Άρης στον Σκορπιό από τις 19 11 2019, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (32 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Το χρονικό διάστημα 19 Νοεμβρίου με 3 Ιανουαρίου 2020 που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, σταθεροποιούνται οι στόχοι, οργώνονται οι κινήσεις, οχυρώνονται τα αισθήματα. Οι παθιασμένοι χαρακτήρες θα πρέπει να κρατήσουν υπό έλεγχο τις αντιδράσεις τους, οι φιλόδοξοι θα πρέπει να οριοθετήσουν τις ανταγωνιστικές τους διαθέσεις. Βελτίωση και επέκταση θα υπάρξει σε θέματα επαγγελματικά, σε χρηματικά ζητήματα καλό θα είναι να αποφευχθούν τα μεγάλα και παράτολμα ρίσκα. Στον αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι θα είναι εφοδιασμένοι με τόλμη και ελκυστικότητα, θα προσεγγίσουν και θα είναι σε θέση να κατακτήσουν. Κάποιοι θα ερωτευτούν, κάποιοι άλλοι που είναι ήδη ερωτευμένοι θα περάσουν σε δεσμεύσεις με στόχο την εξασφάλιση και την μονιμότητα.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Σκορπιό στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, με τον Άρη να εισέρχεται στον Σκορπιό, το χρονικό διάστημα 19 Νοεμβρίου με 3 Ιανουαρίου μεθοδικός θα είναι ο τρόπος που θα εργαστείτε, περνάτε σε διεκδικήσεις, ενδεχομένως να γίνει και κάπως ανταγωνιστική η διάθεση σας. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε υπέρ σας οικονομικές συμφωνίες, προχωρήστε σε ανάλογες διαπραγματεύσεις. Έρχονται χρήματα και κέρδη, τακτοποιείτε οφειλές και υποχρεώσεις, στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από ζητήματα που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Παίρνετε απόφαση να βγάλετε από τη ζωή σας πρόσωπα, υποθέσεις και σχέσεις, που σας δημιουργούν αρνητισμό. Οι ελεύθεροι θα προσεγγίσετε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, o Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό, θα μείνει σε αυτή τη θέση από τις 19 Νοεμβρίου ως τις 3 Ιανουαρίου, σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις αντιδράσεις και την έκταση των συναισθημάτων σας. Πάθος και ένταση θα εμφανίσετε στις κινήσεις σας, σε θέματα διαφωνιών ενδεχομένως να γίνει ανυποχώρητη η στάση σας. Στον αισθηματικό σας τομέα αλλά και στον οικογενειακό καλό θα είναι να αποφύγετε τις ρήξεις. Τυχόν αποφάσεις χωρισμού θα πρέπει να τις σκεφτείτε πολύ καλά οι ανατρεπτικές ή επαναστατικές επιλογές θα είναι λάθος αν παρθούν παρορμητικά ή αντιδραστικά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, από τις 19 Νοεμβρίου ως τις 3 Ιανουαρίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Τα γεγονότα, οι νέες ευκαιρίες και οι συγκυρίες, θα σας δραστηριοποιήσουν και μάλιστα σε έντονο ρυθμό. Στα επαγγελματικά σας κινηθείτε μεθοδικά όσο πιο αποφασιστικά ενεργήσετε τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. Ο Άρης σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες, βγείτε μπροστά στα γεγονότα, τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε συναισθηματικό. Η καινούργια γνωριμία θα βρίσκεται στο χέρι σας, όσοι θέλετε να αποκτήσετε νέα σχέση θα δοθεί το άνοιγμα που θα περιμένει τις αποφάσεις σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο ερχομός του Άρη στον Σκορπιό το χρονικό διάστημα 19 Νοεμβρίου με 3 Ιανουαρίου θα τονώσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε έτοιμοι να ρισκάρετε, επαγγελματικά είναι πολύ πιθανόν να γίνουν κινήσεις επέκτασης και βελτίωσης. Εσείς οι καριερίστες προσοχή στις εμμονές και στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, θα πρέπει να αποφευχθεί η πώρωση. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι ελεύθεροι μάλλον δε θα δώσετε έκταση στη μοναχικότητα σας, θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε, στόχο βάζετε την νέα γνωριμία και την κατάκτηση. Σε περίπτωση που διατηρείτε σταθερό δεσμό δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να κάνετε το τολμηρό βήμα της δέσμευσης. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, με τον ερχομό του Άρη στον Σκορπιό θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από παρελθοντικές καταστάσεις που αποδείχτηκαν αποτυχημένες, είτε αυτές αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα είτε τον προσωπικό. Σβήνετε από τη μνήμη σας υποθέσεις που σας αποθαρρύνουν, με λίγα λόγια ξεπερνάτε τα παλιά και παίρνετε την απόφαση να προχωρήσετε μπροστά ανεπηρέαστοι από τα όσα έγιναν στο παρελθόν. Αλλαγές θα υπάρξουν όχι μόνο στην συναισθηματική σας κατάσταση αλλά και στον τρόπο που πρακτικά θα χειριστείτε τις καταστάσεις και γενικότερα τις σχέσεις σας. Οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν τόσο σε θέματα οικονομικά που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά αγορές ή οφειλές, όσο και σε αισθηματικά όπως δεσμεύσεις και συγκατοικήσεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, το χρονικό διάστημα 19 Νοεμβρίου με 3 Ιανουαρίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, φεύγουν από τη σκέψη σας αναστολές και ενδοιασμοί, ίσως να χαλαρώσουν κάπως και οι σφιχτοί ηθικοί σας φραγμοί με την έννοια του ότι θα αφήσετε στην άκρη προκαταλήψεις και συντηρητικές απόψεις. Τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό θα κάνετε το βήμα να επεκταθείτε, ενδεχομένως να εισχωρήσετε σε κύκλους ατόμων που στο παρελθόν είχατε ενδοιασμούς για το αν θα πρέπει να αποκτήσετε σχέσεις. Άνεση στόμφο και δυναμισμό θα έχει ο λόγος σας, σε θέματα αντιπαραθέσεων δεν αποκλείεται να φτάσετε στο σημείο να αντικρουστείτε και μάλιστα με πεισματικές διαθέσεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό του Άρη στον Σκορπιό παίρνετε την απόφαση να πράξετε ριζικά προκειμένου να απαλλαγείτε από αγχωτικές καταστάσεις που δε σας αφήνουν να χαλαρώσετε συναισθηματικά και ψυχολογικά. Κλείνετε επαγγελματικές εκκρεμότητες, τακτοποιείτε χρέη και λογαριασμούς. Εσείς που έχετε πάρει δάνεια από τράπεζες ξεκινάτε διακανονισμούς, αν δανειστήκατε χρήματα απ' κάποιο πρόσωπο θα σπεύσετε να κλείσετε αυτό την ανοιχτή υπόθεση. Και στον αισθηματικό σας τομέα οι ενέργειες σας θα αποσκοπούν στο δυναμικό και οριστικό αποτέλεσμα. Οι απογοητευμένοι στόχο βάζετε τη νέα σχέση, οι από καιρό καπαρωμένοι δεν αποκλείεται να μιλήσετε για δεσμεύσεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, από τις 19 Νοεμβρίου ως τις 3 Ιανουαρίου η εμφάνιση του Άρη στο ζώδιο σας, θα τονώσει τον δυναμισμό σας, είναι η περίοδος που θα περάσετε σε διεκδικήσεις, θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Στα επαγγελματικά σας, συμφωνίες, συνεργασίες, και νέες προτάσεις θα έχουν θετική κατάληξη, η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να αποδείξετε τις ικανότητες σας. Με οξυδέρκεια και στρατηγική θα χειριστείτε τα καινούργια ανοίγματα που θα προκύψουν, η τακτική σας θα σας βοηθήσει να μην παγιδευτείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα καταφθάνει άνοιγμα νέας γνωριμίας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε. Εσείς που έχετε ταίρι προσοχή στις κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας και στον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, το χρονικό διάστημα 19 Νοεμβρίου με 3 Ιανουαρίου που ο Άρης θα βρίσκεται στον Σκορπιό, ενδυναμωμένες θα είναι οι εσωτερικές σας άμυνες, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι μεθοδικός, στρατηγικός, και όχι παρορμητικός. Σε αυτή τη περίοδο καλείστε να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, να αποκτήσετε σταθερούς στόχους και να οργανώνετε τι κινήσεις σας. Θα καταφέρετε να εντοπίσετε τα εχθρικά ή ανταγωνιστικά άτομα, ωστόσο καλό θα είναι να μην πέσετε στην παγίδα να αναλωθείτε προσπαθώντας να τους παγιδεύσετε. Για την ώρα μελετήστε και υπολογίστε τα ενδεχόμενα και στο επόμενο στάδιο περάστε σε κινήσεις διεκδίκησης. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, από τις 19 Νοεμβρίου ως τις 3 Ιανουαρίου που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο το Σκορπιού, ιδιαίτερη σημασία θα δείξετε στις επαγγελματικές σας βλέψεις και στην κοινωνική σας εικόνα. Θα έχετε τον δυναμισμό θα προχωρήσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας, οι προσπάθειες και οι ενέργειες σας θα είναι οργανωμένες, μεθοδικός θα είναι ο τρόπος διεκδίκησης σας, θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο για τις εργασιακές σας ευθύνες. Διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε προσωπικό. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο σταθερού δεσμού μακροχρόνιας πορείας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, 19 Νοεμβρίου με 3 Ιανουαρίου η εμφάνιση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας εξοπλίσει με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και μαχητική διάθεση. Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να βγάλετε στην επιφάνεια τις στρατηγικές σας ικανότητες, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε σε τυχόν επαγγελματικούς ανταγωνισμούς, οι δυνατότητες σας θα σας βοηθήσουν να κατοχυρώσετε και να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό είναι πολύ πιθανόν να μπείτε στην διαδικασία να διεκδικήσετε δεσμεύσεις. Εσείς οι ελεύθεροι θα είστε σε θέση να γοητεύσετε, ένα καινούργιο πρόσωπο θα απασχολήσει τη σκέψη σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με τον Άρη να εμφανίζεται στον Σκορπιό, 19 Νοεμβρίου με 3 Ιανουαρίου σε προτεραιότητα θα βάλετε την προσωπική σας εξέλιξη και βελτίωση. Θα θελήσετε να αυξήσετε ή να κατοχυρώσετε τα επαγγελματικά σας εφόδια, είτε αυτά αφορούν πτυχία, εξειδικευμένες γνώσεις ή προσωπικά ταλέντα. Ίσως να πάρετε την απόφαση να επεκτείνετε τις σπουδές σας, θα δώσετε βάση στις γνώσεις και στις ικανότητες που θα σας βοηθήσουν να υπερισχύσετε στον ανταγωνισμό που υπάρχει. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να αλλάξετε το αντικείμενο απασχόλησης σας, δεν αποκλείεται να εστιάσετε σε πιο προσοδοφόρες προοπτικές. Θα είστε εξοπλισμένοι με δυναμισμό, οξυδέρκεια και αυτοπεποίθηση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
\n