Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1/2023, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (164 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Εκδηλώστε την αγάπη σας σε όλον τον κόσμο, είναι το μήνυμα που σας στέλνει στις 21 Ιανουαρίου 2023, η Νέα Σελήνη στο αλτρουιστικό και επαναστατικό ζώδιο τον Υδροχόο. Τώρα επαναστατείτε απέναντι στις κοινωνικές δομές, αντιδράτε σε πρόσωπα και καταστάσεις που σας περιορίζουν, αναζητάτε να μάθετε την αλήθεια. Βλέπετε τα πράγματα με περισσότερη αντικειμενικότητα, σκέφτεστε ξεκάθαρα χωρίς να επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας. Νέες φιλίες και ομάδες σάς βοηθούν να δείτε τη ζωή υπό μια ευρύτερη προοπτική και ενώνετε τις δυνάμεις σας για έναν κοινό στόχο. Αυτή η Νέα Σελήνη επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο, στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί, έχετε ομαδικό πνεύμα καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικότητας και της κοινωνικής δικτύωσης. Διασκεδάζετε με τους στενότερους φίλους σας, προβάλετε τις καινοτόμες ιδέες σας, έχετε ένα εκκεντρικό στιλ που μαγνητίζει τους άλλους γύρω σας. Συνεργάζεστε με ανθρώπους, των οποίων οι ιδέες εναρμονίζονται με τις δικές σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Εξετάζετε σοβαρά τους επαγγελματικούς στόχους σας, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Κάνετε νέες γνωριμίες που απογειώνουν την καριέρα σας ή επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Σκέφτεστε το μέλλον της επαγγελματικής σας πορείας και κάνετε αλλαγές για να έχετε ανάπτυξη, πρόοδο και ευημερία. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε τη διάθεση για επέκταση και διαφυγή από τη μονοτονία και τη συνήθη καθημερινότητά σας, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, της ανάπτυξης και της επέκτασης. Έχετε ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τη ζωή, αναθεωρείτε τη φιλοσοφία σας για τη ζωή και σας δίνεται η ευκαιρία για μια νέα αρχή, ένα πιο χαρούμενο, δημιουργικό και περιπετειώδες κεφάλαιο στη ζωή σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη να ενεργοποιεί τον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, φυτεύετε τους σπόρους της αγάπης και του πάθους είτε στη σχέση σας ή με μια νέα αγάπη. Μια μοιραία ερωτική συνάντηση αλλάζει σε βάθος τη ζωή σας. Θέτετε νέους όρους και κανόνες σε σχέση με κοινά οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία, ίσως ακόμα κάνετε μια επικερδή συνεργασία. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Αναζητάτε να είστε με τους άλλους, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Βρίσκετε μια νέα αγάπη ή αποφασίζετε να προχωρήσετε μπροστά με τον αγαπημένο σας, είτε συγκατοικώντας είτε ακόμα κινούμενοι για δέσμευση. Βλέπετε με έναν νέο τρόπο τον έρωτα και τις συνεργασίες σας, ανακαλύπτετε ότι έχετε ανάγκη τους άλλους σε αυτό το δύσκολο ταξίδι της ζωής. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνετε τη ζωή σας πιο λειτουργική, χάρη στη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της οργάνωσης και της λεπτομέρειας. Είστε πιο αποτελεσματικοί στην εργασία σας, στηριζόμενοι στις καινοτόμες ιδέες σας και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία. Δίνετε περισσότερη σημασία στη φυσική σας κατάσταση και την υγιεινή διατροφή, έτσι ακολουθείτε νέες, πιο υγιεινές συνήθειες και αποκαθίσταται η σωματική και ψυχική σας ευεξία. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Ένα συναρπαστικό νέο ξεκίνημα προδιαγράφεται στην αγάπη και τις δημιουργικές σας προσπάθειες, χάρη στη Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας. Έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, να κάνετε κάτι διαφορετικό με τον αγαπημένο σας, προκειμένου να αναπτερώσετε το πάθος στη σχέση σας. Ετοιμαστείτε να εισπράξετε αίγλη και δόξα από την προβολή ενός δημιουργικού έργου σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναζητάτε το σπίτι σας και ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως δε θέλετε να διασκεδάσετε, αλλά να καλέσετε τους φίλους σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα στο σπίτι σας, ή φιλοξενείτε κάποια άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Γυρίζετε πίσω σε εκείνες τις αναμνήσεις των παλιών καιρών και ζείτε το παρελθόν. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυξάνονται η κίνηση και η επικοινωνία σας, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Μοιράζεστε μια πληθώρα γνώσεων, φλερτάρετε και κάνετε αστεία, έτσι δημιουργείτε μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα γύρω σας. Οι καινοτόμες ιδέες σας και η έμπνευσή σας, σας ωθούν να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Συναρπαστικές ειδήσεις που σημαίνουν πολλά για το μέλλον σας, θα μπορούσαν να σας ξεσηκώσουν. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι στη διαχείριση των χρημάτων σας, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Έχετε πρωτότυπες ιδέες για να έχετε κέρδη από την επιχείρησή σας, αναθεωρείτε τον προϋπολογισμό σας και τις δαπάνες σας, πληρώνετε τους λογαριασμούς σας και αποπληρώνετε τα χρέη σας. Ίσως έχετε μια νέα επικερδή θέση εργασίας ή σας κάνουν μια καλή οικονομική προσφορά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναγνωρίζετε τι πραγματικά έχει τώρα νόημα για σας στη ζωή, καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αλλάζει ριζικά τη ζωή σας. Τώρα προβάλετε την προσωπική σας ταυτότητα, υλοποιούνται οι πιο περίεργου στόχοι σας, κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, με μια νέα αγάπη ή εργασία. Ορίζετε νέους, μακροπρόθεσμους στόχους και ενεργοποιείστε για να τους υλοποιήσετε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Απομακρύνονται ο πόνος και η θλίψη του παρελθόντος, χάρη στη Νέα Σελήνη η οποία ενεργοποιεί τον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας. Έχετε μια νωχελική διάθεση, γίνεστε πιο εσωστρεφείς, αναζητάτε τη μοναξιά σας, προκειμένου να σκεφτείτε το μέλλον σας. Κάνετε έναν απολογισμό του παρελθόντος και των ανθρώπων που θέλετε να κρατήσετε κοντά σας, απομακρύνοντας όσους σας έχουν εκμεταλλευτεί. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση: