Άρης στον Καρκίνο από τις 23/4/2021, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (258 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Με τον ερχομό του δυναμικού Άρη στον συναισθηματικό Καρκίνο διαφοροποιούνται οι επιθυμίες, οι προτεραιότητες, και οι αξίες. Τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς, δραστηριοποιείστε, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, περνάτε σε νέο ξεκίνημα επαγγελματικό ή ερωτικό. Τα παρορμητικά ζώδια, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί Αιγόκεροι, θα διεκδικήσετε την αρχηγεία, προσοχή σε συγκρούσεις και ρήξεις, η απαιτητική στάση θα φέρει προβλήματα και εντάσεις που καλό θα είναι να τις αποφύγετε. Τα σταθερά ζώδια, Ταύροι, Λεοντές, Σκορπιοί, Υδροχόοι, θα επεκταθείτε και θα ολοκληρώσετε, κλείνετε ανοιχτές υποθέσεις, προγραμματίζετε και οργανώνεστε. Από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου, με τον Άρη στον καρκίνο ενδυναμώνονται οι οικογενειακές σχέσεις, σταθεροποιούνται οι ερωτικοί δεσμοί, κάποιοι θα προχωρήσουν σε οριστικοποιήσεις και επισημοποιήσεις.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, εσάς που σας κυβερνά ο Άρης, ο ερχομός του στο ζώδιο του Καρκίνου θα καταλαγιάσει την ένταση των αρνητικών σας συναισθημάτων, τώρα θα είστε σε θέση να ελέγξετε την οργή, την ορμή ή την αγανάκτηση σας. Ο τρόπος που θα διεκδικήσετε θα γίνει κάπως πιο συγκρατημένος, ίσως και πιο συγκαταβατικός. Προστατευτικοί θα είστε με τα πρόσωπα που αγαπάτε, ενδιαφέρον θα δείξετε σε υποθέσεις γύρω από γονείς και αδέλφια. Από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου που ο Άρης θα παραμένει στον Καρκίνο, αυτό που θα ορίζει τις πράξεις σας και τις αποφάσεις σας θα είναι κυρίως το συναίσθημα και όχι τόσο ο ψυχρός ρεαλισμός. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η εμφάνιση του Άρη στον Καρκίνο από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου, κοινωνική θα κάνει τη στάση σας, η εκφραστικότητα σας θα σας βοηθήσει να γίνεται προσιτοί και οικείοι. Ελεύθερα θα εξωτερικεύσετε αυτά που σκέπτεστε, συναίσθημα θα υπάρξει στις απόψεις σας, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε συνεργάτες φίλους ή συγγενείς θα είναι θερμός και άμεσος. Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, καινούργια πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια νέα ερωτική γνωριμία. Ευνοούνται μετακινήσεις, ταξίδια , εκδρομές αναψυχής, ανάγκη σας θα είναι η ασφάλεια και η ψυχική ηρεμία. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, στις 23 Απριλίου ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει εκεί ως τις 11 Ιουνίου, ανακατατάξεις θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. Η ανάγκη σας για εξασφάλιση θα σας ωθήσει σε επιλογές που να μπορούν να σταθεροποιήσουν την οικονομική σας κατάσταση, αν στην προηγούμενη περίοδο θέλατε να ξοδέψετε τώρα θα στραφείτε προς την αποταμίευση ή την επένδυση. Ουσιαστικά διαφοροποιούνται οι εσωτερικές σας ανάγκες, αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι η ασφάλεια, στόχος σας θα είναι να βγείτε από συνθήκες αβεβαιότητας. Οι κινήσεις σας επαγγελματικές ή ερωτικές θα είναι σταθερές και σοβαρά σκεπτόμενες. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα σας δραστηριοποιήσει ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο σας, 23 Απριλίου ως 11 Ιουνίου θα είναι μια πολύ καλή περίοδος για να οργανωθείτε, να αναλάβετε δημιουργική δράση, να κάνετε πράξη σκέψεις της προηγούμενης περιόδου. Υπευθυνότητα θα δείξετε σε εργασιακά σας ζητήματα, ίσως να υπάρξει μια ελαφριά διάθεση ανταγωνισμού, ωστόσο θα είστε σε θέση να κρατήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που επιθυμείτε την επιστροφή του πρώην ερωτικού σας συντρόφου, θα έχετε τη δύναμη να προχωρήσετε σε προτάσεις επανασύνδεσης. Εσείς που αναζητάτε καινούργια ερωτική γνωριμία, κάντε τις προσεγγίσεις σας το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, στις 23 Απριλίου ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου και η παραμονή του εκεί ως τις 11 Ιουνίου, καχύποπτο θα κάνει τον τρόπο σκέψη σας, αμφισβητήσεις και αμφιβολίες θα αναστείλουν τη δράση σας. Στον ερωτικό σας τομέα προσοχή σε συναισθήματα ζήλειας ή κτητικότητας, φροντίστε οι υποψίες σας να βασίζονται σε υπαρκτά γεγονότα και όχι σε εικασίες ή θεωρίες της φαντασίας σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, προσοχή σε συγκρούσεις με υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα, προσπαθήστε να κρατήσετε στάση διπλωματική, αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά συμπλέγματα, μην αφήσετε ανασφάλειες ή κόμπλεξ να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο και εσείς θα βρίσκεστε σε θέση διεκδίκησης. Ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, αναλαμβάνετε δυναμική δράση, οι πρωτοβουλίες σας θα πιάσουν τόπο. Η σιγουριά για τις ικανότητες σας θα σας ωθήσει σε ενέργειες που στόχο θα έχουν τη βελτίωση σας, επαγγελματική και οικονομική. Βάζετε σε εφαρμογή παλιά σχέδια, τώρα θα πιστέψετε στον εαυτό σας, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε επιθυμίες που στο παρελθόν τις είχατε αφήσει στην άκρη λόγω ανασφάλειας. Αξιοποιήστε τα καινούργια ανοίγματα που θα προκύψουν, βάλτε σε λειτουργία τον δυναμισμό σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η εμφάνιση του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου θα αλλάξει τις προτεραιότητες σας. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα σημασία για εσάς θα έχει η εξέλιξη σας, η εντύπωση που αφήνει η προσωπικότητα σας και η δυναμική του λόγου ή των ενεργειών σας. Σε επαγγελματικά θέματα επιθυμία σας θα είναι να υπερισχύσετε και να πείσετε, σε ερωτικά ζητήματα στόχος σας θα είναι να κατευθύνετε, να αναλάβετε τα ηνία της σχέσης σας. Ενδεχομένως να υπάρξει ένταση και πάθος στις πράξεις σας, προσοχή σε συγκρούσεις, καλό θα είναι η ισχυρογνωμοσύνη ή ο πεισματικός τρόπος σκέψης να μην ανοίξουν πεδία ρήξεων. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο ερχομός του Άρη στον Καρκίνο θα τονώσει την ανάγκη σας για πνευματική εξέλιξη, τώρα θα διευρυνθεί ο νοητικός σας ορίζοντας, η αντίληψη σας γίνεται οξυδερκής. Το χρονικό διάστημα 23 Απριλίου με 11 Ιουνίου προτεραιότητα θα δώσετε στη μόρφωση, στην ενημέρωση, στην πνευματική καλλιέργεια, θα δραστηριοποιηθείτε και θα διεισδύσετε σε έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών από ανθρώπους που μπορούν να βελτιώσουν τη δομή της προσωπικότητα σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να αλλάξετε την επαγγελματική σας κατεύθυνση, νέες προτάσεις θα σας βάλουν σε δημιουργικές σκέψεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με την εμφάνιση του Άρη στον Καρκίνο από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου, επιθυμία σας θα είναι τακτοποιήσετε τις υποθέσεις της καθημερινότητας σας οικονομικές ή ερωτικές. Τώρα θα στοχεύσετε στην ασφάλεια και στην κατοχύρωση, κλείνετε χρηματικές οφειλές ή τις βάζετε σε πρόγραμμα εξόφλησης. Στον ερωτικό σας τομέα αλλάζουν τα δεδομένα και οι προτεραιότητες σας, τώρα αυτό που θα έχει σημασία για εσάς θα είναι τα ειλικρινά αισθήματα, η αγάπη και η μελλοντική πορεία. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε ενέργειες δέσμευσης, συγκατοίκησης ή επισημοποίησης. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο ερχομός του Άρη στον Καρκίνο θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα των προσωπικών σας σχέσεων, ερωτικών ή οικογενειακών. Θέματα με γονείς και αδέλφια θα βγουν στο προσκήνιο, ναι μεν η στάση σας θα είναι προστατευτική, ωστόσο η διάθεση σας για επιβολή ίσως να δημιουργήσει εντάσεις. Στον ερωτικό σας τομέα θα σας απασχολήσει η μελλοντική πορεία του δεσμού σας, σε συνδυασμό με την ανάγκη να διατηρήσετε το πάνω χέρι ίσως να ΄ρθείτε αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις. Προσοχή στο τρόπο που θα χειριστείτε το ταίρι σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την πιεστική συμπεριφορά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, δραστήριους, κινητικούς, και ζωτικούς θα σας κάνει ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου φορτωμένο θα είναι το πρόγραμμα σας, από την μια οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις από την άλλη οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα εμφανιστείτε πολυάσχολοι, ίσως να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τις ερωτικές σας υποθέσεις. Αλλαγές θα υπάρξουν στις εργασιακές σας συνθήκες, νέες προτάσεις θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε και να κυνηγήσετε την εξέλιξη της καριέρας σας. Θέματα κύρους θα σας απασχολήσουν, θα θελήσετε να αποδείξετε τις ικανότητες σας και θα το καταφέρετε μια χαρά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου θα κυνηγήσετε το δημιουργικό αποτέλεσμα. Σε συναντήσεις και  συνομιλίες αυτό που θα έχει αξία για εσάς θα είναι η τελική κατάληξη. Στον ερωτικό σας τομέα με δυναμικότητα και αποφασιστικές προτάσεις θα κινήσετε τα νήματα για να μπει η σχέση σας σε πορεία δέσμευσης. Εσείς που βρίσκεστε στο ξεκίνημα μια νέας αρχής επαγγελματικής ή ερωτικής, στόχος σας θα είναι η ολοκλήρωση, οτιδήποτε στο προηγούμενο στάδιο είχατε αφήσει στη μέση, τώρα θα το προχωρήσετε στην τελική του φάση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε νέα ερωτική γνωριμία θα υπάρξει το συμβάν που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε καινούργιο ερωτικό ταίρι. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
Χαρτομάντης Ακριβή