Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Βενετία Αποστόλου

Θέτετε νέους ρεαλιστικούς στόχους στην εργασία σας, βρίσκετε νέους τρόπους για να φτάσετε στην κορυφή του βουνού στις 2 Ιανουαρίου 2022 με τη Νέα Σελήνη στο φιλόδοξο ζώδιο τον Αιγόκερω. Αυτή η Νέα Σελήνη επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Τώρα έχετε την ευκαιρία να καθορίσετε νέους, μακροπρόθεσμους στόχους και με υπομονή και επιμονή να τους υλοποιήσετε και να ανεβείτε ψηλά. Με αργά και σταθερά βήματα, σκληρή δουλειά και αγώνα, σταθεροποιείτε τα σχέδιά σας, οδεύετε στον πρόοδο, την ανάπτυξη και την επιτυχία.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φυτεύετε νέους σπόρους στην καριέρα σας για τη μελλοντική σας πρόοδο και ανάπτυξη, θέτετε νέα επαγγελματικά σχέδια, χάρη στη Νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ανοίγει μια νέα σελίδα στην επαγγελματική σας ζωή, κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να έχετε ταχεία άνοδο στη σταδιοδρομία σας. Αν και μπορεί να αισθανθείτε πίεση και άγχος, δε λυγίζετε από τις ευθύνες. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Βλέπετε όλον τον κόσμο με ενθουσιασμό, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ενθουσιώδη ένατο οίκο σας. Ανοίγονται νέες θετικές προοπτικές στη ζωή σας, είτε με την αποκόμιση νέων εμπειριών μέσα από ένα επαγγελματικό ταξίδι ή με νέες γνωριμίες ατόμων υψηλού μορφωτικού επιπέδου. Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο δρόμο σας για να ανακόψει την πορεία σας προς την ανάπτυξη. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκετε έξυπνους νέους τρόπους για να κάνετε χρήματα χωρίς να εργάζεστε σκληρότερα, καθώς η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των αποταμιεύσεων, ανοίγει έναν εξάμηνο κύκλο οικονομικής ανάπτυξης. Ίσως κάνετε αποδοτικές νέες επενδύσεις ή μπορεί να αλλάξετε τις συνήθειες των δαπανών σας, ακολουθώντας ένα συντηρητικό τρόπο οικονομικής διαχείρισης. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σάς χαρίζει ανανέωση στην ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας. Μπορεί να αποφασίσετε αν θα πάνε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο ή όχι με τον αγαπημένο σας ή καθορίζετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας στη σχέση σας ή τις συνεργασίες σας. Αν είστε μόνοι, ικανοποιούνται οι ανάγκες σας για σταθερότητα και συντροφικότητα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Κάνετε αναδιάρθρωση των καθημερινών σας συνηθειών ή ανακατανομή των καθηκόντων σας, χάρη στη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας. Υιοθετείτε μια νέα καθημερινή ζωή ή δημιουργούνται νέες συνθήκες στην εργασία σας που σάς παρέχουν αποτελεσματικότητα και οργάνωση. Επικεντρώνεστε στις λεπτομέρειες και βρίσκετε νέους τρόπους που κάνουν τη ζωή σας πιο απλή. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σύμπαν φέρνει στο προσκήνιο το μαγνητισμό και τη γοητεία σας, χάρη στη Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους. Αν είχατε έρθει αντιμέτωποι τον τελευταίο καιρό με δύσκολα ζητήματα στη σχέση σας, το φεγγάρι βελτιώνει τα πράγματα, νιώθετε περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα. Αν είστε μόνοι, είστε επιλεκτικοί στις αναζητήσεις σας, ξέρετε ποιος/α είναι ο κατάλληλος για σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ανοίγει ένα νέο εξάμηνο κεφάλαιο στην οικογενειακή σας ζωή, ίσως σκεφτείτε να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια ή αποφασίσετε να μετακινηθείτε από το σπίτι σας ή την πόλη σας ή ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Αφιερώνετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στους αγαπημένους σας, περικόπτοντας λίγο χρόνο από την εργασία σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πληροφορίες και ειδήσεις αλλάζουν τη ζωή σας, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Έχετε νέες, πρακτικές ιδέες και έμπνευση ή μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ανοίγει νέους δρόμους στην καριέρα σας. Μπορεί να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι που απομακρύνει τη ρουτίνα σας ή αναλαμβάνετε νέες υποχρεώσεις σε σχέση με ένα εγχείρημα. Δημιουργείτε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα για το τι ενέργειες πρέπει να κάνετε. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, ξεκινάτε να δημιουργείτε νέους στόχους για να έχετε σταθερότητα στα οικονομικά σας και κάνετε προσπάθειες για να είναι τα πράγματα σε τάξη. Μπορεί να αλλάξετε τον τρόπο που επενδύετε τα χρήματά σας ή αναδιαμορφώνετε τον προϋπολογισμό σας. Τώρα πιστεύετε στις ικανότητές σας και στην αξία σας, πουλάτε ακριβά τον εαυτό σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας ανοίγει έναν νέο εξάμηνο κύκλο ζωής, που σας ωθεί να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας και τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Θέτετε νέες προτεραιότητες και αλλάζουν οι συνθήκες στην εργασία σας ή οι σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Ορίζετε νέους προσωπικούς σας στόχους, κάνετε φιλόδοξα νέα σχέδια, είστε στο προσκήνιο καθώς προβάλετε την εργατικότητά σας και τα επιτεύγματά σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναζητάτε τη μοναξιά σας και την ηρεμία σας, προκειμένου να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε για να βγείτε από την ομίχλη, χάρη στη Νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Μπορεί να νιώσετε άγχος, πίεση και απογοήτευση στην προσπάθειά σας να αφήσετε πίσω σας κάποιο πρόσωπο ή ακόμα και την εργασία σας. Μπορεί επίσης να έχετε αμφιλεγόμενα συναισθήματα και να αναρωτιέστε αν έχετε πράξει σωστά ή λάθος. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, σάς φέρνει νέους φίλους και σάς προσκαλεί σε μια νέα ομάδα. Μπορεί να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα ή ένα blog ή απλά κάνετε νέες γνωριμίες που μακροπρόθεσμα θα σας φανούν χρήσιμες στην εργασία σας. Οι προσπάθειές σας σε ένα ομαδικό έργο θα έχουν αποδοχή, όλοι σάς σέβονται, σας εκτιμούν και σας αναγνωρίζουν. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
875