Ερμής στον Αιγόκερω στις 12 1 2017, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet

Ο τρόπος σκέψης σας και η επικοινωνία σας κατευθύνονται προς ένα σκοπό, καθώς από τις 12 Ιανουαρίου ως τις 7 Φεβρουαρίου 2017 ο Ερμής θα βρίσκεται στο πρακτικό και ορθολογιστικό ζώδιο τον Αιγόκερω. Έχετε έναν αργό, αλλά συγκροτημένο τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, θέτετε ένα στόχο και με προσεκτικά και καλά μελετημένα βήματα οδεύετε στην υλοποίησή του. Διερευνάτε σε βάθος τα πάντα προτού πάρετε μια σημαντική απόφαση, έχετε υπομονή και επιμονή, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο στόχος σας. Οι άλλοι μπορούν να βασιστούν πάνω σας καθώς κρατάτε το λόγο σας, δίνοντας σημασία στους κοινωνικούς κανόνες. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω;

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Αιγόκερω στο ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πρακτικές και λογικές ιδέες προκειμένου να υλοποιήσετε τους υψηλούς μακροπρόθεσμους στόχους σας, καθώς ο Ερμής στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σάς δίνει καθοδήγηση για το πώς θα κινηθείτε για τα μεγάλα όνειρά σας. Συζητάτε με άτομα που έχουν ωριμότητα και εμπειρία ή επαγγελματικά επιτυχημένους ανθρώπους, οι οποίοι σάς δείχνουν το σωστό δρόμο, της προβολής και της αναγνώρισης.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, έχετε αυθορμητισμό και ενθουσιασμό, σκέφτεστε περισσότερο το σήμερα παρά το αύριο. Ίσως ξεκινήσετε την περιπλάνηση μέσα από ένα ταξίδι ή απλά συνομιλείτε με αγνώστους και άτομα από διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας, συλλέγοντας εμπειρίες. Προσέξτε τον κυνισμό σας και την αδυσώπητη ειλικρίνειά σας, τα λόγια σας επηρεάζουν τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στον όγδοο οίκο σας, των μυστικών, σας βοηθά να μοιραστείτε κάποια από τα μυστικά σας με τους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας, πράγμα το οποίο κάνει βαθύτερες και πιο οικείες τις σχέσεις σας. Τώρα γίνεστε περισσότερο ευάλωτοι συναισθηματικά στις συζητήσεις σας, ίσως ακόμα έχετε κάποιες αποκαλύψεις, που σας βάζουν σε προβληματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αποκαλύπτετε τα συναισθήματά σας και κάνετε σοβαρές συζητήσεις με τον αγαπημένο σας, αναφέρετε ό,τι σας ενοχλεί και πώς σάς κάνει να νιώθετε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να έλξετε κάποιον/α, που σας μαγνητίζει με τα λόγια του/της και θαυμάζετε τη σοβαρότητα και τις έξυπνες και ορθολογιστικές ιδέες του/της.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον αναλυτικό έκτο οίκο σας σάς βοηθά να βρείτε τρόπους για να μειώσετε το καθημερινό άγχος σας και να ενισχύσετε τη ζωτικότητά σας. Με τη θετική ενέργειά σας, αυξάνονται η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητα στην εργασία σας, βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Προσέξτε να μην ασχολείστε με αυτές τις ενοχλητικές λεπτομέρειες που θα σάς επιφέρουν απαισιοδοξία και κατήφεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αναβιώνετε το πάθος στη σχέση σας, νιώθετε έτοιμοι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να μοιραστείτε κάποια προσωπικά πράγματα με τον αγαπημένο σας. Ίσως ακόμα συζητήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους της σχέσης σας και γενικά τι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μαζί. Αν είστε μόνοι, όσο πιο τολμηροί είστε στην επικοινωνία, τόσο πιο πολλούς θαυμαστές θα έλξετε.

ΖΥΓΟΣ

Μια οικογενειακή κατάσταση ή ένα ζήτημα ακινήτων θα σας βάλουν σε σκέψεις, καθώς ο Ερμής κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας ή τις συνθήκες συμβίωσης με τους αγαπημένους σας ή δραστηριοποιείστε για ένα ακίνητο. Μην ενεργήσετε παρορμητικά σε κάποιες αποφάσεις σας και δείτε τα πράγματα σε βάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, φέρνει στη ζωή σας νέες γνωριμίες και άφθονες συζητήσεις με σοβαρά και αξιόλογα άτομα. Ίσως ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο ή κάνετε μια συμφωνία ή ακόμα και μια σχέση ή φιλία. Αν είχαν συσσωρευτεί πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις που ήταν ανεπίλυτες, τώρα κάνοντας σωστή διαχείριση του χρόνου σας, βάζετε τα πάντα σε τάξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε πρακτικές και προσγειωμένες ιδέες για τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας, χάρη στον Ερμή στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Βρίσκετε την ισορροπία ανάμεσα στην κατανάλωση και την αποταμίευση, αποπερατώνετε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας και νιώθετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Ίσως έχετε μια δελεαστική οικονομική προσφορά ή κάνετε νέες επενδύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, πιστεύετε στη δύναμη της θετικής σκέψης και στον εαυτό σας, ίσως αποκτήσετε μια νέα γνώση ή παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή ακόμα πάτε ένα ταξίδι. Έχετε δίπλα σας άτομα που σας βοηθούν με τις ιδέες τους στην υλοποίηση των φιλοδοξιών σας και απομακρύνετε όσους δεν εναρμονίζονται με τους στόχους σας. Αξιολογείτε τη ζωή σας και κινείστε προς την πνευματική σας ανάπτυξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιδιώκετε να μείνετε μόνοι με τις δικές σας σκέψεις και δυσκολεύεστε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, καθώς ο Ερμής κινείται στο νωχελικό και θολό δωδέκατο οίκο σας. Κάποιες ζοφερές σκέψεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και ίσως σας ρίξουν την ψυχολογία, είστε σε σύγχυση αν πρέπει να συγχωρήσετε κάποιον που σας πρόδωσε.

ΙΧΘΥΣ

Συμμετέχετε σε ποικίλες δραστηριότητες με τους φίλους σας, μιλάτε πολλές ώρες στο διαδίκτυο, καθώς ο Ερμής κινείται στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας και τονίζει την ανάγκη σας να σμίξετε με νέα πρόσωπα. Κάνετε νέες γνωριμίες, διασκεδάζετε με τους φίλους σας και επικοινωνείτε αυθόρμητα ακόμα και με αγνώστους, πράγμα το οποίο σας βοηθά να γνωρίσετε νέους ανθρώπους με ευκολία.

loading...
Τελευταία ενημέρωση: