Η Αφροδίτη στον Κριό στις 28 Απριλίου, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (1 vote)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Με την Αφροδίτη να επιστρέφει στον Κριό από τις 28 Απριλίου ως τις 6 Ιουνίου, έρχονται αισιόδοξες εξελίξεις και εποικοδομητικά ανοίγματα σε θέματα ερωτικά και οικονομικά. Βελτιώνονται οι συνθήκες, κλείνουν ψυχοφθόρες υποθέσεις, οι αποφάσεις που θα παρθούν, θα είναι δυναμικές. Παρορμητικές κινήσεις ίσως να φέρουν κάποιες εντάσεις, ωστόσο το αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό, αποκαλυπτικά λόγια και έντονες συζητήσεις θα τερματίσουν παρεξηγήσεις. Σχέσεις φιλικές, ερωτικές ή οικογενειακές μπαίνουν σε νέα τροχιά, οι υποσχέσεις θα τηρηθούν, τα δεδομένα θα αλλάξουν. Προσοχή στις αγορές και στα έξοδα, δε θα πρέπει να καταναλωθούν περισσότερα χρηματικά ποσά από αυτά που θα εισπραχτούν. Ευνοούνται τα ταξίδια, οι μετακινήσεις και γενικότερα οι ενέργειες, που θα αποσκοπούν στην ανανέωση και στην αναζωογόνηση. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Κριό;

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 28 Απριλίου και θα παραμείνει ως τις 6 Ιουνίου. Τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η στάση σας, τόσο σε ερωτικά θέματα, όσο και σε επαγγελματικά, ωστόσο σας συμβουλεύω να οριοθετήσετε τις ανταγωνιστικές σας διαθέσεις για να μη δημιουργηθούν πεδία ρήξης. Η ελκυστικότητά σας θα είναι έντονη, για εσάς που θέλετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα θα υπάρξει καινούργια γνωριμία, θα φλερτάρετε και θα προσεγγίσετε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να ολοκληρώσετε ζήτημα, που στην προηγούμενη περίοδο το είχατε αφήσει στη μέση, ίσως να υπάρξουν επισημοποιήσεις, οι χωρισμένοι επανασυνδέεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό από τις 28 Απριλίου ως τις 6 Ιουνίου, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε απόψεις, εκτιμήσεις και κινήσεις. Παίρνετε απόφαση να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα, να διεκπεραιώσετε και να ολοκληρώσετε. Προσοχή στις αγορές σας, ενδεχομένως να είστε επιρρεπείς στα άσκοπα έξοδα, σκεφτείτε πολύ καλά πού θα ξοδέψετε τα χρήματά σας και για ποιον λόγο ή σκοπό. Κοινωνικότητα και εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, ωστόσο η ανάγκη σας να ξεχωρίσετε ή να κερδίσετε τις εντυπώσεις ίσως να σας παρασύρει σε πράξεις υπερβολής. Με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα ανοιχτεί δίοδος επανασύνδεσης, εσείς θα ορίσετε την κατάληξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Κριό από τις 28 Απριλίου ως τις 6 Ιουνίου, αυτοπεποίθηση, δυναμισμός και κοινωνική διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Καταφθάνουν νέες γνωριμίες, νέες συνεργασίες, αλλάζουν οι βλέψεις σας, επαγγελματικές και ερωτικές. Βελτιωμένη και ελκυστική θα είναι η γενική σας εικόνα, επιτυχία θα έχουν οι προσεγγίσεις σας. Εσείς που αναζητάτε καινούργια ερωτική γνωριμία, θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να ανανεωθείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, θετική επίδραση θα έχει επάνω σας ο ερχομός της Αφροδίτης στον Κριό από τις 28 Απριλίου ως τις 6 Ιουνίου. Φεύγουν αναστολές που ενδεχομένως να είχατε στο προηγούμενο στάδιο, τώρα θα εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας, η αυτοπεποίθησή σας θα σας δραστηριοποιήσει. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε με νέες συνεργασίες, καινούργια ανοίγματα που θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να βγείτε από τη στασιμότητα. Στον ερωτικό τομέα αναθεωρείτε σε απόφαση χωρισμού, έρχεται επανένωση με πρόσωπο που προσφάτως είχατε χωρίσει.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό από τις 28 Απριλίου ως τις 6 Ιουνίου, δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σας, αλλάζετε οπτική γωνία, βάζετε φρένο σε αναστολές και προκαταλήψεις. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα καταφέρετε να προσπεράσετε και να καταρρίψετε τυχόν εμπόδια, στόχος σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, να διορθώσετε τις άστοχες κινήσεις ή τις λάθος επιλογές του παρελθόντος. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι ή απογοητευμένοι θα αναθεωρήσετε και επαναπροσδιορίσετε, ένας καινούργιος έρωτας θα σας βοηθήσει να καλύψετε τα συναισθηματικά κενά και να προχωρήσετε σε νέα ερωτική αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Κριό από τις 28 Απριλίου ως τις 6 Ιουνίου, κλείνετε ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις που σας προκαλούσαν άγχος και ανασφάλεια. Οργανώνεστε, κινητοποιείστε και περνάτε σε νέα σχέδια και προγραμματισμούς. Σε οφειλές και υποχρεώσεις η στάση σας θα είναι ώριμη, υπεύθυνη και αξιόπιστη, θα είστε σε θέση να τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε. Με δική σας πρωτοβουλία θα διαφοροποιήσετε τα ερωτικά σας δεδομένα, οι κινήσεις σας θα είναι δυναμικές, η στάση σας αποφασιστική. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό, είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό από τις 28 Απριλίου ως τις 6 Ιουνίου, παίρνετε ριζικές αποφάσεις και περνάτε σε νέο ξεκίνημα, επαγγελματικό ή ερωτικό. Κλείνετε αρνητικές και απογοητευτικές καταστάσεις του παρελθόντος, στόχος σας θα είναι να βγείτε από την αποτυχία και τη στασιμότητα, με δικές σας πράξεις θα δώσετε ώθηση σε γεγονότα ή ευκαιρίες, που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε. Ανοίγεται για εσάς καινούργια ερωτική τροχιά, ξεκινάτε νέα σχέση με πρόσωπο που θα σας δώσει τη δυνατότητα σταθερού, μακροχρόνιου δεσμού. Οι κινήσεις σας θα είναι τολμηρές, οι επιλογές σας δε θα σας απογοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Κριό από τις 28 Απριλίου ως τις 6 Ιουνίου, είναι πολύ πιθανόν να αλλάξουν οι καθημερινές σας συνήθειες. Τα καινούργια ανοίγματα που θα προκύψουν, σε συνδυασμό με την άμεση αξιοποίηση και την αποφασιστικότητα που θα σας διακατέχει, θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη ρουτίνα και την ανία, αποκτά η ζωή σας σασπένς και νόημα. Κάποιοι από εσάς θα βάλετε στη ζωή σας καινούργιο ερωτικό ταίρι, θετικοί θα είστε να ρισκάρετε και να ωθήσετε την καρδιά σας σε νέες συναισθηματικές δοκιμασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό από τις 28 Απριλίου ως τις 6 Ιουνίου, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, την ελκυστικότητας σας, την ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, να επεκταθείτε σε κοινωνικό επίπεδο και να αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα. Στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξει ευκαιρία ολοκαίνουρια γνωριμίας, οι προσεγγίσεις σας θα είναι απελευθερωμένες και αυθόρμητες, είστε στη χρονική στιγμή που θα ερωτευτείτε και θα σας ερωτευτούν. Τερματίζετε σχέσεις που δε σας οδήγησαν πουθενά, ξεκινάτε νέα ερωτική διαδρομή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Κριό από τις 28 Απριλίου ως τις 6 Ιουνίου, σας φέρνει αλλαγές, επανασυνδέσεις και δρομολογήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, σε θέματα δεσμεύσεων μπαίνει το νερό στο αυλάκι, ανοίγεται δίοδος για μόνιμες και επίσημες υποσχέσεις, καταφθάνουν οριστικοποιήσεις ημερομηνιών. Σε φιλικό ή οικογενειακό επίπεδο συμφιλιώνεστε με πρόσωπα, με τα οποία την προηγούμενη περίοδο υπήρξαν παρεξηγήσεις, τώρα θα υπάρξει αποκατάσταση σχέσεων. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ανανέωση και αναζωογόνηση, ίσως να περάστε σε αγορές, που θα μπορέσουν να τονώσουν την ψυχολογία σας. Αισιοδοξία θα κυριαρχεί στο σκεπτικό σας, δυναμισμό θα έχουν οι αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Κριό από τις 28 Απριλίου ως τις 6 Ιουνίου, θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, να επεκταθείτε και να εμπλακείτε σε διαφόρων ειδών κοινωνικές δραστηριοποιήσεις. Νέες γνωριμίες θα υπάρξουν και σε φιλικό και σε ερωτικό επίπεδο, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από τα προκαθορισμένα όρια και να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας. Ουσιαστικά θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα, αναλαμβάνετε ρίσκα, δοκιμάζεστε, αποκτά νέο ρυθμό η ζωή σας. Τολμηρή θα είναι η καρδιά σας, ένα καινούργιο πρόσωπο θα ερωτευτείτε, καταφθάνουν δυνατά αισθήματα έντονης και αμοιβαίας έλξης.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθύες, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Κριό από τις 28 Απριλίου ως τις 6 Ιουνίου σάς φέρνει καινούργιο οικονομικό άνοιγμα, συζητήσεις και αποφάσεις σχετικά με χρηματικές συμφωνίες θα έχουν προσοδοφόρο αποτέλεσμα. Περνάτε σε εξοφλήσεις και κλείσιμο υποχρεώσεων, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε αγορές ή πωλήσεις. Απαλλάσσεστε από ζήτημα που σας προκαλούσε ψυχολογική πίεση, αναπτερωμένη και αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας. Στον ερωτικό σας τομέα ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την επανεμφάνισή του, θα είστε σε θέση να κρίνετε αν αξίζει να το επαναφέρετε στη ζωή σας ή όχι.

Τελευταία ενημέρωση: