Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 20/2/2023, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (107 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Στις 20 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, γεγονός που κάνει ακόμη και τους πιο «σκληρούς» να λυγίζουν. Αυτή η Νέα Σελήνη χαρίζει στις σχέσεις μας αρμονία, ευαισθησία και ρομαντισμό. Κατά μια άλλη ερμηνεία, ακόμη και οι επαγγελματικές μας σχέσεις γίνονται τώρα πιο καλές. Θα καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα με τους γύρω μας και να λύσουμε προβλήματα με διάλογο και κατανόηση. Τώρα είναι κατάλληλη η στιγμή να λύσουμε παρεξηγήσεις ή να κατανοήσουμε καλύτερα τους γύρω μας καθώς και να βάλουμε τις βάσεις για νέα όνειρα και αναζητήσεις! Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Το τελευταίο διάστημα δεν έχεις και την καλύτερη διάθεση αγαπητέ Κριέ. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς, θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να απομακρυνθείς για λίγο από όλους και από όλα και να σκεφτείς σοβαρά κάποια πράγματα. Προτάσεις για διασκέδαση θα έχεις πολλές, όμως εσύ θα προτιμήσεις να αποσυρθείς για λίγο, για να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Είναι ένα καλό διάστημα για να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για τη ζωή σου και για να διαλευκάνεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Ο χρόνος με τον εαυτό μας άλλωστε είναι πολύτιμος... Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς, στον 11ο οίκο σου, δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά, ίσα – ίσα που θα σου δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς, να κάνεις νέες γνωριμίες και να το ρίξεις για λίγο έξω. Αρκετά κλείστηκες ως τώρα στον εαυτό σου, αλλά το σκηνικό αλλάζει και εσύ αρχίζεις να αποδέχεσαι τις προτάσεις που θα σου γίνονται για εξόδους και ταξιδάκια! Προσπάθησε αυτές τις μέρες να μην δίνεις το λόγο σου, αν δεν μπορείς να τον τηρήσεις και μην κάνεις επιπολαιότητες που λίγο μετά θα μετανιώσεις. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σου. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα είσαι και στην καλύτερη ψυχολογική διάθεση με την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και θα σε προβληματίσουν αρκετά τα οικονομικά σου ζητήματα αλλά και η πορεία μίας επαγγελματικής σου συνεργασίας. Συγκράτησε λίγο την καταναλωτική σου μανία και απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς, γιατί τα επακόλουθα δεν θα είναι ευχάριστα. Στον ερωτικό τομέα τα συναισθήματα είναι έντονα και δεν θα μπορείς εύκολα να τα συγκρατήσεις, αυτό που σε προβληματίζει όμως είναι η εξέλιξη που θα έχεις με ένα άτομο, που αυτή τη στιγμή είναι εντελώς αβέβαιη! Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε πάρε βαθιές ανάσες και χαλάρωσε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθείς δεν σε επηρεάζει αρνητικά, ίσα – ίσα που μπορεί να βγεις και ευνοημένος! Θα έχεις διάθεση για σκέψη και περισυλλογή και πράγματι θα καταφέρεις να βάλεις σε μία σειρά αρκετά θέματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν, θα διαθέτεις δηλαδή μεγαλύτερη σοφία αλλά και ευστροφία. Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να προωθήσεις τις ιδέες σου, να πραγματοποιήσεις επικοινωνίες, συναντήσεις και συμφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να φανούν χρήσιμοι για την πορεία σου. Τώρα μπορείς να ασχοληθείς ουσιαστικά με τα σχέδια σου και τους τρόπους επίτευξης αυτών. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τα συναισθήματα σου και τις βαθύτερες σκέψεις σου. Εντάσεις και διαφωνίες στο χώρο που ζεις και κινείσαι, θα σε κάνουν να βρεθείς σε αντιθέσεις με τα άτομα που βλέπεις και συμβιώνεις καθημερινά. Θα διακρίνεσαι από εγωισμό και δεν θα υποχωρείς σε τίποτα. Είναι μία περίοδος που θα σκέφτεσαι πρώτα τον εαυτό σου και μετά όλους τους υπόλοιπους. Παράπονα, γκρίνιες, ανασφάλειες και τσακωμοί με το σύζυγο, τον πατέρα, την μητέρα ή τα αδέλφια θα σε πικράνουν. Δείξε κατανόηση και συγκράτησε τα λόγια σου! Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθείς, επηρεάζει έντονα τις σχέσεις σου φίλε Παρθένε. Θα νιώσεις απογοήτευση από την στάση κάποιων ανθρώπων που εκτιμάς και θα σου δημιουργηθούν επιφυλάξεις και καχυποψίες για τα αισθήματά τους. Όλες αυτές οι αμφιβολίες που θα σε κυριεύσουν, θα οφείλονται από την μία πλευρά στην υπερβολική σου ευαισθησία, ωστόσο θα υπάρξουν και γεγονότα που θα σε κάνουν να αμφισβητήσεις τις προθέσεις, τα συναισθήματα αλλά και την τιμιότητα κάποιων ανθρώπων. Καλό θα είναι αυτό το διάστημα να κάνεις κάποια τελικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου, να απομακρύνεις ανθρώπους που δεν είναι σωστοί απέναντί σου και να διατηρήσεις μόνο τις ουσιαστικές σχέσεις! Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Τον 6ο οίκο του Ηλιακού σου Ωροσκοπίου επηρεάζει η Νέα Σελήνη φίλε Ζυγέ και αυτό σημαίνει ότι θα περάσεις μία εξαντλητική περίοδο, γεμάτη άγχος, κούραση και πολλές απαιτήσεις. Στη δουλειά θα πρέπει να απορροφήσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου και αυτό θα σε κάνει να περιοριστείς και να μην μπορείς να απολαύσεις την καθημερινότητα σου. Οι ώρες ύπνου μπορεί να μην σου είναι αρκετές και γι αυτό ολημερίς να αισθάνεσαι κόπωση. Ευκαιρία λοιπόν να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές εκκρεμότητές σου στην άκρη και να αφιερώσεις ένα χαλαρωτικό διήμερο στον εαυτό σου, που θα σε βοηθήσει να φορτίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί τα ερωτικά σου ζητήματα να μην εξελίσσονται ακριβώς έτσι όπως θα θελες, ωστόσο η περίοδος αυτή με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς είναι αρκετά ερωτική για το ζώδιό σου. Τα συναισθήματά σου είναι μπερδεμένα, το άτομο που φλερτάρεις ή διατηρείς σχέση μαζί του, δεν σε καλύπτει ακριβώς έτσι όπως θα θελες. Ωστόσο φαίνεται πως θα αφήσεις την άκρη όλες τις επιφυλάξεις και τις αναστολές σου και θα απολαύσεις όμορφες στιγμές, χωρίς να σκέφτεσαι το πριν και το μετά, παρά μόνο το τώρα! Μην βιαστείς να κρίνεις καταστάσεις και μην αφήσεις τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου, να σταθούν εμπόδιο στην ερωτική σου εξέλιξη. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθείς φαίνεται πως σε επηρεάζει αρκετά και πρέπει να λειτουργήσεις περισσότερο συνετά και συγκρατημένα. Τα προβλήματα στη δουλειά και στην οικογένεια θα σε φέρουν σε αναστάτωση και αναγκαστικά θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους- γιατί ως γνωστό φημίζεσαι για την οξυθυμία σου. Κάποια επαγγελματικά προβλήματα που θα προκύψουν θα σε κάνουν να χάσεις το θάρρος σου και θα σου δημιουργήσουν αβεβαιότητα για το μέλλον. Οι διαφωνίες στο χώρο του σπιτιού και τις οικογένειας θα είναι μεγάλες και δεν θα μπορείς εύκολα να τις διαχειριστείς. Σου συνιστώ ψυχραιμία και να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες που θα σε κάνουν να ξεφύγεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 3ο οίκο σου και αυτό σου δημιουργεί αναστάτωση, αλλά σου δημιουργεί και κάποια συναισθηματικά κενά. Θα διανύσεις μία περίοδο που δεν θα ξέρεις τι θέλεις, θα τα βάζεις πολλές φορές και με τον ίδιο σου τον εαυτό και δεν θα ευχαριστιέσαι απολύτως με τίποτα. Οι διαφωνίες και οι καβγάδες που προκύπτουν οφείλονται σε σένα, γιατί αυτό το διάστημα δεν έχεις υπομονή και δεν ξέρεις τι είναι αυτό που ζητάς από τους ανθρώπους γύρω σου. Με μελαγχολική διάθεση και με αντιδράσεις γεμάτες κόντρα θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες, που θέλοντας και μη θα σε απομακρύνουν από όλους και από όλα, για να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις σου. Προσπάθησε να πάρεις πρώτα τον χρόνο σου ώστε να καταλαγιάσουν μέσα οι σκέψεις σου και μετά ενέδωσε σε κουβέντες με τους οικείους και με τους συνεργάτες σου. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς φίλε Υδροχόε, γιατί δεν θα σου φέρει δυσάρεστες εξελίξεις και δεν θα σε επηρεάσει σημαντικά. Τώρα θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου ζητήματα και δεν αποκλείεται να εισπράξεις κάποια χρήματα που μέχρι τώρα τα θεωρούσες «χαμένα»! Είναι πολύ πιθανή μία μικρή αύξηση των μηνιαίων αποδοχών σου, ωστόσο οι υποχρεώσεις σου είναι τόσες πολλές, που τα παραπάνω χρήματα που θα κερδίσεις δεν θα έχουν για σένα καμία διαφορά! Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΕΙΣ

Θα υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις στη ζωή σου αγαπητέ Ιχθύ με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου που θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς την πραγματική αλήθεια. Τώρα πλέον το τοπίο καθαρίζει και εσύ γνωρίζεις καλά ποιοι είναι οι σωστοί και πραγματικοί φίλοι και συνεργάτες, στους οποίους μπορείς να στηριχτείς. Έστω και αν πικραθείς λιγάκι αυτές τις μέρες, να ξέρεις ότι είναι αποκλειστικά και μόνο για το καλό σου! Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)