Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11/7/2024, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (89 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Από τις 11 Ιουλίου ως 5 Αυγούστου 2024, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, εκρηκτικές θα γίνουν κάποιες σχέσεις βγαίνουν στην επιφάνεια αισθήματα πάθους και δυνατής έλξης. Οι κτητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις σκηνές ζήλειας, την εμφάνιση τους θα κάνουν συναισθηματικές εξάρσεις. Για τα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να υπάρξουν δεσμεύσεις, είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν προτάσεις επισημοποίησης. Οι ερωτευμένοι θα έχουν συναντήσεις ιδιαιτέρως ρομαντικές, οι προσφάτως χωρισμένοι θα επανασυνδεθούν, τώρα τα αισθήματα θα κάνουν στην άκρη τους εγωισμούς. Σε οικονομικό επίπεδο έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, θα είναι μια πολύ καλή περίοδος για αγορές, ωστόσο οι καταναλωτικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τα άσκοπα έξοδα.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο Λέοντα το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει κατά κύριο λόγο γύρω από το άτομο σας, πρωταρχικό σας μέλημα θα είναι η προσωπική σας βελτίωση και η κοινωνική σας εικόνα. Θα επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, έμπρακτο ενδιαφέρον θα δείξετε στις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Ανανεώνεστε, γνωρίζετε καινούργια πρόσωπα, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε άτομο εκκεντρικής προσωπικότητας. Με δυναμισμό παίρνετε απόφαση να τερματίσετε αρνητικές σχέσεις, στόχος σας θα είναι να διαφοροποιήσετε τα ανιαρά δεδομένα.  Τα γεγονότα θα σας ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα, θα καταφέρετε να αναζωογονηθείτε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, τώρα αφήνετε στην άκρη αρνητικές σκέψεις, έρχονται οικονομικά ανοίγματα. Αυτό που θα θελήσετε θα είναι ξεκούραση, ήρεμες και απολαυστικές στιγμές χωρίς άγχος. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα επιμελείται το στυλ και την εμφάνιση σας, είναι πολύ πιθανό να προκύψει και μια νέα γνωριμία.  Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, θα αναθεωρήσετε για κάποιες απόψεις σας σχετικά με το μέλλον του δεσμού σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να περάσετε σε δεσμευτικές κινήσεις, ουσιαστικά αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι ασφάλεια και σταθερά αισθήματα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα έχει θετική επιρροή στην επικοινωνία σας με τους τρίτους.  Θα φροντίσετε για την εικόνα που προβάλετε προς τα έξω, η πείρα σας και η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσουν να κλείσετε με επιτυχία επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέο ξεκίνημα τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Για εσάς που είστε σε αναζήτηση εργασίας έρχονται ικανοποιητικές προτάσεις. Θετική κατάληξη θα έχουν ανοιχτές οικογενειακές σας υποθέσεις, θα ‘ρθείτε συναισθηματικά πιο κοντά με συγγενικά σας πρόσωπα. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε καινούργιο πρόσωπο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος, αποκτάτε καινούργιους φίλους, αποκαθίστανται σχέσεις με παλιά πρόσωπα που κάποιες συγκυρίες σας είχαν φέρει σε απόσταση. Στον επαγγελματικό σας τομέα καταφθάνουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, το αποτέλεσμα θα είναι εποικοδομητικό και κερδοφόρο. Προς τις υλικές απολαύσεις θα στραφεί το ενδιαφέρον σας, προσοχή στις αγορές σας καλό θα είναι να αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα. Συγκαταβατική και συμπονετική θα είναι η στάση σας, πρόθυμοι θα είστε να προσφέρετε εμπράκτως τη συμπαράσταση σας. Στον αισθηματικό σας τομέα προμηνύεται νέα γνωριμία, η κατάληξη δεν αποκλείεται να είναι δεσμευτική. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας ολοκληρώνετε, ανταμείβεστε και καρπώνεστε. Οικονομικά σχέδια που είχατε ξεκινήσει την προηγούμενη περίοδο τώρα κλείνουν και λαμβάνετε την ανταμοιβή των κόπων σας. Στον αισθηματικό σας τομέα καινούργια γνωριμία που προσφάτως κάνατε περνά σε περίοδο σταθερής σχέσης. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης, με το ταίρι σας παίρνετε αποφάσεις που θα αφορούν τη μελλοντική σας πορεία. Εσείς οι αναποφάσιστοι που βρίσκεστε σε δίλλημα ή που η καρδιά σας αιωρείται ανάμεσα σε δυο άτομα, τώρα θα είστε σε θέση να πάρετε τη σωστή απόφαση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Λέοντα αυτοπεποίθηση, δυναμισμός, και κοινωνική διάθεση, θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Καταφθάνουν νέες γνωριμίες, νέες συνεργασίες, αλλάζουν οι βλέψεις σας επαγγελματικές και αισθηματικές. Βελτιωμένη και ελκυστική θα είναι η γενική σας εικόνα, επιτυχία θα έχουν οι προσεγγίσεις σας. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Προμηνύεται νέο ξεκίνημα, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να ανανεωθείτε και να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και σε αυτό το χρονικό διάστημα ομαλά θα κυλήσουν οι συνεργασίες σας και οι σχέσεις σας. Αποφασιστικότητα θα σας διακρίνει, με διπλωματία θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας. Η στάση σας θα είναι κοινωνική, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Στα προσωπικά σας έρχονται αλλαγές, τα γεγονότα θα διαφοροποιήσουν τις συνθήκες, βγαίνετε από καταστάσεις στασιμότητας. Εσείς οι μοναχικοί που είστε χωρίς σχέση, θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, θα κερδίσει την καρδιά σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Λέοντα, θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, την ελκυστικότητας σας, την ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων. Σε αυτό το χρονικό διάστημα στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, να επεκταθείτε σε κοινωνικό επίπεδο και να αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξει ευκαιρία ολοκαίνουργιας γνωριμίας, οι προσεγγίσεις σας θα είναι απελευθερωμένες και αυθόρμητες, θα ερωτευτείτε και θα σας ερωτευτούν. Τερματίζετε σχέσεις που δε σας οδήγησαν πουθενά, ξεκινάτε νέα πορεία αγάπης. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Λέοντα φέρνει ισορροπία και συνεννόηση στις επαφές σας, στην επικοινωνία σας θα τα πάτε πολύ καλά, με επιτυχία κλείνουν τυχόν ανοιχτές συμφωνίες ή συζητήσεις. Στον προσωπικό σας τομέα αρμονία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, συναντήσεις και επαφές με φίλους ή συγγενικά πρόσωπα θα έχουν αισιόδοξη εξέλιξη, αναπτερώνεται η ψυχολογία σας. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ταξιδάκια, μετακινήσεις ή ολιγοήμερες εκδρομές. Η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως κοινωνική,  θα νιώσετε την ανάγκη να αποδράσετε από την καθημερινότητα, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από καταστάσεις ρουτίνας ή συνήθειας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σας ελαφρύνει από τυχόν φόρτο εργασίας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Σε ζητήματα που απαιτούν ριζικές αποφάσεις θα υπάρξει διαθεσιμότητα χρόνου, τα γεγονότα δε θα είναι πιεστικά. Αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να αποφύγετε την εσωτερική πίεση, θα καταφέρετε να μην υποπέσετε σε βεβιασμένες ενέργειες. Τυχόν τσακωμοί ή καβγάδες με άτομα φιλικά ή συγγενικά τώρα τερματίζουν, η συγκαταβατικότητα σας θα βοηθήσει στο να βρεθεί η χρυσή οδός και να κλείσουν τα αρνητικά ζητήματα. Με το ταίρι σας, περνάτε σε περίοδο ηρεμίας και συναισθηματικής ισορροπίας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα, το χρονικό διάστημα ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα και οριστικές τακτοποιήσεις τόσο σε θέματα οικονομικά, όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα. Για τους χωρισμένους θα υπάρξουν ευκαιρίες επανασύνδεσης, αξιοποιήσετε τα ευνοϊκά ανοίγματα που θα εμφανιστούν, σας συμβουλεύω να κινηθείτε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις. Μικρό αλλαγές θα θελήσετε να φέρετε στην καθημερινότητα σας , οι ενέργειες και οι επιλογές σας θα στοχεύουν στο να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εσείς που είστε ερωτικά αρκετό καιρό μόνοι θα τολμήσετε να ερωτευτείτε, προμηνύεται νέα γνωριμία με πρόσωπο που μεταξύ σας θα υπάρξει έντονη έλξη. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Λέοντα συναισθηματική θα είναι η στάση σας, συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει. Ισορροπούν έκρυθμες καταστάσεις τόσο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όσο και στο οικογενειακό ή αισθηματικό. Οι υποσχέσεις που θα δώσετε θα είναι πολύ καλά σκεπτόμενες, υπό έλεγχο θα βρίσκεται η παρορμητικότητα σας. Οι αποφάσεις σας θα είναι συνετές και όχι επιπόλαιες ή βιαστικές, κλείνετε αρνητικά ζητήματα, ανοίγεται ευκαιρία νέων συνεργασιών. Σε κοινωνικό επίπεδο θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ένα καινούργιο άτομο θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε.  Στην προσωπική σας ζωή εσείς που είστε άνευ σχέσης, θα γνωριστείτε με άτομο που θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση: