Πανσέληνος στον Κριό στις 29/9/2023, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (180 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Η δύναμη και η έντονη ενεργητικότητά σας, σας ωθούν προς νέα ξεκινήματα στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, χάρη στην Πανσέληνο στο τολμηρό και δυναμικό ζώδιο τον Κριό. Τώρα νιώθετε έτοιμοι να αγωνιστείτε για την υλοποίηση των στόχων σας καθώς έχετε αυτοπεποίθηση και δε φοβάστε τις προκλήσεις. Η πίστη στις ικανότητές σας και τις δυνάμεις σας και ο παρορμητισμός σας σάς ωθούν στην επιτυχία καθώς τολμάτε να πάρετε ρίσκα και να δράσετε. Το θάρρος και η μαχητικότητά σας, σας οδηγούν σε μια εντελώς νέα ζωή. Αυτή η Πανσέληνος στο κριό επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Κριό το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Κάτι νέο έρχεται αυτήν τη στιγμή στη ζωή σας, κάτι που κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα, χάρη στην Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Υλοποιούνται οι προσωπικοί, κοινωνικοί και επαγγελματικοί στόχοι σας, κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Σας περιμένει επιτυχία, καθώς παίρνετε στα χέρια σας το τιμόνι της ζωής και την οδηγείτε εκεί που θέλετε. Τα φώτα της δημοσιότητας σας περιμένουν! Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκουράζεστε και αποχωρείτε από την κοινωνική ζωή, καθώς η Πανσέληνος στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, κλείνει ένα σημαντικό συναισθηματικό κεφάλαιο ζωής και σας οδηγεί σε ένα νέο. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από κάτι που δεν πρόκειται να λειτουργήσει για την προσωπική σας ανάπτυξη ή κάποιον που έχει προδώσει την εμπιστοσύνη σας, δε θέλετε να χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε αυτόν. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βγαίνετε έξω και σμίγετε με πολύ κόσμο, πηγαίνετε σε πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις χάρη στην Πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, των φίλων, της κοινωνικής δικτύωσης και της τεχνολογίας. Απομακρύνεστε από κάποιους φίλους σας και δημιουργείτε νέες φιλίες ή εισέρχεστε σε μια ομάδα. Έχετε πάθος και ενέργεια να ζήσετε τη ζωή, να παίξετε και να γελάσετε με τους φίλους σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, αν κυνηγούσατε καιρό τώρα μια προώθηση, λαμβάνετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Ένα έργο σας, για το οποίο έχετε προσπαθήσει τον τελευταίο καιρό, φτάνει στο απόγειό του με τον πιο συναρπαστικό τρόπο. Οι προσπάθειες των τελευταίων έξι μηνών στην εργασία σας, σας πάνε ψηλά και μακριά, ήρθε η ώρα να αλλάξετε επαγγελματική πορεία. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Επεκτείνεστε κοινωνικά και διανοητικά, φιλοσοφείτε τη ζωή χάρη στην Πανσέληνο στον φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Ένα ταξίδι ή μια νέα γνώση διευρύνει τους ορίζοντές σας, ίσως κάνετε μια διαπολιτισμική νέα γνωριμία ή μια συμφωνία με έναν πελάτη που βρίσκεται μακριά από την πόλη σας. Ίσως εγγραφείτε σε ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή σε ένα επαγγελματικό σεμινάριο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατανοείτε ότι για να γίνετε «ένα» με την αγάπη σας, πρέπει να αποποιηθείτε τη ζήλεια, την κτητικότητα και τον εγωισμό σας κι αυτό χάρη στην Πανσέληνο στον μεταφυσικό όγδοο οίκο σας. Αν υπήρχαν δυνατά θαμμένα συναισθήματα που έχετε καταπνίξει, τώρα μιλάτε με ειλικρίνεια και βγάζετε το μανδύα που πιέζει την ψυχή σας. Προετοιμαστείτε για μια εκκαθάριση, παίζοντας με ανοιχτά χαρτιά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας υπενθυμίζει ότι για να έχετε μια σωστή σχέση ή συνεργασία θα πρέπει να αγωνιστείτε για την αρμονία και την ισορροπία. Μπορεί να απομακρυνθείτε από κάποιον/α αν δεν αισθάνεστε πλέον ερωτευμένοι, ή από μια συνεργασία που έχει φτάσει στο τέλμα της. Αν είστε μόνοι, μπορεί και να βρείτε το άλλο σας μισό στο πρόσωπο ενός δυναμικού και παθιασμένου ατόμου. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλάζει η καθημερινή σας ρουτίνα χάρη στην Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της ρουτίνας και της υγείας. Ξεκλέβετε χρόνο για να φροντίσετε την υγεία σας και αλλάζετε τις διατροφικές σας συνήθειες ή ξεκινάτε δίαιτα. Ένα νέο χρήσιμο πρόσωπο θα μπορούσε να έρθει από το πουθενά στη ζωή σας, για να σας βοηθήσει με τις σωστές συμβουλές του και τις οργανωτικές ικανότητές του. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας χαρίζει δύναμη και τόλμη να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, βγαίνετε από το σκοτάδι στην ερωτική σας ζωή και ατενίζετε τη χαρά και το φως. Ζείτε παθιασμένες ερωτικές στιγμές, συναισθήματα που έχουν κατασταλεί βγαίνουν στην επιφάνεια για να ξεκαθαρίσει η πορεία της σχέσης σας. Αν είστε μόνοι, απολαμβάνετε μοναδικές αισθησιακές εμπειρίες. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε στο σπίτι σας μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να απομακρύνετε το ζοφερό παρελθόν από τη ζωή σας. Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στο σπίτι σας, ίσως φιλοξενήσετε κάποιους φίλους σας ή ακόμα μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε διαμέρισμα ή ακόμα και να φύγετε από την πόλη σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες και δημιουργικές συζητήσεις σας χαρίζει η Πανσέληνος στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, μετατρέποντας τη ζωή σας, αφού τώρα περνάτε ανάλαφρες και χαρούμενες στιγμές. Το μυαλό σας τρέχει ασταμάτητα και οι ιδέες σας έχουν την αποδοχή των άλλων. Με την ακαταμάχητη γοητεία σας προσελκύετε νέα άτομα στη ζωή σας, έχετε πολλά ερεθίσματα να ξεφύγετε από τη μονότονη ρουτίνα σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, βλέπετε πράσινο φως στα οικονομικά σας, καθώς τώρα συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να βάλετε τάξη και οργάνωση στον προϋπολογισμό σας. Έχετε σθένος και τόλμη να αγωνιστείτε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Όποιο και αν είναι το εμπόδιο, το προσπερνάτε και με τη βοήθεια κάποιων προσώπων, νιώθετε οικονομική ασφάλεια και σιγουριά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)