Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 26 11 2019, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (32 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Η αγάπη παίρνει μια σοβαρή μορφή, γίνεται πιο υπεύθυνη και έμπιστη από τις 4 Φεβρουαρίου ως τις 2 Μαρτίου, που η Αφροδίτη θα κινείται στο σοβαρό ζώδιο τον Αιγόκερω. Αναζητάτε άτομα με καλό κοινωνικό status, δε σας ενδιαφέρουν οι εφήμερες σχέσεις, αλλά θέλετε να ξεκινήσετε κάτι που να έχει διάρκεια και γερά θεμέλια στο μέλλον.

Έχετε υπομονή και επιμονή, συζητάτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους της σχέσης σας, δεν μπορείτε να βρίσκεστε σε μια σχέση, όπου δεν υπάρχουν σεβασμός και εκτίμηση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σάς βοηθά να κερδίσετε επαίνους και αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας, φέρνει κοντά σας άτομα έμπειρα και ώριμα, που σας δείχνουν το δρόμο της επιτυχίας.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Οι υψηλοί στόχοι στην εργασία σας και οι έντονες προσπάθειές σας ανταμείβονται, χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της επιτυχίας. Υλοποιείτε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας, κάνετε μακροπρόθεσμα όνειρα στην καριέρα σας και τη σχέση σας. Καταφέρνετε να εξισορροπήσετε τις ανάγκες της σχέσης σας με τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρά και ενθουσιασμό σας φέρνει η Αφροδίτη, η οποία κινείται στον ένατο οίκο σας, της χαράς και της περιπέτειας, έτσι ζείτε πολλές περιπέτειες, σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή ίσως λάβετε επιπρόσθετη επαγγελματική κατάρτιση. Θα μπορούσατε να ανταποκριθείτε σε μια συναρπαστική αγάπη που έρχεται από μακριά ή μια νέα φιλία ή συνεργασία και λαμβάνετε γνώση και ωριμότητα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα αφήνετε πίσω σας τη συνήθη ανέμελη και ανεξάρτητη φύση σας, καθώς αναζητάτε τη συντροφικότητα και τη δέσμευση. Η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, δημιουργεί μια βαθύτερη ψυχική σύνδεση με τον αγαπημένο σας ή έρχεται στη ζωή σας ένας σημαντικός άνθρωπος, για να μείνει. Έχετε τώρα ανάγκη περισσότερο τη μοναξιά σας και λιγότερο το φλερτ και τη διασκέδαση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έχετε πολλούς θαυμαστές γύρω σας, άτομα που επιδιώκουν τη σταθερότητα και τη συντροφικότητα. Στρέφετε την προσοχή σας στις στενότερες σχέσεις σας, βρίσκετε την ισορροπία του «δούναι και λαβείν». Βάζετε στην άκρη το καθημερινό πρόγραμμά σας και βρίσκετε χρόνο να διασκεδάσετε με το άλλο σας μισό, ένα στενό φίλο ή συνεργάτη σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της οργάνωσης, έχετε τα κίνητρα να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική και οικονομική ζωή σας. Επικεντρώνεστε στις λεπτομέρειες της εργασίας σας, ακολουθείτε ένα σύστημα και αυξάνονται η παραγωγικότητα και η αποτελεσματικότητά σας. Έχετε τα σωστά άτομα δίπλα σας που με τις ώριμες συμβουλές τους σας δίνουν σωστές πληροφορίες. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πάθος σας φτάνει στο ζενίθ, καθώς η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σας, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας, σας χαρίζει μια σφοδρή επιθυμία για έρωτα και ζωή. Έχετε ένα σοβαρό τρόπο να μιλάτε για να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, αποβάλετε τη φαινομενικά ψυχρή προσωπικότητά σας και ξαφνικά γίνεστε πιο οικείοι. Με την αξιοπιστία σας κάνετε τον αγαπημένο σας να έρθει πιο κοντά σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες στιγμές σας περιμένουν στο σπίτι σας, καθώς η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας ωθεί να συγκεντρώσετε την οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι σας, απολαμβάνοντας τη συντροφιά τους. Αναζητάτε την ηρεμία του σπιτιού σας και την παρέα ανθρώπων που νιώθετε ότι τους χρειάζεστε να είναι κοντά σας. Είναι μια καλή στιγμή για να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, έχετε την ευχέρεια να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Δεν είστε τώρα συγκρατημένοι, προβάλετε τις απόψεις και τις ιδέες σας, ενώ η ισχυρή πειθώ σας, σας βοηθά να προσελκύσετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Μιλάτε συχνότερα με τον αγαπημένο σας ή προγραμματίζετε μια επωφελή για σας επαγγελματική συνάντηση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πιο σοβαροί και προσγειωμένοι, καθώς η Αφροδίτη επισκέπτεται το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της ασφάλειας. Τώρα σκέφτεστε πρακτικά, καθώς σκοπός σας είναι η βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Είστε πιο παραγωγικοί στην εργασία σας, νιώθετε περισσότερη ασφάλεια στη σχέση σας. Αναδιαμορφώνετε τον προϋπολογισμό σας, αυξάνεται ο τραπεζικός λογαριασμός σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η υπεύθυνη και σοβαρή προσωπικότητά σας έλκει πολλούς θαυμαστές κοντά σας, οι φίλοι και ο αγαπημένος σας είναι δίπλα σας, όλοι επιζητούν την παρέα σας και θέλουν να διασκεδάσουν μαζί σας. Δε φοβάστε να πάρετε την πρωτοβουλία για να σαγηνεύσετε αυτόν/ην που θέλετε, είστε έτοιμοι να εργαστείτε για ένα προσωπικό έργο σας ή ένα στόχο σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δε θέλετε τώρα τις κοινωνικές επαφές, αλλά να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του ασυνείδητου και του τέλους. Ακόμα κι αν έχετε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, εσείς λαχταράτε τη μοναξιά σας για να δώσετε ένα τέλος σε πρόσωπα και καταστάσεις, κάνοντας επούλωση των πληγών της ψυχής σας. Αποβάλετε τον πόνο και τη δυσαρέσκεια, βλέπετε μπροστά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας και της φιλίας, φέρνει νέες ομάδες και φιλίες στη ζωή σας, άτομα που ενστερνίζονται τη δική σας φιλοσοφία και ιδανικά. Βγαίνετε έξω και κοινωνικοποιείστε, είτε για επαγγελματικούς λόγους ή απλά για διασκέδαση. Ίσως κάποιοι φίλοι σας, σας βοηθήσουν να έχετε μια σαφέστερη εικόνα της επαγγελματικής πορείας ή της σχέσης σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
\n