Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 26/5/2021, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (341 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου 2021 και ανοίγει την αυλαία σε μία σειρά εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια στον άξονα Διδύμων - Τοξότη. Αυτό συμβαίνει γιατί οι δεσμοί της Σελήνης μετατοπίστηκαν σε αυτό τον άξονα δίνοντας το έναυσμα για αλλαγές και νέα δεδομένα στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες).

Σε γενικό πλαίσιο αυτή η έκλειψη λόγω του ότι είναι σε αυτό τον άξονα θα επηρεάσει ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, το εμπόριο, τα ταξίδια, τις πληροφορίες και τις μετακινήσεις. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε προκειμένου να αποφύγουμε όσο γίνεται αυτές τις «παρενέργειες» είναι να μην αφήσουμε τη συναισθηματική υπερχείλιση να οδηγήσει τις σκέψεις μας και τη δράση μας και να κρατήσουμε ήπιους τόνους, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις που μας ενδιαφέρουν. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την έκλειψη είναι αυτά που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψη στον Τοξότη στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Διδύμων - Τοξότη θα τονίσει ζητήματα του μπορεί να σου δημιούργησαν εκνευρισμό το προηγούμενο διάστημα και σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Τώρα είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο νέα δεδομένα σχετικά με αυτά, τα οποία θα συνθέσουν το παζλ και θα σε κάνουν να πάρεις αποφάσεις εδώ και τώρα. Καλό θα είναι να αποφύγεις να δράσεις με παρόρμηση σε οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί, μιας και είναι πολύ πιθανόν να δράσεις προς τη λάθος κατεύθυνση. Ακόμα αυτές τις ημέρες προσπάθησε να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που θα εκφράσεις την άποψή σου για ένα ζήτημα, καθώς φαίνεται πως μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Σε περίπτωση που υπάρχει στο πλάνο σου ένα θέμα που σχετίζεται με την εκπαίδευση θα πρέπει να του δώσεις ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές και σε αυτό. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Διδύμων - Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο πράγματα τα οποία κρατούσες κρυμμένα μέσα σου για καιρό και δεν ήταν εύκολο για εσένα να τα εκφράσεις. Αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα, απωθημένα, καθώς και έντονα συναισθήματα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Όλο αυτό ενδεχομένως να σε αποσυντονίσει για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αποφάσεις που θα πάρεις με την επιρροή αυτής της έκλειψης. Είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι να ανοίξεις ξανά ένα ζήτημα το οποίο έχει κλείσει, όμως θα πρέπει να σκεφτείς εξίσου τα υπέρ και τα κατά που θα έχει μία τέτοια απόφαση. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν το αίσθημα της ασφαλείας, καθώς αυτό θα αποτελέσει σημαντικό δεδομένο για εσένα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα σου είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βλέπεις κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι κινήσεις των «άλλων» θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα δρώμενα καθώς θα είναι εύκολο μία λάθος κίνηση τους σε ένα ζήτημα που αφορά και εσένα να δημιουργήσει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων. Δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι την αλλαγή μιας προσωπικής η επαγγελματικής σχέσης, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις αυτές τις ημέρες. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Διδύμων - Τοξότη θα τονίσει τα «κακώς κείμενα» της καθημερινότητας σου, και πιθανόν να σε κάνει να πάρεις αποφάσεις που θα αλλάξουν το πρόγραμμα που ακολουθείς σε καθημερινή βάση. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως η ενέργεια σου είναι πεσμένη λόγω του εργασιακού φόρτου και των λοιπών υποχρεώσεων που έχεις στην προσωπική σου ζωή. Αυτό θα αποτελέσει την αιτία για αλλαγές οι οποίες δεν θα είναι εύκολες όμως θα είναι αναγκαίες, προκειμένου να σε βοηθήσουν να κερδίσεις χρόνο για εσένα μέσα στην καθημερινότητά σου. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και στην ξεκούραση σου καθώς ο οργανισμός σου θα σου δείξει πως την έχει ανάγκη. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σου καθώς είναι σημαντικό να την κάνεις πιο φιλική προς εσένα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Διδύμων - Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις και να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές και νέα δεδομένα σε ένα πρόσφατο έρωτα, είναι εξίσου πιθανό να δημιουργηθεί αυτές τις ημέρες ένας νέος έρωτας πιθανόν με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον τρόπο που θα κινηθείς σε οποιοδήποτε ζήτημα που σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή, αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα σε αυτή. Αυτό που πρέπει να κάνεις προκειμένου να καταφέρεις να κρατήσεις συναισθηματική ισορροπία -που είναι απαραίτητη για να διευθετηθεί κάθε είδους ζήτημα που σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα- είναι να αποφύγεις να φέρεις στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Διδύμων - Τοξότη είναι πολύ πιθανόν να σε βάλει σε σκέψεις πάνω σε θέματα που σχετίζονται με την «οικογενειακή εστία». Αυτές τις ημέρες είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξει μία συζήτηση με ένα πρόσωπο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, η οποία θα δημιουργήσει κάποιες διαφωνίες και ενδεχομένως να υπάρξει ένταση, όμως να θυμάσαι πως ο τρόπος που θα διαχειριστείς τέτοιου είδους εντάσεις θα καθορίσει και την εξέλιξή τους. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε γενικότερο πλαίσιο όσον αφορά συζητήσεις και ενέργειες που αφορούν επαγγελματικές προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, καθώς φαίνεται πως οι άλλοι θα σου δώσουν αρκετές αφορμές για να εκνευριστείς. Αν έχεις κατά νου σχέδια τα οποία σχετίζονται με μία νέα συνεργασία ή μία αλλαγή σπιτιού καλό θα είναι να κρατήσεις στάση αναμονής σε αυτά -ή αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό- να ελέγξεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Διδύμων - Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο «περίεργες» συμπεριφορές, οι οποίες θα έρθουν από πρόσωπα είτε του στενού είτε του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Εσύ θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση, καθώς θα είναι πολύ εύκολο μία κουβέντα να φέρει την άλλη και τελικά να δημιουργηθούν ρήξεις σε σημαντικές προσωπικές σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις και σε ένα ζήτημα της καθημερινότητας είτε αυτό σχετίζεται με την εργασία σου είτε με κάποιες δουλειές που έχεις σε καθημερινή βάση, καθώς αυτές μπορεί να σου δημιουργήσουν ανησυχία. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Διδύμων - Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια σκέψεις, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Αυτές οι σκέψεις είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται με κάποια οικονομικά ζητήματα και τους πόρους σου. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην έχεις μία οικονομική απώλεια είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο. Σε αισθηματικό επίπεδο είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε μία αισθηματική ιστορία που δεν υπάρχουν ίσοι όροι και στις δύο πλευρές, για αυτό δεν θα πρέπει να είσαι βιαστικός και να βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Διαφύλαξε αυτά που θεωρείς πως έχεις κερδίσει με το σπαθί σου, όμως μην αφήσεις την ανασφάλεια να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις σου είτε σε προσωπικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα σου (Διδύμων - Τοξότη) θα σε βάλει στη διαδικασία να βάλεις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις κάτω από το μικροσκόπιο. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πώς κάποιες από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με αυτές αγαπημένων σου προσώπων και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση ή σε αντιπαραθέσεις. Μία προσωπική ή επαγγελματική σου σχέση χρειάζεται την προσοχή σου, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως δεν γίνεται να συνεχίσει να υφίσταται χωρίς κάποιες απαραίτητες αλλαγές. Αυτή η έκλειψη θα σου δείξει τις σχέσεις που χρειάζονται την προσοχή σου και εσύ καλείσαι να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, με βάση όχι μόνο τα δικά σου θέλω αλλά και των άλλων. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Διδύμων - Τοξότη εγείρει παρασκήνιο το οποίο θα σε συντροφεύσει είτε σε εργασιακά και συναισθηματικά ζητήματα. Όσον αφορά τον εργασιακό τομέα είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο κάποια παλαιότερα προβλήματα τα οποία πιθανό να ενταθούν ακόμα περισσότερο, με τον τρόπο που θα τα προσεγγίσουν άτομα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αυτή η έκλειψη σου λέει να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος είτε σε προσωπικά είτε σε εργασιακά ζητήματα, για αυτό προσπάθησε να μην τα διευθετήσεις παρορμητικά. Αυτές είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν από κάποιες δουλειές που είχατε αναλάβει από κοινού, για αυτό όσο μπορείς αυτές τις ημέρες στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Διδύμων - Τοξότη σε κάνει να στρέψεις την προσοχή σου στα πρόσωπα που απαρτίζουν τον φιλικό σου περίγυρο. Κάποια θέματα που μπορεί να έχουν θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης για την παρέα, όμως αυτό μπορεί να κρύβει αρκετές παγίδες. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που θα εκφράσεις τη γνώμη σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα ζήτημα στο οποίο δεν είσαι εμπλεκόμενος, καθώς είναι πολύ πιθανόν να το κάνεις με τρόπο που θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να αποτελέσουν τις αφορμές για να έρθουν στο προσκήνιο μερικά «γκρίζα σημεία» φιλικών σχέσεων τα οποία χρειάζονται διευθέτηση. Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις όσον αφορά φιλικά σου πρόσωπα και είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις ακόμα για μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις. Μην προχωρήσεις σε τελεσίδικες αποφάσεις τώρα, καθώς η έκλειψη δημιουργεί «κινούμενη άμμο». Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Διδύμων - Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να προσεγγίσεις διαφορετικά ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα και τη δουλειά σου θα βρίσκεται στο προσκήνιο με την επιρροή αυτής της έκλειψης, όμως είναι πιθανόν την ίδια στιγμή να βρεθούν στο προσκήνιο και επαγγελματικά ζητήματα που σου δημιουργούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην τα αφήσεις να σε παρασύρουν σε συμπεριφορές οι οποίες δεν βοηθούν την εικόνα σου, ακριβώς το αντίθετο. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να προκύψουν νέα δεδομένα στη δουλειά ή κάποιες συζητήσεις σχετικά με κάτι νέο. Καλό θα ήταν να δεις προσεκτικά οποιαδήποτε πρόταση ώστε να αποφύγεις λάθος κινήσεις. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τη δουλειά. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
Χαρτομάντης Ακριβή