Δίας στον Υδροχόο από τις 19/12/2020, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (49 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Στις 19 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιείται μία σημαντική πλανητική μετακίνηση αυτή του Δία που περνά στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Δίας βρισκόταν εδώ και ένα χρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερου -που είναι και το ζώδιο της πτώσης του- δηλαδή δεν αποτελούσε πρόσφορο έδαφος για τη φύση του επεκτατικού και αισιόδοξου Δία.

Από τη νέα του θέση θα βοηθήσει σημαντικά στην επέκταση κοινωνικών ομάδων και κοινωνικών δομών και θα ενισχύσει οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες αλλά και δράσεις που θα έχουν ως στόχο τη βοήθεια του κοινωνικού συνόλου. Στον Υδροχόο θα παραμείνει έως και τις 28 Δεκεμβρίου 2021, με εξαίρεση το διάστημα από 14 Μαΐου έως 28 Ιουλίου που θα βρίσκεται το ζώδιο των Ιχθύων. Ο Δίας ζητά από εμάς να διευρύνουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες κάτι που θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε την ελεύθερη βούληση μας και να δράσουμε προς αυτά που επιθυμούμε.

Στο ζώδιο του Υδροχόου δεν θα είναι μόνος του καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως εκεί βρίσκεται και ο Κρόνος και η συνύπαρξη αυτών των δύο εγκαινιάζει μία νέα εποχή για την τεχνολογία, τις επιστήμες, τον πολιτισμό ακόμα και για την καθημερινότητα! Τώρα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αναζητήσουμε την αλήθεια μας και να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε. Οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογική προσπάθεια και δουλειά θα ευνοηθεί ιδιαίτερα από το Δία σε αυτό το ζώδιο, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η ικανότητα της διάκρισης είναι απαραίτητη προκειμένου να μην επενδύσουμε σε διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες έχουν τον χαρακτήρα του εφήμερου και του παροδικού. 

Τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα έχουν ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο αρκεί να αποφύγουν την αλαζονική συμπεριφορά που μπορεί να τους οδηγήσει στην αίσθηση ότι είναι άτρωτοι και κατά συνέπεια σε λάθος εκτιμήσεις και παρακινδυνευμένες κινήσεις.

Τα ζώδια που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, τους πόρους τους, τα αγαθά τους αρκεί να ασχοληθούν με αυτά και να μην τα αφήσουν στον αυτόματο πιλότο ή στα χέρια άλλων. 

Τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) θα μπορέσουν να διευρύνουν το κοινωνικό και φιλικό τους περιβάλλον καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθουν κοντά με πρόσωπα που θα αποτελέσουν κίνητρο για αλλαγές!

Διαβάστε παρακάτω τη επιρροή του Δία στον Υδροχόο στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτεί μία νέα περίοδο για εσένα κατά την οποία θα έχεις κέρδος από τη συναναστροφή και την επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται σε ομάδες, συλλόγους, σωματεία ή με πρόσωπα που βρίσκονται στο κοινωνικό σου περιβάλλον σε γενικότερο πλαίσιο. Να θυμάσαι πως αυτή τη χρονιά οι φίλοι σου, οι γνωστοί σου, οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε μαζί στο πλαίσιο μιας ομάδας, θα σου δώσουν το κίνητρο για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που μέχρι στιγμής είχες αφήσει σε εκκρεμότητα. Ακόμα θα σε βοηθήσουν να «ξεκολλήσεις» τα πόδια σου από μία κινούμενη άμμο που ενδεχομένως δεν σε άφηνε να προχωρήσεις, να εκφραστείς και να σχεδιάσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές κινήσεις. Να θυμάσαι πως οι «άλλοι» θα παίζουν μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις σου κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς καθώς θα επηρεάζεσαι από εκείνους, για αυτό θα πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά και συνετά αυτούς που θέλεις να έχεις δίπλα σου. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για να έρθουν δώρα τα οποία σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε πως στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Κρόνος οπότε αυτό δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιπλέον επαγγελματικές ευθύνες οι οποίες θα σου δημιουργήσουν κούραση, όμως η παρουσία του Δία δίπλα στον Κρόνο δείχνει πως αυτή η κούραση θα ανταμειφθεί. Αν θέλεις να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο ή να επιτύχεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνεις, καθώς θα σου δοθεί το βήμα για αυτό. Να θυμάσαι πως θα χρειαστεί δουλειά προκειμένου να καταφέρεις κάποια πράγματα που έχεις κατά νου, όμως θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως όλο το 2021 είναι ένα έτος κατά το οποίο θα βάλεις τις βάσεις -ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο- για να μπορέσεις να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου αργότερα. Σε προσωπικό επίπεδο αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως δεν αποκλείεται να υπάρξει επισημοποίηση αυτής ή σκέψεις σχετικά με το επόμενο βήμα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου η παρουσία του Δία στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να βάλει στο μυαλό σου σχέδια τα οποία έχουν σχέση με την εκπαίδευση, το εξωτερικό και τη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων! Για αυτό το λόγο κατά το διάστημα της παραμονής του σε αυτό το ζώδιο φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τα παραπάνω. Τώρα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή να πάρεις μία πιστοποίηση η οποία εκτός από τις γνώσεις σου μπορεί να βοηθήσει και τη δουλειά σου. Αν η δουλειά σου σχετίζεται με το εξωτερικό τότε φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες σε αυτή αλλά και νέες προτάσεις που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η κοσμοθεωρία σου και η αντίληψή σου για συγκεκριμένα ζητήματα μπορεί να αλλάξει και ρόλο σε αυτό θα παίξει η γνωριμία με ένα πρόσωπο, το οποίο ενδεχομένως να σε κάνει να δεις κάποια πράγματα αλλιώς. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε οδηγήσει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και θα σε κάνει περισσότερο ευέλικτο με τις επιθυμίες σου. Σε αυτή τη θέση ο Δίας δημιουργεί μία πολύ καλή βάση που θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου, κάτι το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη ζητημάτων που σε απασχολούν. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να αυξηθούν οι πόροι σου φέρνοντας νέα έσοδα ή βοηθώντας να διευθετήσεις καλύτερα τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Κάποιες φορές μπορεί να δράσεις με υπερβολή -ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα- και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις και να κρατήσεις ισορροπία προκειμένου να μην θέσεις σε κίνδυνο οτιδήποτε έχεις κερδίσει με κόπο. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Δίας θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σου στον Υδροχόο από τις 19/12 και από τη νέα του θέση θα βελτιώσει οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Ακόμα και αν ο Κρόνος σου δείξει τα αδύναμα σημεία σχέσεων και συνεργασιών με αποτέλεσμα να κλείσει ο κύκλος μερικών από αυτών, να είσαι σίγουρος πως ο Δίας είναι εδώ για να καλύψει αμέσως το κενό. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και κάποιες νέες σχέσεις -που θα είναι σημαντικές για εσένα- να ξεκινήσουν μέσα σε αυτή τη χρονιά. Ακόμα είναι πολύ πιθανή και η επέκταση προσωπικών σου σχέσεων και συνεργασιών με πολύ καλά αποτελέσματα για εσένα. Σε προσωπικό επίπεδο αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και το ταίρι σου καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, δεν αποκλείεται να περάσεις στο επόμενο βήμα και να την επισημοποιήσεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 19/12 και από τη νέα του θέση μπορεί να βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητα σου. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό μέσα στη διάρκεια αυτής της χρονιάς να υπάρξουν ευκαιρίες οι οποίες θα πολλαπλασιάσουν τη δουλειά σου σε καθημερινή βάση, όμως θα πολλαπλασιάσουν και την ανταμοιβή σου. Ακόμα αυτή η περίοδος φαίνεται πως είναι κατάλληλη για να διευθετήσεις καλύτερα αυτά που έχεις να κάνεις σε καθημερινή βάση και έτσι να σου μένει χρόνος προκειμένου να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα που επιθυμείς. Για εσένα φέτος η έκφραση «εργασία και χαρά» φαίνεται πως θα βρει το νόημα της την καθημερινότητά σου, καθώς ο Δίας από αυτή τη θέση χαρίζει αισιοδοξία, κουράγιο και καλή διάθεση ακόμα και στη διευθέτηση αγγαρειών και θεμάτων που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν εκνευρισμό! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Δίας θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με τις αισθηματικές σου υποθέσεις και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Υδροχόο να σου χτυπήσει την πόρτα ένας νέος έρωτας ή αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ένας απόγονος! Ο Δίας στον 5ο ηλιακό σου οίκο βρίσκεται σε μία πολύ καλή θέση για εσένα και εξάρει τη φαντασία, την έμπνευση, την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πως κάποιες στιγμές ίσως έχεις την τάση να φερθείς επιπόλαια όσον αφορά τις αισθηματικές σου υποθέσεις ή να ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα, κάτι το οποίο μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ σε μελλοντικό χρόνο. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 19/12 και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου ή την ακίνητη περιουσία σου. Αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σχετικές με το σπίτι όπως κάποιες επισκευές που πρέπει να γίνουν ή έχεις κατά νου να προχωρήσεις σε αλλαγές που αφορούν την οικία σου, τότε αυτή η χρονιά είναι ιδανική για να τις υλοποιήσεις. Επίσης αν βρίσκεσαι προς αναζήτηση μιας νέα στέγης τότε φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει η κατάλληλη ευκαιρία για να βρεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Να θυμάσαι πως ο χρόνος που θα επενδύσεις στα πρόσωπα που αποτελούν την οικογένειά σου και σε εκείνους που θεωρείς οικογένειά σου, θα είναι πολύ σημαντικός για τη διάθεση και την καλή ψυχολογία σου και αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά δώρα του Δία. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο κυβερνήτης σου Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 19/12 και από τη νέα του θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους που αποτελούν το στενό σου περίγυρο. Φαίνεται πως θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και δοτικός μαζί τους, κάτι το οποίο δεν θα περάσει απαρατήρητο και θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τη σχέση σου με εκείνους. Αν υπήρξαν κάποιες υποθέσεις οι οποίες μπορεί να σε απομάκρυναν από συγγενικά σου πρόσωπα, το διάστημα παραμονής του Δία στον Υδροχόο θα είναι πολύ βοηθητικό για να μπορέσεις να διευθετήσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να τις αφήσεις πίσω σου. Οτιδήποτε σχετίζεται με την εκπαίδευση ευνοείται ιδιαίτερα για αυτό αν έχεις κατά νου να κάνεις κάποιο σεμινάριο, αξίζει να το δεις μέσα σε αυτή τη χρονιά. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο ο Δίας μπορεί να σε βοηθήσει να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, πολύ πιθανόν μέσω του διαδικτύου. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Δίας ύστερα από ένα διάστημα ενός έτους που παρέμεινε στο ζώδιό σου, θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 19/12. Από τη νέα του θέση σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου -ούτως ή άλλως το ίδιο σε προτρέπει να κάνεις και ο Κρόνος που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο- μόνο που ο Δίας θα λειτουργήσει με περισσότερη επιβράβευση για εσένα. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται θα παρουσιαστούν ευκαιρίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου και τους πόρους σου, κάτι το οποίο θα είναι εξαιρετικά βοηθητικό όχι μόνο σε πρακτικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Βέβαια αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πως κάποιες στιγμές μπορεί να έχεις την τάση να ξοδέψεις χρήματα, μιας και ο Δίας μπορεί να σε κάνει υπέρ του δέοντος γενναιόδωρο, και αν δεν δείξεις αυτοσυγκράτηση όπως προστάζει ο κυβερνήτης σου Κρόνος, θα είναι πολύ εύκολο να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου από τις 19/12 ο Δίας θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και θα σου χαρίζει αισιοδοξία και την πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά! Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία επεκτατική διάθεση εκ μέρους σου όσον αφορά προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, όμως καλό θα είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που αφορούν εκτός από εσένα και άλλα πρόσωπα, μιας και για αυτό χρειάζεται συνεννόηση και από τις δύο πλευρές. Σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία νέα σχέση όπως επίσης και μία νέα συνεργασία η οποία θα αποφέρει καρπούς. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πως κατά διαστήματα μπορεί να παρασύρεσαι σε υπερβολές λόγω του πληθωρικού σου χαρακτήρα που θα ενισχυθεί από την παρουσία του Δία, οι οποίες θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάς. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ μου στις 19/12 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις και να κλείσεις κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος σου. Λόγω του ότι σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται και ο Κρόνος είναι πολύ πιθανόν να έρχονται στο προσκήνιο φοβίες και ανασφάλειες για συγκεκριμένα ζητήματα, τα οποία θα επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Στον αντίποδα ο Δίας θα σου δείχνει με κάθε τρόπο τη θετική πλευρά των πραγμάτων και των καταστάσεων και θα ενισχύει την αισιοδοξία σου, με αποτέλεσμα να υπάρχει η πολυπόθητη ισορροπία που δεν θα αφήνει το μυαλό σου να μπαίνει σε φαύλους κύκλους αρνητικών σκέψεων. Να θυμάσαι πως αυτή η θέση του Δία δείχνει πως ακόμα και την τελευταία στιγμή θα μπορείς να αποφεύγεις παγίδες ή να έχεις το λιγότερο κόστος σε καταστάσεις που μπορεί να μην πάνε όπως ακριβώς θέλεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
Χαρτομάντης Ακριβή