Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 16/2/2024, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (221 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Η αγάπη γίνεται πιο ελεύθερη και πιο φιλική από τις 16 Φεβρουαρίου ως τις 11 Μαρτίου 2024, χάρη στην Αφροδίτη, η οποία θα βρίσκεται στο φιλικό και φιλελεύθερο ζώδιο τον Υδροχόο. Τώρα έχετε καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη μονοτονία της ερωτικής σας ζωής, έρχεστε σε επαφή με έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο, δεν επιδιώκετε τη δέσμευση. Δεν υποτάσσεστε στους κανόνες και αναζητάτε ανθρώπους, με τους οποίους σας ενώνουν κοινά ιδανικά και αξίες. Βρίσκετε νέους φίλους και ομάδες, όλοι θαυμάζουν το έξυπνο και ανοιχτόμυαλο πνεύμα σας.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Υδροχόο στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας προικίζει με μια χαρούμενη και φιλική διάθεση, πειραματίζεστε τώρα στην αγάπη και προσεγγίζετε άτομα που δε θα τολμούσατε ποτέ! Βρίσκετε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλου σας ή ακόμα και εντελώς τυχαία. Απολαμβάνετε την επικοινωνία με τον αγαπημένο σας και ξεφεύγετε από τη ρουτίνα σας, συναντώντας τους κοινούς φίλους σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας οδηγεί σε νέες γνωριμίες με ισχυρά πρόσωπα, τα οποία θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της καριέρας σας. Έχετε μια φιλική και συμβιβαστική διάθεση στην εργασία σας, τραβάτε την προσοχή των ανωτέρων σας ή των πελατών σας. Αν επιδιώκετε εδώ και καιρό να αποκτήσετε μια ηγετική θέση στην εταιρεία σας, οι δημόσιες σχέσεις σας βοηθούν στην άνοδό σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας, φέρνει στο δρόμο σας μια αγάπη από μακριά ή με κάποιον/α από διαφορετικό κοινωνικό και πολιτισμικό υπόβαθρο. Νέες διαπολιτισμικές γνωριμίες οδηγούν σε νέες, ισχυρές συνεργασίες, που σας χαρίζουν ευημερία και χρήμα. Βρίσκετε νέους φίλους και συναδέλφους, εξερευνάτε μια νέα γνώση και αποκομίζετε ποικίλες εμπειρίες. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μαγνητική αύρα σας δεν περνά απαρατήρητη από τους θαυμαστές σας, χάρη στην Αφροδίτη στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας. Το ένστικτό σας, σας οδηγεί σε μια νέα ερωτική σχέση και νιώθετε μια βαθιά ένωση νου-σώματος-ψυχής. Αν είστε σε σχέση, είστε αδυσώπητα ειλικρινείς με τον αγαπημένο σας, τώρα δεν μπορείτε να κρύψετε τίποτα, αλλά προσέξτε μην προκαλέσετε τη ζήλεια και την κτητικότητά του. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει εντελώς αναπάντεχα μια νέα αγάπη στο πλάι σας, που σας βγάζει από την άχαρη ρουτίνα και σας δίνει γλυκές υποσχέσεις για το μέλλον. Αν είστε σε σχέση, βρίσκετε καινοτόμους τρόπους για να απομακρύνετε τη συνήθη ρουτίνα σας και ασχολείστε περισσότερο με τον αγαπημένο σας. Νέες δημιουργικές συνεργασίες ανοίγουν την πόρτα στην ευημερία και την αφθονία. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της ρουτίνας, σας προικίζει με πρωτότυπες ιδέες για να εργαστείτε έξυπνα και όχι σκληρά. Είστε τώρα πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί στην εργασία σας, η μοντέρνα τεχνολογία σάς βοηθά να φέρετε εις πέρας γρήγορα τις υποχρεώσεις σας. Γίνεστε τώρα περισσότερο αλτρουιστές, ίσως ακόμα αισθάνεστε υποχρεωμένοι ότι πρέπει απαραιτήτως να προσφέρετε στους άλλους. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο συναισθηματικό πέμπτο οίκο σας, σας ωθεί να δείξετε την αγάπη σας στον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας, γίνεστε περισσότερο ευάλωτοι συναισθηματικά κι αυτό φέρνει τα πρόσωπα που αγαπάτε πιο κοντά σας. Αν είστε μόνοι, η φιλική και χαρούμενη διάθεσή σας, η έξαψη του πάθους σας και η γενναιοδωρία σας δεν αφήνουν ασυγκίνητους τους θαυμαστές σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκδηλώνετε την αγάπη σας και τη φροντίδα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα χάρη στην Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Έχετε τώρα περισσότερο συναισθηματισμό και τρυφερότητα, επιθυμείτε να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί. Ίσως κάνετε ανακαίνιση του σπιτιού σας ή φιλοξενείτε φίλους και συγγενείς που έρχονται από μακριά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διασκεδαστική και φιλική πλευρά σας έρχεται στο προσκήνιο, χάρη στην Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κινητικό τρίτο οίκο σας. Τώρα λέτε πολλά αστεία, έχετε πνεύμα και χιούμορ, έτσι τραβάτε την προσοχή πολλών ανθρώπων γύρω σας. Ίσως δημιουργήσετε μια νέα φιλία ή μια πλατωνική ερωτική σχέση, τουλάχιστον προς το παρόν. Αν υπήρχε ένα δύσκολο θέμα με κάποια άτομα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, το επιλύετε με παιχνιδιάρικο τρόπο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της σταθερότητας, φέρνει στο προσκήνιο την καταναλωτική μανία σας, τώρα ξοδεύετε περισσότερα χρήματα διασκεδάζοντας με τους φίλους σας ή για την καλοπέρασή σας. Ίσως ακόμα να θέλετε να μείνετε περισσότερο στην άνεση του σπιτιού σας, να διασκεδάσετε μέσα σε αυτό, καθώς με αυτόν τον τρόπο νιώθετε περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, το σύμπαν σάς δίνει το πράσινο φως να βρεθείτε στο κοινωνικό προσκήνιο, να κάνετε νέους φίλους και συνεργάτες ή ακόμα και να ζήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας και ζείτε στιγμές άκρατου πάθους. Ίσως ακόμα αποκτήσετε νέους συμμάχους στην εργασία σας ή κάνετε νέες συνεργασίες. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Αν ήσασταν ο μάρτυρας στη σχέση σας ή έχετε κάνει πολλές θυσίες χωρίς αντίκρισμα, η Αφροδίτη στο θολό δωδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να θέσετε νέα όρια στη σχέση σας και να βγείτε από τη σύγχυση και την αδράνεια. Ίσως ακόμα να θέλετε να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Τώρα προσεγγίζετε τους ανθρώπους με συμπόνια και καλοσύνη, βοηθάτε όσους σας χρειάζονται. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση: