Άρης στον Ταύρο από τις 5/72022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (36 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Άμεσες και ουσιαστικές εξελίξεις φέρνει η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, όπου εισέρχεται στις 5 Ιουλίου και θα παραμείνει ως τις 20 Αυγούστου 2022. Επικοινωνιακές αλλαγές θα υπάρξουν για εσάς τους Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθείς, εποικοδομητικοί θα είναι οι διάλογοι σας, επαγγελματικοί και ερωτικοί. Ταύροι, Σκορπιοί, Λεοντές και Υδροχόοι, περιορίστε τάσεις ανυπομονησίας, καλό θα είναι στις συζητήσεις σας να αποφύγετε τα αιχμηρά ή οξύθυμα λόγια. Σε ερωτικά ζητήματα θα παρθούν αποφάσεις σταθερές και αμετάκλητες, καταφθάνουν δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις. Στο χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται ο Άρης στον Ταύρο ευνοούνται οι πρωτοβουλίες, τα μελετημένα άλματα, κλείνουν ανοιχτά οικονομικά ζητήματα, έρχονται οριστικοποιήσεις.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Με τον ερχομό του Άρη στον Ταύρο, οι επαγγελματικές σας κινήσεις θα είναι πολύ καλά μελετημένες, έρχονται άμεσες εξελίξεις στις οικονομικές σας υποθέσεις. Δε θα είναι ασήμαντο το χρηματικό ποσό που θα έρθει στα χέρια σας, επενδύσεις και αγορές θα απασχολήσουν τη σκέψη σας, μην ξεχάσετε και το ενδεχόμενο της αποταμίευσης. Στα ερωτικά σας θέματα, για εσάς τους ελεύθερους ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης, είναι πολύ πιθανό το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε να το δείτε με βλέψεις δεσμευτικές. Μην εκπλαγείτε αν κάνει την εμφάνισή του ερωτικό ταίρι από τα παλιά, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να αναβιώσει παλιός έρωτας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα γεγονότα, οι νέες ευκαιρίες και οι συγκυρίες, θα σας δραστηριοποιήσουν και μάλιστα σε έντονο ρυθμό. Στα επαγγελματικά σας αρπάξτε την ευκαιρία της προαγωγής ή της αύξησης απολαβών, όσο πιο αποφασιστικά κινηθείτε τόσο πιο γρήγορο και άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. Ο Άρης σάς καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες, βγείτε μπροστά στα γεγονότα, τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Η καινούργια γνωριμία βρίσκεται στο χέρι σας, για όσους θέλετε να αποκτήσετε σταθερή σχέση τώρα ο δρόμος θα είναι ανοιχτός και ελεύθερος. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η διέλευση του Άρη στον Ταύρο θετική επιρροή θα έχει επάνω σας, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε και να εξασφαλίσετε, ανταμείβονται οι προσπάθειες και οι κόποι σας. Σε όλο αυτό το χρονικό διαστήματα θα επικεντρωθείτε στους στόχους που ήδη έχετε βάλει, θα είστε σε θέση με δυναμικό τρόπο να αντιμετωπίσετε εμπόδια, φραγμούς ή εσωτερικές αναστολές. Η χρονική περίοδος ενδείκνυται για υλοποίηση και ολοκλήρωση, κυρίως σε θέματα οικονομικών προγραμματισμών. Θέματα αγοροπωλησίας ή διαπραγματεύσεων θα έχουν θετική κατάληξη, θα σας ικανοποιήσει το αποτέλεσμα μια συγκεκριμένης συμφωνίας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ερχομός του Άρη στον Ταύρο θα σας οπλίσει με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και μαχητική διάθεση. Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να βγάλετε στην επιφάνεια τις ηγετικές σας ικανότητες, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε σε τυχόν επαγγελματικούς ανταγωνισμούς, οι δυνατότητές σας θα σας βοηθήσουν να κατοχυρώσετε και να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Στον ερωτικό τομέα, εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό διεκδικήστε δεσμεύσεις, θα είστε σε θέση να πείσετε και να επηρεάσετε, τα ηνία βρίσκονται στα δικά σας χέρια. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Οι επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις βγαίνουν από τη στασιμότητα, θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη την αδράνεια και να δραστηριοποιηθείτε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον έρχονται αλλαγές που θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε δυναμική δράση, ο τρόπος που θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, εκ των πραγμάτων θα γίνει άμεσος. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, σφάλματα και επιπολαιότητες θα πρέπει να αποφευχθούν. Συζητήσεις και συνεργασίες θα σας φέρουν ικανοποιητικά κέρδη, στους προϋπολογισμούς σας δε θα πέσετε έξω. Στα ερωτικά σας, καταφθάνει έναυσμα δεσμευτικής απόφασης. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει εσάς τους κοινωνικούς και συζητήσιμους Παρθένους να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά. Ανοίγεται για εσάς ένας καινούργιος κύκλος γνωριμιών, εμπλουτίζονται οι γνώσεις σας, θα υπάρξουν επαφές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιπλέον πείρα και κατάρτιση. Ευνοούνται ταξίδια και κινήσεις ψυχολογικής απόδρασης ή ενδυνάμωσης. Εσείς που θέλετε να επεκταθείτε πνευματικά και σε άλλους τομείς, θα έχετε την ευκαιρία να διεισδύσετε σε κύκλους ανθρώπων που μπορούν να σας ανεβάσουν ένα επίπεδο πιο ψηλά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σας πρόσωπο από το κοντινό ή μακρινό παρελθόν σας. Οι ερωτικές εξελίξεις θα σας βάλουν σε σκέψεις επανασύνδεσης, αναθεωρείτε, επαναπροσδιορίζετε και περνάτε σε αποφασιστικές ενέργειες. Γοργό ρυθμό θα έχουν και οι οικονομικές σας υποθέσεις, ετοιμαστείτε για κλείσιμο συμφωνιών, θα σας απασχολήσουν ζητήματα επαγγελματικών διαπραγματεύσεων, είναι πολύ πιθανό να υπογράψετε συμβάσεις ή ακόμα και δάνεια. Σκεφτείτε και αποφασίστε με σύνεση, η ανάγκη σας για σταθερότητα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα άλματα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εμφάνιση του Άρη στον Ταύρο θα αλλάξει τα δεδομένα σας, επαγγελματικά, φιλικά και ερωτικά. Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στις εργασιακές ή συναδελφικές σας σχέσεις, κάποιες συνεργασίες θα τερματίσουν, κάποιες άλλες θα μπουν σε διαδικασία δοκιμής. Προσοχή στα άσκοπα έξοδα, καλύψτε τις όφειλες σας και αποφύγετε τις σπατάλες. Έντονη θα είναι η σεξουαλικότητά σας, ορμητική η ερωτική σας δράση, εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση προσοχή στους συναισθηματικούς εκτροχιασμούς, κινηθείτε με σύνεση και όχι με επιπόλαια παρόρμηση. Για τους ερωτικά μόνους, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, τα αισθήματα που θα νιώσετε, θα είναι έντονα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έντονες δραστηριότητες θα σας ωθήσει ο ερχομός του Άρη στον Ταύρο. Ένας καινούργιος έρωτας, ίσως μια νέα φιλία ή η επιστροφή ενός προσώπου από τα παλιά, θα συντελέσει στο να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας, αλλάζουν οι συνήθειες, κατ’ επέκταση και οι επιθυμίες σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανό να στραφείτε προς νέες συνεργασίες, θα είστε σε θέση να προτείνετε και να οδηγήσετε την πορεία σας προς διαφορετική κατεύθυνση. Τα γεγονότα σε συνδυασμό με τις επιλογές σας, δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν συνθήκες άγχους, προσπαθήστε να χαλαρώσετε σωματικά και πνευματικά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εμφάνιση του Άρη στον Ταύρο φέρνει σε εσάς τους δυναμικούς και δημιουργικούς Αιγόκερους εξέλιξη, βελτίωση και ολοκλήρωση. Στα επαγγελματικά σας, συμφωνίες, συνεργασίες και νέες προτάσεις θα έχουν θετική κατάληξη, η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Με μέτρο και σύνεση θα χειριστείτε τα καινούργια οικονομικά ανοίγματα που θα προκύψουν, η εμπειρία σας θα σας αποτρέψει από παγίδες και ανώριμα λάθη. Στον ερωτικό τομέα καταφθάνει άνοιγμα δεσμευτικών κινήσεων και αποφάσεων. Στο χρονικό διάστημα που ο Άρης θα παραμείνει στον Ταύρο, θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος μονιμότητας, ίσως και επισημοποίησης. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στην παρορμητικότητα σας, αγαπητοί Υδροχόοι, ο Άρης στον Ταύρο, επιρρεπείς θα σας κάνει σε εκνευρισμούς, κυρίως με οικογενειακά και πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Καλό θα είναι οι αντιδράσεις σας να μην ξεφύγουν από τον έλεγχό σας, όσο διαφορετικές και αν είναι οι απόψεις σας από αυτές των συνομιλητών σας, εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε ένα ισορροπημένο επίπεδο. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις μέσα στη σχέση σας ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον, δείξτε κατανόηση και συγκατάβαση σε γονείς και αδέλφια. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Ο ερχομός και η παραμονή του Άρη στο Ταύρο θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές διαθέσεις, η εξωστρέφεια που θα σας χαρακτηρίζει, θα διευρύνει τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Στον ερωτικό τομέα, οι τολμηρές σας προσεγγίσεις θα δημιουργήσουν άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Εσείς που αναζητάτε ένα σταθερό ταίρι δίπλα σας, θα καταφέρετε να στρώσετε έδαφος σοβαρών εξελίξεων. Το καινούργιο πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στην ερωτική σας καθημερινότητα, θα αποκτήσει βλέψεις για μακροχρόνιο δεσμό. Είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε πρόταση για μακρινό ταξίδι ή για εκδρομή αναψυχής, δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αλλάξετε τοποθεσία διαμονής. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση: