Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (75 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019 στο video του, ότι είναι ένας μήνας με ιδιαίτερες και δυναμικές καταστάσεις.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Νοεμβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Νοέμβριος με το ξεκίνημα του έως τις 20 του μήνα χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία διότι κρύβει πονηρά στοιχεία. Οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας χρειάζονται μια δεύτερη ανάγνωση μια βαθύτερη κατανόηση.

Το πρώτο δεκαήμερο έρχονται διάφορα γεγονότα που θα έχουν αντίκτυπο είτε θετικά είτε αρνητικά στον οικονομικό τομέα. Για κάποια ζώδια οι εξελίξεις αυτές μπορούν να αποφέρουν πολλά ενώ για κάποια άλλα ενδεχομένως να έχει κάποιο κόστος όλο αυτό. Με απρόβλεπτο και ξαφνικό τρόπο θα συμβούν διάφορες καταστάσεις οι οποίες θα μας ωθήσουν στο να πάρουμε αποφάσεις για να τακτοποιήσουμε με κάθε τρόπο τον οικονομικό τομέα μας.

Κοντά στα μέσα του μήνα και έπειτα θα πρέπει να τακτοποιήσουμε λογαριασμούς και εκκρεμότητες, να κλείσουμε δηλαδή υποθέσεις μας, να μην το αναβάλουμε για κάποια άλλη στιγμή. Παράλληλα όμως εμφανίζεται μια συγκυρία ιδανική για να επιλύσουμε πολλά θέματα μας που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές ανάγκες μας.

Οπλιζόμαστε με δύναμη ή αντλούμε από άτομα από το οικείο περιβάλλον μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να μοιραστούμε πράγματα, ακόμη και να ζητήσουμε βοήθεια από κάποιο άτομο που είναι στο πλάι μας.

Από τις 25 του μήνα και έπειτα αλλάζει κατά πολύ η διάθεση μας, θα αισιοδοξήσουμε και θα αρχίσουμε να νιώθουμε πως όλα θα πάνε καλά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυτούμε ή να βολευτούμε σε μια κατάσταση.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου εδώ:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

Τελευταία ενημέρωση: