίσουμε νέα άτομα.

Θέματα της καθημερινότητας και της κοινωνικότητας μας θα μας απασχολήσουν έντονα, επίσης κοιτάζουμε τα θέματα και τις προσδοκίες μας με μια πιο ορθολογική ματιά. Θέτουμε νέους στόχους που έχουν γερές βάσεις και θα ωφεληθούμε από την υλοποίηση τους ουσιαστικά και αληθινά. Δεν κυνηγάμε φαντασιώσεις ή μικρής διάρκειας πράγματα, που ναι μεν θα μας κάνουν χαρούμενους αλλά θα είναι κάτι πρόσκαιρο και όχι με μονιμότητα στη ζωή μας.

 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου εδώ:

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: