Αφροδίτη στους Ιχθείς στις 26 3 2019, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Βενετία Αποστόλου

Ονειρεύεστε τη ρομαντική αγάπη, γίνεστε περισσότερο ευσυγκίνητοι και συμπονετικοί, καθώς από την Τρίτη 26 Μαρτίου ως τις 20 Απριλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς Κάνετε όνειρα για το ιδανικό πρόσωπο στη ζωή σας, βλέπετε την αγάπη με ροζ γυαλιά, παραβλέποντας τα λάθη και τα ελαττώματα του συντρόφου σας. Χάνεστε στη θάλασσα των ρομαντικών συναισθημάτων σας, με αποτέλεσμα τον πόνο και τη θλίψη αν τα πράγματα πάνε στραβά. Τώρα υπάρχει κάτι μαγικό και μυστικιστικό στον έρωτα, η φαντασία σας όμως, μπορεί να παίξει επικίνδυνα παιχνίδια. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στους Ιχθύς;

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στους Ιχθύς στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Τώρα γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί καθώς η Αφροδίτη κινείται στο θολό δωδέκατο οίκο σας, δημιουργείτε σύγχυση στους θαυμαστές σας και τον αγαπημένο σας. Δε φοβάστε να δείξετε άνευ όρων την αγάπη σας και τη συμπόνια σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, εκδηλώνετε το θαυμασμό και την καλοσύνη σας στους άλλους, έτσι ενισχύονται συναισθηματικά οι σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε ανέμελοι και χαρούμενοι χάρη στην Αφροδίτη στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, πειραματίζεστε στην αναζήτηση του έρωτα, ψάχνετε για την ιδανική αγάπη. Τώρα δε θέλετε τη δέσμευση, αλλά να χαρείτε τις στιγμές ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς ή συναισθηματική προσκόλληση. Κάνετε νέους φίλους με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ιδανικά και αξίες στη ζωή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σάς φέρνει άτομα με κύρος και εξουσία, τα οποία είναι διατεθειμένα να οδηγήσουν σε ανοδική πορεία την καριέρα σας. Εκπέμπετε μια ακαταμάχητη και μυστικιστική γοητεία στον κοινωνικό σας περίγυρο, τραβάτε την προσοχή των ανωτέρων σας ή των πελατών σας. Μπορεί να προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας για να βοηθήσετε τους συναδέλφους σας σε ένα έργο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας, φέρνει στο δρόμο σας μια νέα αγάπη, ίσως από μακριά. Νέες διαπολιτισμικές γνωριμίες οδηγούν σε νέες φιλίες ή συνεργασίες, βρίσκεστε με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Μπορεί να πάτε ένα ταξίδι ή απλά ενδιαφέρεστε περισσότερο για την πνευματική και μυστικιστική γνώση ή τη φιλοσοφία και τη θρησκεία. 

ΛΕΩΝ

Έχετε μια έντονη μαγνητική αύρα και αισθησιασμό, χάρη στην Αφροδίτη στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας. Τώρα αναζητάτε μια ερωτική σχέση, στην οποία συνυπάρχουν το πάθος και ο συναισθηματισμός, λαχταράτε μια βαθιά ένωση νου-σώματος-ψυχής. Αν είστε σε σχέση, ίσως άθελά σας ξεσηκώσετε τη ζήλεια και την κτητικότητα του αγαπημένου σας, καθώς του/της δημιουργείτε σύγχυση και αποπροσανατολισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ωθεί να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι με τον πόνο τους και συμπονετικοί. Νιώθετε γαλήνη και ηρεμία, καθώς υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν» στις σημαντικές σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Αν είστε μόνοι, βρίσκετε κάποιον/α και ίσως κάνετε κάποιες θυσίες, για να διατηρήσετε αυτήν τη σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Η έμπνευση και φαντασία σας σάς βοηθούν να εργαστείτε έξυπνα και όχι σκληρά, αλλά και να αποκομίσετε περισσότερα χρήματα από την εργασία σας, χάρη στην Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της ρουτίνας. Τώρα είστε πιο αποτελεσματικοί και οργανωμένοι στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, ασχολείστε με δραστηριότητες που σας ηρεμούν από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο συναισθηματικό πέμπτο οίκο σας, σας ωθεί να εκδηλώσετε τα ρομαντικά συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας και έρχεστε πιο κοντά με τα παιδιά σας. Δε φοβάστε να γίνετε συναισθηματικά ευάλωτοι και ίσως υπερβολικά γενναιόδωροι, ζείτε την έκσταση του έρωτα και το πάθος, είτε με μια νέα αγάπη είτε με τον αγαπημένο σας. Προβάλετε ένα έργο σας με πάθος και έχετε γύρω σας ένα ευρύ κοινό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκδηλώνετε την αγάπη σας και τη φροντίδα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, χάρη στην Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Νιώθετε περισσότερο συναισθηματισμό και τρυφερότητα με τα κοντινά σας πρόσωπα, περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Εκφράζετε την εκτίμησή σας και μπορεί να χαρίσετε χωρίς δεύτερη σκέψη την υποστήριξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και την εργασία σας, διασκεδάζετε με τους φίλους σας και τον αγαπημένο σας, χάρη στην Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κινητικό τρίτο οίκο σας. Είστε ομιλητικοί, λέτε πολλά αστεία και πολλοί άνθρωποι συρρέουν κοντά σας, για να ακούσουν τις πολύτιμες συμβουλές σας. Νιώθετε γεμάτοι συναισθηματικά, μέσα από μια συνομιλία ή ένα ενδιαφέρον ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πιο αργοί στις κινήσεις σας, δε θέλετε να βιαστείτε στην αγάπη, καθώς η Αφροδίτη στον αισθησιακό δεύτερο οίκο σας, σάς ωθεί να κινηθείτε με τη διαίσθησή σας. Αν έχετε κάνει μια πρόσφατη γνωριμία, δεν απαιτείτε πολλά, ξέρετε ότι λίγο μυστήριο αυξάνει τα πάθη. Τώρα αναζητάτε την άνεση του σπιτιού σας και να βρίσκεστε με άτομα που σας κάνουν να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια. 

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, εκδηλώνετε τη ρομαντική και συμπονετική πλευρά σας, έχετε την καλή διάθεση να επιφέρετε την αρμονία και τη συνεργασία στη σχέση σας. Κάνετε νέους φίλους ή νέες συνεργασίες ή βρίσκετε μια νέα αγάπη. Τώρα λάμπετε με τον αισθησιασμό και τη γοητεία σας, είστε στο κοινωνικό προσκήνιο και γοητεύετε όποιον/α σας πλησιάζει. 

Τελευταία ενημέρωση: