Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (69 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 στο video του, ότι είναι ένας μήνας μεγάλων αλλαγών για το προσωπικό μας συμφέρον και την προσωπική μας ευτυχία και επιτυχία.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Μαρτίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που το πρώτο 15ημερο κυριαρχεί κατά πολύ η έννοια της τακτοποίησης των θεμάτων μας. Πρέπει και επιβάλλεται στις όποιες αλλαγές έχουν προκύψει από τα μέσα του Φεβρουαρίου να τις αξιοποιήσουμε και φυσικά να τις κλείσουμε. Σίγουρα έχουμε την ευκαιρία να επέμβουμε σε αυτές τις αλλαγές και να διορθώσουμε πράγματα, δεν είναι δηλαδή κάτι μόνιμο.

Σκοπός μας και κύριο μέλημα μας είναι να ηρεμίσουμε, να κλείσουμε υποθέσεις και ανοιχτά μέτωπα τα οποία μας δημιουργούν άγχος, θέματα ανοιχτά που  πολλές φορές αναβάλαμε όχι μόνο από αμέλεια αλλά και από τις δυσκολίες της καθημερινότητας.  Το πιο σημαντικό πράγμα το μήνα αυτό, είναι να μην αναβάλλουμε πράγματα γιατί κάποια στιγμή θα πελαγώσουμε και θα μας φανούν βουνό.

Επίσης κάτι άλλο σημαντικό είναι πως το μήνα αυτό θα πρέπει να έχουμε ιδιαίτερη προσοχή στις εξαπατήσεις, είμαστε κάπως ευάλωτοι με αποτέλεσμα να εξιδανικεύουμε καταστάσεις και πρόσωπα.  Έχουμε παραπάνω από όσο πρέπει την ανάγκη να πιστέψουμε σε μια ιδέα ή μια κατάσταση και αυτό να μας οδηγήσει στην εξαπάτηση. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πέσουμε πάνω σε κακούς ανθρώπους ή άτομα που έχουν σκοπό να μας βλάψουν απλά ίσως να έχουμε κάπως παραπάνω απαιτήσεις και το άτομο αυτό να μην μπορεί να μας πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία μας.

Ένα άλλο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι το κομμάτι της υπεραισιοδοξίας μας. Να μην υπερεκτιμήσουμε τις δυνατότητες μας αλλά και να μην φερθούμε με αγνωμοσύνη. Καλό θα είναι να εκτιμήσουμε τα κεκτημένα μας και να μην προσπαθήσουμε να μην χάσουμε το  μέτρο στα θέλω μας.

Μάθε τι επιφυλάσσει ο Μάρτιος στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για Μάρτιο 2017

 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου εδώ:

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: