Άρης στον Ζυγό από τις 15/9/2021, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2 (227 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Στις 15 Σεπτεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον ζώδιο του Ζυγού θα παραμένει σε αυτή τη θέση ως τις 30 Οκτωβρίου 2021, η επιρροή που θα ασκήσει θα είναι θετική, ηρεμούν τα πνεύματα, χαλαρώνουν οι επιθετικές διαθέσεις. Στόχος θα είναι η συνεννόηση, η συμφωνία και η επίλυση. Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι παρορμητικοί χαρακτήρες δε θα θελήσουν να παρατεντώσουν το σκοινί, οι ασυμβίβαστοι θα βρουν τη μέση οδό. Διαπραγματεύσεις και διαφόρων ειδών επαγγελματικές ή οικονομικές συζητήσεις θα έχουν ομαλή πορεία. Στον αισθηματικό τομέα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν δεσμεύσεις και συγκατοικήσεις, θα βγει στην επιφάνεια η ανάγκη για ένωση, ασφάλεια και σιγουριά.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει ο Άρης στον Ζυγό το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, στις 15 Σεπτεμβρίου ο κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό, η επιρροή θα είναι ως τις 30 Οκτωβρίου. Προσοχή στις σχέσεις σας, προσωπικές επαγγελματικές και φιλικές. Οι εγωιστικές ενέργειες θα αποβούν μοιραίες, τα λάθη ενδεχομένως να μην συγχωρεθούν. Στον εργασιακό σας χώρο θα υπάρξουν θέματα που θα απαιτούν συνεννόηση και συνεργασία, για να είναι ομαλή η επικοινωνία σας θα πρέπει να διατηρηθεί η αυτοσυγκράτηση, αρνητικές αντιδράσεις ή υπερβολικές εξάρσεις θα βάλουν σε κίνδυνο την ισορροπία των επαφών σας. Στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε διαλλακτική στάση, αποφύγετε τις συγκρούσεις για ανούσιους λόγους. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τον ερχομό του Άρη στον Ζυγό το χρονικό διάστημα 15 Σεπτεμβρίου με 30 Οκτωβρίου με πολλά εργασιακά θέματα θα καταπιαστείτε, προσοχή στο φόρτο εργασίας, προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος και τις βιαστικές ενέργειες. Ιδιαίτερη σημασία θα δείξετε στις οικονομικές σας υποθέσεις, έρχονται ευχάριστα ανοίγματα, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη και πρόγραμμα τις υποχρεώσεις σας. Στην επικοινωνία σας θα τα πάτε πολύ καλά, διπλωματικός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τα τρέχοντα θέματα, συνεργάσιμο κλίμα θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο. Στον αισθηματικό σας τομέα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέα αρχής, εσείς που είστε χωρίς σχέση αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον Άρη να εισέρχεται στον Ζυγό, 15 Σεπτεμβρίου με 30 Οκτωβρίου θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε σχέδια, να προχωρήσετε σχέσεις και να δώσετε οριστική κατάληξη σε υποθέσεις που δεν κατάφεραν ως τώρα να ευδοκιμήσουν. Στην παρούσα φάση θα είστε σε θέση κλείσετε τα αρνητικά κεφάλαια, να διαγράψετε τα παλιά και να βάλετε πλώρη για τα καινούργια. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως με το ταίρι σας να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις, ίσως να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε. Εσείς οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε, καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, το χρονικό διάστημα 15 Σεπτεμβρίου με 30 Οκτωβρίου που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνιακή σας τακτική. Η πεισματική και ανυποχώρητη στάση ενδεχομένως να μην σας βγει σε καλό. Στις διαπραγματεύσεις σας και σε διαφόρων ειδών συζητήσεις σας δίνω τη συμβουλή να μην φανείτε ασυμβίβαστοι, η διπλωματική στάση ή η μεθοδική υποχώρηση θα έχει πολύ καλυτέρα αποτελέσματα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε αποφάσεις που είχατε πάρει στην προηγούμενη περίοδο, στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε άποψη για το θέμα της επανασύνδεσης. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, ο ερχομός του Άρη στον Ζυγό θα τονώσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, δε θα πρέπει να αφήσετε ανεξέλεγκτη την ανυπομονησία που θα σας διακατέχει. Καλό θα είναι αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί τόσο σε θέματα εργασιακά, όσο και σε αισθηματικά, ο εγωκεντρισμός σας είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει πεδία εντάσεων και ρήξεων. Σας δίνω τη συμβουλή μέσα στη σχέση σας με το ταίρι σας να κρατήσετε συγκαταβατική στάση, αν ασκήσετε πίεση θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις. Για εσάς τους ελεύθερους, προμηνύεται νέα σχέση με πρόσωπο που θα είναι ταιριαστό στην προσωπικότητα σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, το χρονικό διάστημα 15 Σεπτεμβρίου με 30 Οκτωβρίου που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε σχέσεις, να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε. Τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τη στάση σας, όσο πιο συγκαταβατικά συμπεριφερθείτε τόσο πιο γρήγορο και άμεσο θα είναι το θετικό αποτέλεσμα. Στον οικονομικό σας τομέα σταθεροποιήστε τα εισοδήματα σας, αποφύγετε δανεισμούς και νέα ανοίγματα. Σε θέμα οικογενειακού ζητήματος καλό θα είναι να κρατήστε στάση ξεκάθαρη και συμφιλιωτική, τυχόν ξεσπάσματα θα δημιουργήσουν αρνητισμούς που δε θα σας βγουν σε καλό. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, το χρονικό διάστημα 15 Σεπτεμβρίου με 30 Οκτωβρίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε το κάτι καλύτερο, ανάγκη σας θα είναι η ολοκλήρωση, βάζετε τέλος σε ανασφάλειες. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να διεκδικήσετε δεσμεύσεις ή επισημοποιήσεις. Τώρα θα τολμήσετε να εναντιωθείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν στρες, άγχος, αβεβαιότητα. Εσείς οι ελεύθεροι, επιλεκτική στάση θα κρατήσετε στα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν, θα επικεντρωθείτε μόνο στις περιπτώσεις που ενστικτωδώς σας πείθουν πως μπορούν να σας προσφέρουν μέλλον, και όχι ένα εφήμερο περιστασιακό παρόν. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον ερχομό του Άρη στον Ζυγό θα διεισδύσετε στον ενδόμυχο εσωτερικό σας κόσμο, δεν θα φοβηθείτε να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τον ίδιο σας τον εαυτό. Βγαίνουν στην επιφάνεια αδυναμίες, εξαρτήσεις και αυταπάτες, γεγονός που θα σας αναγκάσει να αναλύσετε τον ψυχισμό σας, τώρα θα ψάξετε και θα βρείτε τι είναι αυτό που μπλοκάρει τη δυναμικότητα σας, ποια είναι η βασική αιτία των αναστολών σας. Στον αισθηματικό σας τομέα παίρνετε απόφαση να αλλάξετε την όψη του δεσμού σας, αναλυτικές συζητήσεις θα κάνετε με το ταίρι σας, εξομολογήσεις και αποκαλύψεις θα διαφοροποιήσουν τις βλέψεις σας σχετικά με τη μελλοντική σας εξέλιξη. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού η επιρροή θα είναι από τις 15 Σεπτεμβρίου ως τις 30 Οκτωβρίου, σε αυτό το χρονικό διάστημα αλλάζετε οπτική γωνία σχετικά με θέματα κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά. Σε όλη αυτή την περίοδο θα μπουν σε δοκιμασία οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας. Σε ιεραρχία θα βάλετε τα φιλικά και κοντινά σας πρόσωπα με κριτήριο τα αισθήματα που σας αποπνέουν. Αυξημένη θα είναι η ανάγκη σας για κοινωνικοποίηση, θα θελήσετε να διευρύνετε το κοινωνικό σας πλαίσιο. Τώρα θα είναι έντονη η επιθυμία σας να αποκτήσετε περισσότερους φίλους, να επεκταθείτε επικοινωνιακά σε καινούργιους κύκλους γνωριμιών. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον Άρη να εμφανίζεται στον Ζυγό θα στοχεύσετε στις αλλαγές κυρίως τις εργασιακές. Κοινωνική και αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας , στο χρονικό διάστημα 15 Σεπτεμβρίου ως τις 30 Οκτωβρίου καταφθάνουν νέες γνωριμίες, νέες συνεργασίες, αλλάζουν οι βλέψεις σας επαγγελματικές και οικονομικές. Βελτιωμένη και ελκυστική θα είναι η γενική σας εικόνα, επιτυχία θα έχουν οι προσεγγίσεις σας. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Προμηνύεται νέο ξεκίνημα, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να ανανεωθείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, ο ερχομός του Άρη στον Ζυγό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τις βλέψεις σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε οικονομικά. Ανοίγεται για εσάς ένας καινούργιος κύκλος γνωριμιών, θα συναναστραφείτε με διαφορετικές προσωπικότητες από τη δική σας. Ως τις 30 Οκτωβρίου που θα παραμένει ο Άρης σε αυτή τη θέση θα υπάρξουν επαφές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιπλέον πείρα και κατάρτιση. Ευνοούνται ταξίδια και κινήσεις ψυχολογικής απόδρασης ή ενδυνάμωσης. Εσείς που θέλετε να επεκταθείτε επαγγελματικά και σε άλλους τομείς, θα έχετε το άνοιγμα να διεισδύσετε στους κύκλους και στους χώρους ανθρώπων που μπορούν να σας ανεβάσουν ένα επίπεδο πιο ψηλά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με τον ερχομό του Άρη στον Ζυγό αυτοσυγκράτηση θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να καταλάβετε σε ποια σημεία πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Παρελθοντικά άτομα θα κάνουν την εμφάνιση τους, παλιές φιλίες θα επανέλθουν στο προσκήνιο, πολύ πιθανό να σμίξετε και πάλι με πρόσωπο που οι συγκυρίες σας είχαν απομακρύνει. Το χρονικό διάστημα 4 Οκτώβριου με 30 Οκτωβρίου διαφοροποιήσεις θα εμφανιστούν στον τρόπο σκέψης σας, αλλάζετε προτεραιότητες και επιθυμίες, τόσο σε συναισθηματικά θέματα, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σας προσδοκίες. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
Youtube