Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 9 2019, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (32 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Αρμονία και ισορροπία σε όλες τις σχέσεις σας, σας χαρίζει από τις 14 Σεπτεμβρίου ως τις 8 Οκτωβρίου 2019 η Αφροδίτη στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού. Είστε πιο ευγενικοί και διπλωματικοί με τους άλλους, οι καλοί τρόποι σας, σας βοηθούν να πάρετε αυτό που θέλετε από την αγάπη, το χρήμα και τις συνεργασίες σας. Επαναφέρονται η αρμονία και η ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις σας, σκέφτεστε τη δέσμευση και την αγάπη. Δημιουργείτε ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον, γίνεστε πιο αισθησιακοί και ρομαντικοί, εντυπωσιάζεστε από τους ευγενικούς ανθρώπους.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Αναζητάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας; Όχι τώρα γιατί η Αφροδίτη στον  έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, τροφοδοτεί την επιθυμία σας για μια στενότερη συναισθηματική επαφή. Αν υπάρχει ήδη μια σχέση που θέλετε να κρατήσετε σε ισορροπία, ακυρώνετε τα σχέδια με τους φίλους σας και επικεντρώνεστε περισσότερο στο να έχετε ποιοτικό χρόνο οι δυο σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Βάζετε σύστημα και οργάνωση στη ζωή σας. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας κάνει να λάμπετε από μέσα προς τα έξω καθώς τώρα βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Ίσως ακόμα προγραμματίσετε διασκεδαστικές καλοκαιρινές βραδιές με τους συναδέλφους σας ή απλά ξεκουράζεστε με πολύ ύπνο. Και το κυριότερο; Είστε ευχαριστημένοι με όσα η ζωή έχει να σας προσφέρει. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε η ψυχή της παρέας, η γενναιοδωρία σας και η φιλικότητά σας κάνουν θαύματα στην αγάπη χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Είστε τόσο παθιασμένοι και ερωτικοί που αποκλείεται να μείνετε μόνοι! Αρχίζετε να φλερτάρετε, στέλνετε μηνύματα πάθους στον αγαπημένο σας. Αίγλη, φήμη, ρομαντισμός και πάθος είναι μόνο μερικά από τα δώρα της Αφροδίτης. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το λαμπερό φως της Αφροδίτης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αναδεικνύει τη συναισθηματική και οικεία πλευρά σας. Θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας, αγκαλιά στον καναπέ με την αγάπη σας, βλέποντας απλά τηλεόραση ή φιλοξενώντας κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό. Ίσως ασχοληθείτε τώρα περισσότερο με τις δουλειές του σπιτιού, θέλετε το σπίτι σας να είναι πιο όμορφο και άνετο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Πόσο συχνά βγαίνετε έξω για να εξερευνήσετε τη δική σας πόλη; Καιρός να το κάνετε και θα περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά χάρη στην Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας. Λάμπετε στις συνομιλίες σας, εκφέρετε άφοβα τις απόψεις σας, συμμετέχετε στα τοπικά δρώμενα της πόλης σας. Πάρτε τον αγαπημένο σας ή έναν φίλο σας και κάντε τον τουρίστα στην πόλη σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην χρεώνετε υπερβολικά τις κάρτες σας! Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να περιορίσετε τις σπατάλες σας για τη διασκέδαση και την καλοπέρασή σας και σας δίνει τα κίνητρα να είστε πιο συνετοί και προσγειωμένοι στη διαχείριση των χρημάτων σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε εξοικονόμηση και να αρχίσει η εβδομάδα σας με περισσότερη ενέργεια για να υλοποιήσετε το στόχο που βάλατε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Ο θρόνος σας, σας περιμένει. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας χαρίζει γοητεία και  αυτοπεποίθηση, είστε ο αρχηγός στο ερωτικό παιχνίδι. Το σύμπαν σας φορά στέμμα με μια συναρπαστική ερωτική σχέση ή αναγέννηση της σχέσης σας. Έχετε πολλές ιδέες για άφθονη διασκέδαση, δεν φοβάστε το αύριο και ζείτε για το σήμερα. Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο και θα πάρετε αυτό που θέλετε με την ευγένεια και τη διπλωματία σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην αγάπη, θα πρέπει να συμμετάσχετε σε μια επίσημη τελετή αποχαιρετισμού του παρελθόντος. Η Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, σας βοηθά να απελευθερωθείτε από αντικείμενα ή καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πια. Η θεά της αρμονίας σας στέλνει την ακτινοβόλο λάμψη της, ζητώντας σας να ξεκουραστείτε από το ερωτικό παιχνίδι. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η καλή εντύπωση που κάνετε με την χαρούμενη και εντυπωσιακή παρουσία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα φωτεινό δρόμο, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Τα όνειρά σας και τα σχέδιά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν συμμαχήσετε με τους στενούς φίλους σας ή ολόκληρη την κοινότητά σας ή το κοινωνικό σας δίκτυο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετοιμαστείτε για πολλές κοινωνικές προσκλήσεις ή για μια συνέντευξη για δουλειά. Η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, των επαγγελματικών στόχων και της επιτυχίας, σας ζητά να είστε έτοιμοι να βρεθείτε σε ένα ευρύ κοινωνικό δίκτυο. Παράλληλα, σας φέρνει συναρπαστικές ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, μέσω της συμμετοχής σε μια σειρά διαλέξεων ή εγγραφής σε ένα επαγγελματικό σεμινάριο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ανέμελο και περιπετειώδες πνεύμα σας εξορμά για να κατακτήσει όλον τον κόσμο! Η Αφροδίτη κινείται στον ένατο οίκο σας, της παγκόσμιας κουλτούρας και της περιπέτειας, και σκέφτεστε να φύγετε μακριά για ένα ταξίδι στα πέρατα της γης, όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο. Ίσως ακόμα επεκτείνετε το μυαλό σας με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή χάνεστε σε ένα βιβλίο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Προστατεύετε την προσωπική σας ζωή και την καρδιά σας, θέλετε να βρεθείτε στην αγκαλιά του αγαπημένου σας χωρίς να σας ενοχλεί κανείς. Η Αφροδίτη στον οικείο όγδοο οίκο σας, σας ωθεί να είστε οι δυο σας μόνοι στη σιωπή, κλείνετε τα smartphones και χάνεστε στην έκσταση του πάθους. Ή ίσως ξαφνικά σας έρχονται ιδέες για να ξοδεύετε λιγότερα και να αποθηκεύσετε περισσότερα χρήματα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
\n