Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 22/7/2021, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (261 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Αναλύετε τα συναισθήματά σας, είστε πιο προσεκτικοί στην αγάπη από τις 22 Ιουλίου ως 16 Αυγούστου 2021 όπου η Αφροδίτη εισέρχεται στο αναλυτικό και επικριτικό ζώδιο της Παρθένου. Τώρα απαιτείτε συνέπεια από τους άλλους, γίνεστε πιο απαιτητικοί και τελειομανείς στις ερωτικές επιλογές σας, δεν εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας και προσπαθείτε να τα εκλογικεύσετε. Ασκείτε κριτική στα αγαπημένα σας πρόσωπα σε μια προσπάθεια να τους βελτιώσετε, απομακρύνοντας τις αρνητικές τους συνήθειες. Η τάση σας να επικρίνετε το σύντροφό σας μπορεί να εκληφθεί ως αδιαφορία και έλλειψη ενδιαφέροντας.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στην Παρθένο το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρώνεστε στο να κάνετε πιο ευχάριστο το χώρο του σπιτιού σας και του γραφείου σας, θέλετε τα πάντα να είναι καθαρά και σε τάξη καθώς η Αφροδίτη κινείται στον καθημερινό έκτο οίκο σας. Μπορεί ακόμα να αποφασίσετε να ξεκινήσετε δίαιτα, μπορείτε τώρα να βάλετε ένα πρόγραμμα στα γεύματα της εβδομάδας και να το ακολουθήσετε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Συναντήστε τους φίλους σας και αφεθείτε στο ερωτικό παιχνίδι, αρκούν τα πνευματώδη πειράγματα και το πάθος σας για να ξεκινήσει το ερωτικό κυνήγι. Αν είστε καιρό μόνοι, η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θα μπορούσε να σας φέρει στην αγκαλιά κάποιου/ας, ίσως ενώ είστε έξω για διασκέδαση ή σε μια κοινωνική εκδήλωση. Αν είστε σε σχέση, βλέπετε τώρα την πρακτική πλευρά της αγάπης. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ολοκληρώνετε το γενικό καθαρισμό του σπιτιού σας, κάνετε αναδιάταξη επίπλων και τη διακόσμηση που επιθυμεί η καρδιά σας χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αλλά να θυμάστε, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε μόνο με το σπίτι σας. Επιδείξτε στους αγαπημένους σας τη δημιουργική πλευρά σας και προσκαλέστε τους για ένα δείπνο στο σπίτι σας, θα περάσετε τόσο ευχάριστα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δίνετε έμφαση στις τοπικές εκδηλώσεις και τα ταξίδια χάρη στην Αφροδίτη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Σίγουρα με τις λογικές και πρακτικές ιδέες σας δεν περνάτε απαρατήρητοι, εισπράττετε το θαυμασμό με τη γοητεία σας. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ένα νέο αγαπημένο καφέ, μπιστρό ή ακόμα και ένα νέο μουσείο τέχνης και νιώθετε τόσο χαρά και ενθουσιασμό. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Δεν χρειάζεται να επιλέγετε ακριβά ή άχρηστα αντικείμενα, για τη  μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλειά σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ακόμα και αν είστε άνετα οικονομικά, τα χρήματά σας θα μπορούσαν να διατεθούν σε μια μεγαλύτερη ή καλύτερης ποιότητας αγορά ή σε ένα αντικείμενο του οποίου η αξία αυξάνεται με το χρόνο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απολαύστε τα προνόμια που έρχονται από τη θεά της αγάπης, της αρμονίας και της ομορφιάς στο ζώδιό σας, αλλά να είστε διατεθειμένοι να τα κυνηγήσετε, τίποτε δεν προσφέρεται στη ζωή αν δεν το επιδιώξετε. Πάρτε λοιπόν το τιμόνι της ζωής και κατευθύνετε το πλοίο στη θάλασσα της ευτυχίας και της επιτυχίας. Αφεθείτε σε μια νέα αγάπη, εκδηλώστε τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Η θεά της αρμονίας στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να θεραπεύσετε τον πόνο του παρελθόντος, ενθαρρύνοντάς σας να αφήσετε τα πράγματα να κυλίσουν σιγά-σιγά στην αγάπη. Σας δίνει το πράσινο φως για να κατασκηνώσετε στον καναπέ σας όλη μέρα και να αποσαφηνίσετε τι θέλετε από την αγάπη. Αν υπάρχει κάποιος/α που πρέπει να συγχωρήσετε, αυτή είναι μια καλή στιγμή, ειδικά αν θα πρέπει να δείτε ο ένας τον άλλο σε επικείμενες συναντήσεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να εντυπωσιάσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο με τις καινοτόμες ιδέες και τις απόψεις σας, όλοι συγκεντρώνονται δίπλα σας για να σας ακούσουν. Μιλήστε με νέα πρόσωπα που θα συναντήσετε, θα γεμίσουν τις συναισθηματικές δεξαμενές σας. Είτε πρόκειται για μια φιλία, μια συνεργασία ή μια νέα αγάπη έχετε πολλές δυνατότητες για νέες γνωριμίες. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεβαίνετε τη σκάλα της επιτυχίας έχοντας τη βοήθεια που χρειάζεστε χάρη στην Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Δεν ξέρετε ποτέ ποιόν θα συναντήσετε, έτσι κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά, συναναστρεφόμενοι ανθρώπους που έχουν καλή κοινωνική θέση και εξουσία. Κάποιος από αυτούς θα μπορούσε να είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί σας ή να σας δώσει μια χείρα βοηθείας για να ανεβείτε πιο γρήγορα τη σκάλα της επιτυχίας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, να κάνετε κάτι διαφορετικό ή ένα ταξίδι χάρη στην Αφροδίτη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας. Αλλά ακόμα και αν δεν καταφέρετε να φύγετε, αρχίζετε την εξερεύνηση της πόλης σας ή μιας νέας γνώσης, θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να αλλάξετε ρυθμό στη ζωή σας, να ξεφύγετε από την πλήξη σας. Πετώντας σε ένα αεροπλάνο είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσετε μια μεγάλη περιπέτεια! Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θεά της αρμονίας και της κοινωνικότητας στον εσωστρεφή όγδοο οίκο σας, σας δίνει μια ελαφριά εμμονή να μη θέλετε να είστε μόνοι, έτσι λαχταράτε την ανθρώπινη επαφή, και βρίσκεστε με άτομα που μπορούν να σας αναπτερώσουν το ηθικό. Οι επιφανειακές συζητήσεις θα είναι απογοητευτικές τώρα για σας, θέλετε να μοιραστείτε τη χαρά και τον πόνο σας, να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αυξάνει την επιθυμία σας για επικοινωνία με τον αγαπημένο σας, είστε εκφραστικοί, εκδηλώνετε ό, τι έχετε κρυμμένο στα βάθη του μυαλού σας. Είστε μόνοι; Υπάρχει αφθονία θαυμαστών, απλά διασκεδάζοντας ή κάνοντας περίπατο δίπλα στη θάλασσα, έτσι ρίξτε τα δίχτυα σας και θα πιάσετε μεγάλη ψαριά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
\n
Youtube