Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (75 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 στο video του, ότι είναι ένας μήνας με ιδιαίτερες και δυναμικές καταστάσεις.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Οκτωβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα μας απασχολήσουν οι σχέσεις,  και πιο συγκεκριμένα το κομμάτι της διαχείρισης μιας σχέσης, είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα. Όπου σχέση αυτή μπορεί να είναι οικονομική, επαγγελματική, ερωτική, οικογενειακή αλλά και κοινωνική. Κάνουμε ένα είδος εκκαθάρισης και τακτοποίησης των σχέσεων μας, ειδικά αυτών που έχουν θέματα ή έχουν κολλήσει χωρίς να μας προσφέρουν κάτι.

Τον νέο μήνα εκείνο που θα μας απασχολήσει πιο πολύ είναι ο τομέας τον οικονομικών, θα πρέπει να προσέξουμε προκειμένου να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες, με δημόσιες υπηρεσίες ή θα πρέπει να δώσουμε τα οφειλόμενα. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσουμε με κάθε τρόπο.

Ενώ στα τέλη του μήνα και έπειτα θα μας απασχολήσουν θέματα ψυχολογίας και οικονομικών, ενώ κατά τη διάρκεια του μήνα θα μας διακρίνει να είμαστε κάπως μαζεμένοι και συνεσταλμένοι, πράγμα που σημαίνει πως μας διακρίνει μια εσωστρέφεια στην οποία δεν δείχνουμε τι νιώθουμε. Είναι κάπως καταπιεστικό να μην δείχνουμε τι αισθανόμαστε είτε γνωρίζουμε ένα άτομο πρόσφατα είτε αναφερόμαστε σε ένα πρόσωπο που ξέρουμε χρόνια.

Θα έχουμε οικονομικές εξελίξεις γιατί θα μας δείξει ο Οκτώβρης την τελική πορεία ενός θέματος μας. Θα δούμε ποια κατεύθυνση και τροπή θα πάρει ώστε να ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου εδώ:

 

Τελευταία ενημέρωση: