Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 1 2019, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από τη Λίνα Χαμπιλίδου

Το 2018 έφυγε, το 2019 έρχεται μαζί με τις εκλείψεις του!! Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στις 6 του μήνα, συνοδεύεται από το φαινόμενο της Μερικής Ηλιακής Έκλειψης, η οποία πραγματοποιείται στην 16ο μοίρα του Αιγόκερω, επηρεάζοντας έτσι τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς-Καρκίνος-Ζυγούς- Αιγόκερους), ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου των ζωδίων τους. Άμεσα επηρεάζονται και όσοι έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες πολύ κοντά στην 16ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Το φαινόμενο θα έχει διαρκεί επιρροής τους 6 μήνες ενώ σηματοδοτεί το κλείσιμο παλαιών κύκλων και την ταυτόχρονη έναρξη νέων.

Οι κύριες όψεις που θα δεχτεί το σχήμα της Έκλειψης είναι η σύνοδος με τον Κρόνο, η οποία δίνει μια σοβαρή αλλά και συντηρητική χροιά, και μια ακόμη διευκολυντική όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοίρα της Έκλειψης είναι πολύ κοντά στο μεσοδιάστημα Κρόνου/ Πλούτωνα, επομένως οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα είναι ριζικές αλλά και επιβεβλημένες. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ό,τι δεν έχει δημιουργηθεί πάνω σε στέρεες βάσεις ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε σε καινούρια, γερά θεμέλια. Ο Κρόνος ζητάει από μας υπευθυνότητα και σύνεση, θα δούμε λοιπόν πως διάφοροι τομείς της ζωής μας θα μεταβληθούν ή θα απλοποιηθούν ώστε να γίνουν πιο αποδοτικοί. Αφαιρώντας τα περιττά θα έρθουμε πιο κοντά στους στόχους μας. Ο Ποσειδώνας θα ενισχύσει ευτυχώς τις διαισθητικές μας και ψυχικές μας ικανότητες, ώστε να είμαστε σε θέση να διαβάσουμε καλύτερα ανθρώπους και καταστάσεις.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Η Έκλειψη στις 06/01 πραγματοποιείται στο δικό σας ζωδιακό Σταυρό , επομένως είστε από αυτούς που θα αισθανθείτε έντονα την επιρροή της, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου. Σας περιμένουν σημαντικές εξελίξεις σε θέματα εργασίας και καριέρας. Καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε για τις επικείμενες αλλαγές. Ίσως αποφασίσετε να αποχωρίσετε από μία συνεργασία, μέσα στην οποία αισθάνεστε πως δεν αναγνωρίζεται η αξία σας. Εξίσου πιθανό βέβαια είναι και να πάρετε μία προαγωγή ή ακόμη και να βρείτε μία τελείως νέα θέση εργασίας. Σε αυτήν την περίπτωση οι ευθύνες σας θα είναι αυξημένες και θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Έκλειψη στον Αιγόκερω ανοίγεται για εσάς ένας νέος κύκλος γνώσης. Θα αρχίσετε να ασχολείστε εντατικότερα με θέματα σπουδών και επιμόρφωσης. Ίσως μάλιστα να οργανώσετε και περισσότερα ταξίδια αυτό το διάστημα, τα οποία θα σας βοηθήσουν τόσο να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, όσο και να αποκομίσετε πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα αποκτήσετε μία άλλη φιλοσοφία ζωής, ένα νέο όραμα, έναν νέο τρόπο σκέψης. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην απομονωθείτε από τους δικούς σας ανθρώπους, καθώς οι εσωτερικές σας αναζητήσεις ίσως σας κάνουν να απομονωθείτε, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο να αφιερώσετε στα καινούρια σας ενδιαφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς η Έκλειψη στις 06/01 σηματοδοτεί μια περίοδο, κατά την οποία θα πρέπει να κλείσετε και να αφήσετε πίσω σας υποθέσεις του παρελθόντος. Αναλογιστείτε κατά πόσο μπορείτε να επιβληθείτε στα πάθη σας και να τα ελέγξετε. Θα έρθουν στην επιφάνεια οικονομικές αλλά και αισθηματικές ανασφάλειες καλώντας σας να βρείτε να ανακτήσετε την εσωτερική σας δύναμη και να διαμορφώσετε έτσι τις συνθήκες της ζωής σας, ώστε να αισθάνεστε ασφάλεια και σταθερότητα. Πολύ πιθανό είναι να έχετε εξελίξεις ή και αλλαγές σε ότι αφορά θέματα επενδύσεων, δανείων ή κληρονομικών υποθέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ο δεύτερος εκπρόσωπος του Παρορμητικού Σταυρού και μάλιστα η έκλειψη πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα. Ανήκετε λοιπόν σε ένα από τα ζώδια που θα δουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους. Η Έκλειψη επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Δύσκολα πλέον θα συμβιβαστείτε με ό,τι δεν σας ικανοποιεί και εάν το κάνετε απλώς χειροτερεύετε την κατάσταση. Είναι μία περίοδος που οι σχέσεις θα βιώσουν κρίσεις και ίσως κάποιες τελειώσουν οριστικά. Πιθανό σενάριο είναι και να εμφανιστεί ένας νέος άνθρωπος στην αισθηματική σας ζωή, ο οποίος θα καλύπτει την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Το ίδιο ισχύει σαφώς και για τις συνεργασίες σας, καθώς μπορεί τώρα να προκύψουν νέες, καλύτερες και πιο αποδοτικές.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη στις 06/01 θα σας αναγκάσει να εστιάσετε σε εργασιακά θέματα και σε θέματα υγείας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα λύσετε άμεσα, γιατί αν τα αμελήσετε το πιθανότερο είναι να επανεμφανιστούν δριμύτερα. Ίσως προκύψουν κάποιες νέες πληροφορίες ή δεδομένα τα οποία θα σας ωθήσουν να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε. Εάν πάλι κάτι σας δυσαρεστεί στην εργασία σας, τώρα δεν θα διστάσετε να το αλλάξετε. Αυτή η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη να κόψετε κακές συνήθειες και εξαρτήσεις, όπως π.χ. το κάπνισμα, ή να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, αποφεύγοντας έτσι να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας και να αντιμετωπίσετε μελλοντικά θέματα υγείας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον ερωτικό σας πέμπτο οίκο και σε φιλικό για εσάς ζώδιο πραγματοποιείται η Έκλειψη του Ιανουαρίου. Ένας μοιραίος έρωτας πολύ πιθανό να σας χαρίσει συναρπαστικές εμπειρίες αλλά θα πάρετε και πολλά σημαντικά μαθήματα. Μέσα από αυτή την σχέση θα αλλάξει η οπτική σας για τον έρωτα. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα όπως και η μεταξύ σας έλξη, όμως μην βιαστείτε να επενδύσετε σε αυτό το άτομο, γιατί μακροπρόθεσμα οι εξελίξεις ίσως δεν είναι όπως επιθυμείτε. Ακόμη θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά. Ίσως να ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε έναν απόγονο. Για όσους έχετε παιδιά μπορείτε να περιμένετε κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα τα αφορούν.

ΖΥΓΟΣ

Η Έκλειψη του Ιανουαρίου γίνεται στο δικό σας ζωδιακό Σταυρό και σας επηρεάζει άμεσα, ιδιαίτερα εσάς του δεύτερου δεκαημέρου, σε έναν πολύ σημαντικό τομέα της ζωής, αυτόν της οικογένειας. Θα σας απασχολήσουν έντονα και πιθανότατα για μεγάλο διάστημα θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι σας. Θα θελήσετε να αλλάξετε οτιδήποτε βλέπετε πως πλέον δε λειτουργεί ανάμεσα σε εσάς και ο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως αποφασίσετε πως ήρθε η στιγμή να ανεξαρτητοποιηθείτε , φεύγοντας για παράδειγμα από το πατρικό σας σπίτι. Η Έκλειψη μπορεί να σας φέρει και κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις σε σχέση με ένα ακίνητο, κάποια αναγκαστική μετακόμιση ή ξαφνικές ζημιές κ τεχνικές εργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κομμάτι της επικοινωνίας σας είναι αυτό που θα επηρεάσει η Έκλειψη στις 06/01 κι ενώ σαν άνθρωποι δεν ανοίγεστε εύκολα, ούτε κ εμπιστεύεστε τον οποιοδήποτε θα δείτε πως η εσωστρέφεια σας και η καχυποψία σας αυτό το διάστημα θα είναι πιο έντονες από ποτέ. Αυτό που φοβάστε είναι μην βρεθείτε μπλεγμένοι σε παρεξηγήσεις. Στην καθημερινότητα σας υπάρχει περίπτωση είτε να αυξηθούν οι μετακινήσεις σας, είτε να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με το μεταφορικό σας μέσο. Άλλα θέματα που πιθανώς να σας απασχολήσουν ίσως έχουν να κάνουν με τα αδέρφια σας ή άλλους συγγενείς, αλλά και γραφειοκρατικά προβλήματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Έκλειψη στις 06/01 πραγματοποιείται στον Οίκο τον οικονομικών σας με αποτέλεσμα όλο το ενδιαφέρον σας να το απορροφήσουν τέτοιου είδους θέματα. Θα αναγκαστείτε να βάλετε σε τάξη και να κλείσετε οποιαδήποτε εκκρεμότητα είχατε άφησε να αιωρείται μέχρι τώρα. Είναι επίσης πολύ πιθανό να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων προκειμένου να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στα αυξημένα σας έξοδα. Ίσως πάλι απλά να αλλάξετε τον τρόπο που χειρίζεστε τα χρήματα σας, ώστε να μπορείτε να ανταπεξέρχεστε καλύτερα στις ανάγκες σας. Οι αλλαγές στο εισόδημα σας θα μπορούσαν να είναι και θετικές σε κάθε περίπτωση πάντως θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Έκλειψη στις 06/01 πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και εσείς είστε αυτοί που θα δείτε τοις περισσότερες αλλαγές στη ζωή σας. Στο προσκήνιο έρχονται θέματα που έχουν να κάνουν με εσάς τους ίδιους αλλά και με το πως σχετίζεστε με τους άλλους. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και θα θελήσετε να απαλλαγείτε από όποιον σας πιέζει ή έχει παράλογες απαιτήσεις από εσάς. Είτε πρόκειται για τον σύντροφο σας, είτε για κάποιον συνεργάτη θα πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και ίσως αποφασίσετε να τελειώσετε κάποιες σχέσεις. Όσες από αυτές έχουν γερά θεμέλια δεν κινδυνεύουν με διάλυση. Θα δείτε πάντως πως αυτή η Έκλειψη θα σας ανοίξει ένα νέο δρόμο προς τον καινούριο σας εαυτό και σταδιακά θα μεταμορφωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06/01 πραγματοποιείται για εσάς σε έναν ευαίσθητο οίκο του Ωροσκοπίου σας, τον 12ο, γεγονός που σας κάνει να βρίσκεστε σε μία κατάσταση ψυχολογικής και συναισθηματικής φόρτισης. Ανασύρετε από το παρελθόν σας κάποιες περιόδους της ζωή σας που θεωρείται καλές και ξεκινάτε να τις συγκρίνετε με την τωρινή σας κατάσταση, καταλήγοντας εσφαλμένα στο συμπέρασμα πως η προσωπική σας εξέλιξη δεν πήγε καθόλου καλά. Κύριο μέλημα σας θα είναι να βρείτε τα αίτια που η ζωή σας έχει αλλάξει και που φέρετε εσείς ευθύνη. Προσέξτε μόνο μην κατηγορήσετε τον εαυτό σας για όλα τα κακώς κείμενα και γεμίσετε ενοχές ακόμη και για πράγματα που δε θα έπρεπε.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Έκλειψη στις 06/01 θα επηρεάσει τον οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τις φιλίες σας αλλά και με τις ομάδες μέσα στις οποίες δραστηριοποιείστε. Οι φιλικές σας σχέσεις θα περάσουν από μία διαδικασία ξεκαθαρίσματος. Θα επανεκτιμήσετε ανθρώπους και καταστάσεις και είναι πολύ πιθανό να βγάλετε από τη ζωή σας όσους μέχρι τώρα σας προσέγγιζαν μόνο για δικό τους όφελος, χωρίς να ανταποδίδουν τη φιλία σας. Κοντά σας θα παραμείνουν όσοι έχουν έμπρακτα αποδείξει πως αξίζουν τη φιλία σας. Εξίσου πιθανή είναι και η αποχώρηση σας από μια ομάδα ή έναν σύλλογο, στην περίπτωση που διαπιστώσετε, ότι πλέον δεν σας γεμίζει η συμμετοχή σας ή ότι δεν εκτιμώνται οι ιδέες, οι ικανότητες και οι απόψεις σας.

Τελευταία ενημέρωση: