Αστρολογικές προβλέψεις Μάιος 2022 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2,2 (365 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2022 στο video του. Ο Μάιος του 2022, είναι ένας μήνας από όπου ξεκινά και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με διάρκεια 6 μήνες, παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας και η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλά γεγονότα αρνητικά, εμάς σε προσωπικό επίπεδο μας διακατέχει ένας ενθουσιασμός.

Σε επίπεδο λοιπόν ατομικό θα είμαστε αρκετά ανεβασμένοι. Οι καταστάσεις που ζήσουμε μέσα στον Μάιο είναι αρκετά περίεργες μιας και γεωλογικά ή γεωπολιτικά φαινόμενα θα υπάρχουν και θα καθορίσουν ένα μεγάλο κομμάτι των οικονομικών για αυτό το λόγο όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό κουμάντο στα οικονομικά μας. Εδώ χρειάζεται μια σχετική οικονομία στην καθημερινότητα μας και να μειώσουμε όσο μπορούμε τα έξοδα μας.

Υπάρχει μέσα στον μήνα μια μεγάλη πίεση στα οικονομικά μας, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρχει και μια στήριξη όχι σε ψυχολογική υποστήριξη αλλά στο πρακτικό κομμάτι θα μπορούμε να λάβουμε βοήθεια. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου θα γίνουν ορατά τα αποτελέσματα των πράξεων και των δράσεων από το ξεκίνημα του μήνα, σε αυτό το διάστημα θα είναι έμπρακτη όμως και η βοήθεια που θα λάβει ο καθένας μας, θα γίνει όμως με έναν κρυφό τρόπο. Επίσης στα μέσα του μήνα και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα ανέβει ο ενθουσιασμός μας αρκετά, μοιάζει σαν μια περίοδο προσαρμογής ότι αυτά είναι τα δεδομένα μου, θα πορευθώ ανάλογα.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Μαΐου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου εδώ:

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: