Αφροδίτη στον Κριό από τις 5/4/2024, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (149 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Αυτοπεποίθηση, ορμητικότητα και πάθος σάς χαρίζει από τις 5 Απριλίου ως τις 29 Απριλίου 2024, η Αφροδίτη στο φλογερό και παθιασμένο ζώδιο τον Κριό. Με την Αφροδίτη στον Κριό, ενθουσιάζεστε γρήγορα με μια νέα γνωριμία σας, δε διστάζετε να ρισκάρετε και να πάρετε την πρωτοβουλία να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Δεν ανέχεστε τη ρουτίνα, θέλετε ειλικρίνεια και αμεσότητα, διαφορετικά εγκαταλείπετε το ερωτικό παιχνίδι.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Κριό στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Δύναμη και πάθος σάς χαρίζει η σαγηνευτική Αφροδίτη στο ζώδιό σας, διεκδικείτε χωρίς φόβο την αγάπη και έχετε τα κίνητρα να εκφράσετε την προσωπικότητά σας και τις ανάγκες σας. Οι πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα είναι αυξημένες, καθώς δεν πρόκειται να αφήσετε να σας ξεφύγει το θήραμά σας. Αν είστε σε σχέση, εκφράζετε με ευκολία στον αγαπημένο σας τα συναισθήματά σας και αγωνίζεστε για το καλό της σχέσης σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, της ξεκούρασης, σας φέρνει ανακούφιση από το άγχος και τον πόνο του παρελθόντος. Τώρα δεν αισθάνεστε την ανάγκη να βγείτε έξω με τους φίλους σας και να φλερτάρετε, αλλά αναζητάτε τον προσωπικό σας χώρο και τη μοναξιά σας. Κάνετε συναισθηματική και ψυχική εκκαθάριση από πρόσωπα και καταστάσεις, που σας κρατούν δεμένους σε ένα ζοφερό παρελθόν. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζείτε χαρούμενες στιγμές με τους φίλους σας, συμμετέχετε σε ποικίλες και έντονες κοινωνικές δραστηριότητες, χάρη στην Αφροδίτη στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Βρίσκεστε στο κοινωνικό προσκήνιο και δημιουργούνται ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης με νέα άτομα, που έρχονται ξαφνικά στη ζωή σας. Αισθάνεστε περίφημα συζητώντας και φλερτάροντας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βαδίζετε σε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας, καθώς η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θα μπορούσε να φέρει πολλά γεγονότα και ευκαιρίες, που σας κάνουν χαρούμενους και ενθουσιασμένους. Η δημοτικότητά σας απογειώνεται, θέτετε μακροπρόθεσμους στόχους στην καριέρα σας, είστε φιλόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια. Ορίζετε ένα στρατηγικό σχέδιο, που θα απογειώσει τα μεγάλα οράματά σας.Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Απελευθερώνεστε από το συναισθηματικό βάρος, βλέπετε τον έρωτα και τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον αισιόδοξο και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Νέες προοπτικές ανοίγονται στην ερωτική σας ζωή, στόχος σας είναι η περιπέτεια και η επέκταση. Κάνετε ταξίδια, νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις και αναζητάτε τη γνώση, έτσι εμπλουτίζετε τη ζωή σας με νέες εμπειρίες. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά με την αγάπη σας ή συνενώνετε τους οικονομικούς πόρους σας, για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Ίσως ανακαλύψετε ένα παθητικό εισόδημα ή κάποια άτομα σας βοηθούν στην μακροπρόθεσμη οικονομική σας σταθερότητα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική σας σχέση και οι συνεργασίες σας θα σας χαρίσουν ζωντάνια, πάθος και ψυχική ανανέωση, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Θετικές εξελίξεις σε προβλήματα που προϋπήρχαν, σας δημιουργούν αισιοδοξία και μειώνουν το άγχος σας. Αν είστε μόνοι, βρίσκετε μια συμπληρωματική ψυχή, που ξεσηκώνει τα κρυμμένα πάθη σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να κόψετε τις κακές σας συνήθειες και να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, χάρη στην Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας. Τώρα νιώθετε πιο ακμαίοι και ζωντανοί, είστε σε καλύτερη φυσική κατάσταση και αισθάνεστε ανανεωμένοι. Μπορεί να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, καθώς ενδιαφέρεστε για το καλό της υγείας σας και την ευεξία σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ακαταμάχητο πάθος σας, η γοητεία και η σαγήνη σας, φέρνουν κοντά σας πολλούς υποψήφιους συντρόφους χάρη στη μαγνητική Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ο αγαπημένος σας θα είναι πιο εκδηλωτικός συναισθηματικά και αποκαλυπτικός στα λόγια του κι εσείς εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας. Αν είστε μόνοι, διασκεδάζετε και φλερτάρετε, αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσει τον έρωτα και την περιπέτεια. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σάς κάνει πιο μοναχικούς και εσωστρεφείς, κάνετε ένα διάλειμμα από το ερωτικό παιχνίδι και απολαμβάνετε το χρόνο σας με την οικογένειά σας και τον αγαπημένο σας. Βάζετε στην άκρη το πολυάσχολο πρόγραμμά σας, φροντίζοντας τις οικείες σχέσεις σας και αγωνίζεστε να θέσετε γερά συναισθηματικά θεμέλια. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοινωνικοποιήστε και συζητάτε με όλον τον κόσμο, χάρη στην κοινωνική Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Είστε χαρούμενοι, βρίσκετε χρόνο να βρεθείτε με τους φίλους σας, γνωρίζετε νέους ανθρώπους. Μπορεί να σχεδιάσετε μια κοντινή απόδραση ή να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, που διεγείρουν το μυαλό σας. Με την πειθώ σας και τη δυνατή επιχειρηματολογία σας, μαγεύετε τους γύρω σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Νιώθετε οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια, καθώς η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας βοηθά να θέσετε νέους οικονομικούς στόχους ή σας φέρνει μια νέα οικονομική ευκαιρία. Απομακρύνονται τυχόν οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζατε, ίσως ακόμα στραφείτε προς νέες, προσοδοφόρες οικονομικές επενδύσεις. Τώρα απολαμβάνετε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση: