Ερμής στον Λέοντα από 19/7/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (36 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Έχετε αυτοπεποίθηση και έναν αέρα στην επικοινωνία σας από τις 19 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου 2022 χάρη στον Ερμή στο δυναμικό ζώδιο του Λέοντα. Μεταδίδετε τις ιδέες σας με χαρά, αυθορμητισμό και ενθουσιασμό, η επικοινωνία σας με τους άλλους γίνεται πιο διασκεδαστική. Είστε περήφανοι για τις γνώσεις σας, εκφράζετε τον εαυτό σας και τη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε τώρα να περάσετε τις απόψεις σας στους άλλους και υπερέχετε στην ομιλία καθώς γνωρίζετε τι χρειάζεται για να κάνετε τους άλλους να αποδεχτούν τις ιδέες σας.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει ο Ερμής στον Λέοντα το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Το παιγνιδιάρικο ύφος σας και τα λόγια σας ξεσηκώνουν τους θαυμαστές σας χάρη στον Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Είστε πιο ερωτικοί και παιχνιδιάρικοι, ζείτε τη χαρά του έρωτα φλερτάροντας και διασκεδάζοντας. Μια τυχαία συνομιλία θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα νέο έρωτα και έχετε την τόλμη και το θάρρος να μοιραστείτε τη μαγεία των συναισθημάτων σας με τον αγαπημένο σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να είστε λογικοί και προσγειωμένοι αλλά τώρα ο Ερμής στον ήρεμο τέταρτο οίκο σας, αναδεικνύει τη συναισθηματική πλευρά σας. Συζητάτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και νιώθετε περισσότερο συναισθηματικά συνδεδεμένοι. Μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι να επισκεφτείτε κάποια οικεία προς εσάς πρόσωπα ή φιλοξενείτε άτομα που έρχονται από μακριά και περνάτε υπέροχες στιγμές. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προβάλετε με τόλμη τις απόψεις σας και οι άλλοι υποστηρίζουν τις ιδέες σας, χάρη στον Ερμή στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Κάνετε εντύπωση με τα δυνατά επιχειρήματα στις συνομιλίες σας, έχετε μια λάμψη και ίσως κάνετε νέες επικερδείς συμφωνίες. Επίσης μπορεί να αναθερμανθούν οι σχέσεις με τον αγαπημένο σας ή ένα συγγενή σας ή τα αδέλφια σας, αν είχαν περάσει από σκαμπανεβάσματα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των χρημάτων σας, σας εμπνέει με νέες ιδέες για να έχετε οικονομική ευμάρεια και ασφάλεια. Ίσως κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία η οποία μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί κερδοφόρα. Είστε ικανοποιημένοι με την εργασία σας, λαμβάνετε επευφημίες και αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

O Ερμής στο ζώδιό σας, σας βοηθά να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας, οι απόψεις και οι ιδέες σας ακούγονται δυνατά και καθαρά. Μιλάτε πιο χαρούμενα και διασκεδαστικά, αστεία και γέλια κυριαρχούν στις συζητήσεις σας, αλλά φροντίστε να απέχετε από τις εκρήξεις θυμού και το δράμα, θα φέρετε σε δύσκολη θέση τους άλλους ή θα βλάψετε τα συναισθήματά τους. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απομακρύνετε ό, τι σας βαραίνει στη ζωή σας καθώς ο Ερμής στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας, σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τα καρμικά μαθήματα από μια πρόσφατη απογοήτευση. Βάζετε στην άκρη τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευση και βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Τώρα θέλετε να μείνετε περισσότερο στο σπίτι σας, προκειμένου να διαβάσετε ή να διαλογιστείτε και να διώξετε το άγχος σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γιορτάζετε τη νίκη σας σε μια ομαδική προσπάθεια χάρη στον Ερμή στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Ίσως γίνετε ο επικεφαλής σε ένα ομαδικό έργο ή μια ομαδική προσπάθεια και ο ενθουσιασμός σας βοηθά την ομάδα σας να πάει μπροστά. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά το διαδίκτυο, συνομιλείτε με νέους φίλους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και ανταλλάσσετε πρωτότυπες απόψεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχολείστε με τις φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας σας καθώς ο Ερμής κινείται στο δέκατο οίκο σας, της κοινωνικής καταξίωσης. Οι δημιουργικές ιδέες σας προσελκύουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές ευκαιρίες και σημαίνοντα πρόσωπα που σας βοηθούν στην επαγγελματική άνοδό σας. Οι ιδέες σας και οι ικανότητές σας μαγεύουν αυτούς που έχουν δύναμη και εξουσία. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, σας οδηγεί σε ένα νέο πνευματικό μονοπάτι καθώς τώρα διψάτε για ταξίδια και γνώση. Είστε πρόθυμοι να αποκτήσετε νέες γνώσεις και να εμβαθύνετε στη ζωή σας, ασχολούμενοι με την προσωπική σας ανάπτυξη. Επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο κάνοντας ένα ταξίδι περιπέτειας ή απλά διασκεδάζοντας μαζί με τους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απελευθερώνετε τη δυσαρέσκεια που κρύβετε μέσα στην ψυχή σας χάρη στον Ερμή στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Τα λόγια σας είναι τώρα πιο παθιασμένα, ίσως ακόμα εκδηλώσετε συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας, θέλετε οπωσδήποτε να μάθετε ό, τι κρύβει ο αγαπημένος σας στο βάθος του μυαλού του. Προσέξτε τα παιχνίδια ελέγχου και χειραγώγησης, θα σας απομακρύνουν από την αγάπη σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, και μια νέα σχέση ή συνεργασία εισβάλουν στη ζωή σας μέσα από μια απλή συνομιλία. Περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί με τον αγαπημένο σας, κάνετε συζητήσεις για κοινό μέλλον ή επισφραγίζετε μια επιχειρηματική συμφωνία. Ακούστε τι σας λέει ο αγαπημένος σας, θα ενισχύσετε το δεσμό σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Είστε περισσότερο οργανωτικοί και παραγωγικοί στην εργασία σας χάρη στον Ερμή στον αναλυτικό και εργατικό έκτο οίκο σας. Λαμβάνετε επιβράβευση για τις αναλυτικές ιδέες σας και την εστίασή σας στις λεπτομέρειες, προσφέρετε καλές συμβουλές στους συναδέλφους και τους εργαζομένους σας. Τώρα θέλετε να παρέχετε υπηρεσία στους άλλους, παραμελώντας τις δικές σας ανάγκες. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
875