Πανσέληνος στους Ιχθείς στις 21/9/2021, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,6 (185 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2021, η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα φέρει συναισθηματικές μεταπτώσεις, εναλλαγές και ευαισθησίες, κάποιοι παίρνουν την απόφαση να τερματίσουν τις ψυχοφθόρες καταστάσεις, κάποιοι άλλοι θα κάνουν το βήμα να ανοιχτούν σε νέους κύκλους αναζητώντας μια καινούργια αρχή διαφορετικής κατάληξης. Οι πνευματώδεις χαρακτήρες θα έχουν σωστή κρίση, έντονη διαίσθηση και δημιουργική έμπνευση. Οι καλλιτεχνικοί τύποι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το έργο τους ή εγχείρημα τους. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις, στις ονειροπολήσεις και στις φαντασιώσεις, αυταπάτες και ψευδαισθήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Αλήθειες θα βγουν στο φως, προσοχή στις διαστρεβλώσεις, στα ψέματα, και στις παγίδες του εμμονικού τρόπου σκέψης.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Πανσελήνου στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων, προσοχή στις ψυχολογικές μεταπτώσεις, εναλλαγές και διακυμάνσεις θα έχει η διάθεση σας κατά συνέπεια και η στάση σας. Εξάρσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, από εντάσεις θα περάσει ο συναισθηματικός σας κόσμος, τα γεγονότα και οι εξελίξεις ενδεχομένως να σας ωθήσουν στην αυτοψυχανάληση. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη θα έχει βάθος και έκταση, η διεισδυτική σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να εξακριβώσετε και να ανακαλύψετε. Στις προσωπικές σας σχέσεις καλό θα είναι να φανείτε εγκρατείς και συνειδητοποιημένοι, αποφύγετε τις υπερβολές και κυρίως τις εμμονές. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς ψυχολογική συμπαράσταση και στήριξη θα βρείτε από τα κοντινά σας πρόσωπα. Οι σχέσεις σας θα πορευτούν με ομαλότητα, τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν καθώς και οι υποσχέσεις που θα δοθούν, θα σας βοηθήσουν να εμπιστευτείτε και να προχωρήσετε μπροστά χωρίς ανασφάλειες ή αμφιβολίες. Στον αισθηματικό σας τομέα θερμές στιγμές θα ζήσετε με το ταίρι σας, υποχωρούν οι εγωισμοί και οι εντάσεις, τώρα θα υπάρξει κλίμα συγκαταβατικότητας και αλληλοκατανόησης. Εσείς οι χωρισμένοι ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με αλήθειες που ήταν πολύ καλά κρυμμένες, τώρα θα ανακαλύψετε τον πραγματικό λόγο που σας οδήγησε στον χωρισμό. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πολύ πιθανόν να διαφοροποιήσετε τα σχέδια και τα πλάνα σας, έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα σας οδηγήσουν προς άλλη κατεύθυνση. Σε επιδιώξεις επαγγελματικές, οικονομικές ή αισθηματικές που στην προηγούμενη περίοδο είχατε αποτύχει τώρα στρίβετε το τιμόνι, παίρνετε την απόφαση να στρέψετε τον ενδιαφέρον σου προς άλλου είδους κατεύθυνση. Αλλαγές θα υπάρξουν στον τρόπο σκέψης σας, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σας πείσουν πως δεν πρέπει να κρατάτε προσκολλημένες τις επιθυμίες σας, όλα αλλάζουν κατά συνέπεια θα πρέπει να αλλάξετε και εσείς. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς τα γεγονότα θα σας βάλουν τα γυαλιά, τώρα θα εντοπίσετε που υπήρχε το ψέμα και που η διαστρέβλωση. Έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε σε ποια σήμερα σφάλετε και από ποια λάθος πρόσωπα παρασυρθήκατε. Για την ώρα καλό θα είναι τα τρενάρετε τις πράξεις και τις αποφάσεις σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μελετήσετε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβατε, αφήστε την ουσιαστική δράση για το επόμενο στάδιο. Σε θέματα εντάσεων διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας, σας δίνω τη συμβουλή να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς ενδεχομένως η σκέψη σου να γυρίζει πίσω στο παρελθόν, αναμνήσεις θα κυριαρχήσουν, καλό θα είναι να εστιάσεις στη θετική πλευρά των καταστάσεων ή σχέσεων που έχεις ζήσει και όχι στις αρνητικές στιγμές. Προσπάθησε αυτά που θα θυμηθείς ή θα συνειδητοποιήσεις να μην επιβαρύνουν την ψυχολογία σου, κοίτα μπροστά και με αισιοδοξία. Σε επαγγελματικά θέματα σου δίνω τη συμβουλή να τρενάρεις κινήσεις που απαιτούν ρίσκο, το καλύτερο που έχει να κάνεις στην παρούσα φάση είναι να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα ήδη κεκτημένα. Παραποιήσεις και ψεματάκια θα κάνουν την εμφάνιση τους, έρχονται αποκαλύψεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεασμένη θα είναι η κρίση σας, προσοχή στις παρερμηνεύσεις, στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε στηριζόμενοι στη λογική, προσπαθήστε η σκέψη σας και οι εξηγήσεις σας να έχουν ρεαλιστική υπόσταση. Αλλαγές θα υπάρξουν στις συνθήκες της προσωπικής σας σχέσης, αυτό που θα ανακαλύψετε θα διαφοροποιήσει τις βλέψεις σας για το μέλλον. Εσείς οι χωρισμένοι ενδεχομένως να έχετε πρόταση επανασύνδεσης, πρώην ταίρι σας θα κάνει την εμφάνιση του, προσπαθήστε να εντοπίσετε τις πραγματικές του βλέψεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς πρωταρχική σας ανάγκη θα είναι η ξεκούραση και η ψυχαγωγία, θα εναντιωθείτε σε συνθήκες πίεσης, προσοχή στην στάση που θα κρατήστε σε υποθέσεις εργασιακές. Ίσως να παραμελήσετε υποχρεώσεις που σας δημιουργούν άγχος και ψυχολογικό στρες, το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο σε δραστηριότητες που μπορούν να ανανεώσουν την εσωτερική σας διάθεση. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις οικονομικές σας δοσοληψίες, σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε θέματα αγοροπωλησιών, υπογραφές, συμβολαιογραφικές πράξεις, ελλοχεύει κίνδυνος λίγο αργότερα να μετανιώσετε για τις επιλογές σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς θα νιώσετε την ανάγκη να προβείτε σε απελευθερωμένες ενέργειες, θα προσεγγίσετε, θα φλερτάρετε, θα εκδηλώσετε την θερμή και δεχτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Έντονη, δυνατή και σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, στις προβλέψεις σας δεν θα πέσετε έξω, ωστόσο προσοχή στις αρνητικές εκδοχές, δεν θα πρέπει να αφήσετε να σας επηρεάσουν τα υποσυνείδητα συμπλέγματα. Εσείς που είστε χωρίς σχέση πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας συναρπάσει, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς καταφθάνουν καινούργιες ευκαιρίες, ένας παλιός κύκλος κλείνει τώρα ξεκινά νέα διαδρομή. Αλλάζει η οπτική σας γωνία, υποχωρεί ο ψυχρός ρεαλισμός θα εστιάσετε στην συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων. Στις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις και επαφές θα κινηθείτε με συγκατάβαση και κατανόηση, θα είστε σε θέση να συμπαρασταθείτε και να υποστηρίξετε. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανόν να πάρετε την απόφαση να περάσετε σιγά σιγά σε δεσμεύσεις. Εσείς οι μοναχικοί, ελεύθεροι θα είστε να φλερτάρετε, θα σας δοθεί ευκαιρία νέας γνωριμίας, καλό θα είναι να μην αδρανήσετε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων ανεξέλεγκτη θα είναι η σκέψη σας, ίσως να σας παρασύρουν ονειροπολήσεις, ενδεχομένως να ξεφύγει από τον έλεγχο σας η έκταση που θα πάρουν οι φαντασιώσεις σας. Προσοχή στις υπερβολές, στην παρορμητικότατα και στην συναισθηματική ευαισθησία. Στα κοντινά σας πρόσωπα θα δείξετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας, θα συμπαρασταθείτε, θα προστατέψετε, θα κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους. Εσείς που είστε χαρακτήρες που ερωτεύεστε εύκολα προσοχή στις εξιδανικεύσεις, αφεθείτε στον ενθουσιασμό και στην έλξη, ωστόσο μη ξεχάσετε να δείτε και τη λογική πλευρά των καταστάσεων. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, δημιουργική έμπνευση θα σας φέρει η Πανσέληνος στους Ιχθείς, εσείς οι καλλιτέχνες θα τα πάτε πολύ καλά, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να αποδείξετε και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Η σκέψη σας θα έχει τάση προς την ονειροπόληση και την φαντασίωση, εικόνες και συναισθήματα θα κατακλύζουν το μυαλό σας και τον εσωτερικό σας κόσμο. Σε θέματα οικονομικής φύσης σας δίνω την συμβουλή να μην εμπιστευτείτε την κρίση σας, οριοθετήστε την ανάγκη σας για αγορές και διαφόρων ειδών καταναλωτικά έξοδα. Εστιάστε στην τακτοποίηση των λογαριασμών και των υποχρεώσεων σας, μην αφήσετε ανοιχτές οφειλές να τρέχουν, ελλοχεύει κίνδυνος να χάσετε τον έλεγχο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο σας, ευαισθησίες θα βγουν στην επιφάνεια, προσοχή στην έκταση που θα δώσετε στις μελαγχολικές σας διαθέσεις. Τα γεγονότα θα είναι αισιόδοξα, ωστόσο όλα θα είναι εξαρτώμενα από την οπτική γωνία που θα επιλέξετε, η κατάληξη θα είναι ανάλογη με τον τρόπο της προσέγγισης σας. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν να σημειωθούν ριζικές αλλαγές, οι απογοητευμένοι παίρνετε την απόφαση να τερματίσετε την αποτυχημένη σχέση μέσα στην οποία φθείρεστε ψυχολογικά. Εσείς που είστε αρκετό καιρό μόνοι δεν αποκλείεται να κάνετε το μεγάλο βήμα να ξεκινήσετε νέα σχέση με καινούργιο πρόσωπο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
Youtube