Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5/7/2020, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Εντάσεις, συγχύσεις, αλλά και συνειδητοποιήσεις φέρνει η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 5 Ιουλίου. Οι ανήσυχοι και παθιασμένοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις παρορμητικές τους αντιδράσεις, οι ρήξεις και οι συγκρούσεις θα δημιουργήσουν αρνητικές συνθήκες, με δυσκολία θα αποκατασταθεί η ισορροπία. Οι καβγάδες είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό, θα έχουν αντίχτυπο στη μελλοντική πορεία των σχέσεων, οι αρνητισμοί θα δημιουργήσουν φραγμούς και εμπόδια στην περεταίρω εξέλιξη.

Οι ευάλωτοι και συναισθηματικά πιο ευαίσθητοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τα ψυχολογικά τους συμπλέγματα, αναγκαίο θα είναι να συνειδητοποιήσουν και να παραδεχτούν τα δικά τους προσωπικά λάθη. Παρελθοντικά ζητήματα θα βγουν στο προσκήνιο, κάποιοι θα αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωποι με σφάλματα που έκαναν κατά την προηγούμενη περίοδο.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στο άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου θα έχει άμεση επίδραση στις αντιδράσεις σας και κυρίως στον τρόπο που θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις. Κάποιες συνθήκες μέσα στο επαγγελματικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον θα τις αισθανθείτε ιδιαιτέρως καταπιεστικές, προσοχή στις αντιδράσεις και στις εξάρσεις σας. Θα είναι έντονες οι τάσεις εναντίωσης και επαναστατικότητας, θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε την εσωτερική σας παρόρμηση. Δεν αποκλείεται να επανεξετάσετε τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται τόσο η προσωπική σας ζωή, όσο και επαγγελματική. Αποφάσεις για χωρισμό ή για λήξη κάποιων επαφών ή σχέσεων καλό θα είναι να παρθούν στο επόμενο στάδιο που η σκέψη σας θα είναι πιο καθαρή και θα έχει ξεθυμάνει η εσωτερική ένταση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλαγές σας φέρνει η Σεληνιακή έκλειψη, δεν αποκλείεται το παρελθόν να κάνει διακριτικά την εμφάνιση του. Ίσως να σας προσεγγίσει ένα πρόσωπο αισθηματικής φύσης από τα παλιά, ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης. Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν τόσο στον συναισθηματικό σας κόσμο όσο και στις προτεραιότητες σας. Τώρα θα εστιάσετε στο πως μπορείτε να βγείτε από την αβεβαιότητα και να προχωρήσετε με ασφάλεια. Κάποιοι από εσάς ίσως να επιστρέψετε σε επαγγελματική εργασία που στο παρελθόν την είχατε απορρίψει. Αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί θα αλλάξουν τις αποφάσεις σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις αντιδράσεις σας, κάποια γεγονότα ενδεχομένως να σας βρουν απροετοίμαστους, αποφύγετε την εσωτερική σύγχυση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου προσοχή στις αγχωτικές σκέψεις και στις σπασμωδικές ενέργειες. Οι κυκλοθυμίες και τα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ελλοχεύει ο κίνδυνος οι επιλογές σας να είναι παρορμητικές και μη σκεπτόμενες. Ανοιχτά οικονομικά ζητήματα θα κάνουν την επανεμφάνιση τους, χρέη ή συμφωνίες που είχαν μείνει στη μέση θα πρέπει τώρα να διευθετηθούν και μάλιστα άμεσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ο χρόνος να είναι πιεστικός, και επειδή δύσκολα χειρίζεστε την πίεση, γι αυτό προσοχή να μην πέσετε σε λάθη. Συνειδητοποιήσεις θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε σε ποια σημεία στο παρελθόν πράξατε λανθασμένα, ουσιαστικά θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε και να αναδομήσετε. Κινηθείτε με αμεσότητα, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε και να διεκπεραιώσετε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας θα έχει τη θετική της πτυχή, δεν θα λείψουν όμως και οι αρνητικές στιγμές που θα πρέπει να τις χειριστείτε με ψυχραιμία και όχι με εγωκεντρική αντίδραση. Θα έχετε τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε, να επαναξιολογήσετε σχέσεις και πρόσωπα, η χρονική στιγμή σας καλεί να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες, ίσως να υπάρξει μια καινούργια πρόταση, το θέμα είναι κατά πόσο θα είστε σε θέση να αφήσετε τις ανασφάλειες στην άκρη. Στον αισθηματικό σας τομέα, στην προσωπική σας σχέση ο εγωκεντρικός τρόπος σκέψης ίσως να κάνει απαιτητική τη στάση σας, δεν θα πρέπει να δημιουργήσετε εντάσεις, θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Η Σεληνιακή έκλειψη στο άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου θα έχει επάνω σας ένα είδος ψυχολογικής επίδρασης, οι σκέψεις σας θα δημιουργήσουν εσωτερικές μεταπτώσεις, θα πρέπει να αποφύγετε να δώσετε έκταση σε οτιδήποτε σας προκαλεί δυσανασχέτηση. Ενδεχομένως να νιώσετε πως κάποιοι δεν εκτιμούν την προσπάθεια ή την προσφορά σας, ανικανοποίητοι θα φανείτε σε κάποια συγκεκριμένα θέματα. Στον επαγγελματικό σας τομέα αποφύγετε τις εξάρσεις, η συσσώρευση απωθημένων δεν θα βοηθήσει στην αυτοσυγκράτηση. Αναγκαίο θα είναι να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην ανοιχτούν πεδία συγκρούσεων κυρίως μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Προσοχή στις εξαρτήσεις και στις ανθυγιεινές συνήθειες, οι ψυχολογικές αδυναμίες δεν θα πρέπει να οδηγήσουν σε επιλογές που βλάπτουν σωματικά και πνευματικά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να βγάλετε στην επιφάνεια την οργανωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα έχει θετική επίδραση επάνω σας αρκεί να επιστρατεύσετε τον ορθολογισμός σας. Επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά ανοίγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα γνωριστείτε με πρόσωπα που θα έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν στην εξέλιξη σας, θα πρέπει να ανοιχτείτε και να τολμήσετε να δοκιμαστείτε στις νέες προκλήσεις. Θετικά θα είναι τα συμβάντα και στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι απογοητευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από το αρνητικό παρελθόν και να προχωρήσετε σε μια νέα αρχή αρκεί να το θέλετε πραγματικά. Αξιοποιήστε τις συγκυρίες, αποφύγετε την αδράνεια και την αναβολή. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη είναι πολύ πιθανό να σας φέρει αντιμέτωπους με γεγονότα και καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν σε συνειδητοποιήσεις. Η κατάληξη κάποιων παρελθοντικών ενεργειών ή σχέσεων θα σας βοηθήσει να καταλάβετε που έγιναν λάθη, τι πρέπει να διορθωθεί, και τι απαραιτήτως πρέπει να αλλάξει ριζικά. Η επαγγελματική σας εξέλιξη θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα έχετε τη δύναμη να διεκδικήσετε ή να αλλάξετε τις καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν πλέον. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι απογοητευμένοι ή πληγωμένοι θα πρέπει να αναλάβετε τα ηνία και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις προκειμένου να βγείτε από μια σχέση που έχει γίνει πλέον τοξική. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τις αξιοποιήσετε άμεσα και με αυτοπεποίθηση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη επανεκτιμήσεις θα υπάρξουν σε σχέσεις, επαφές, και δεσμούς. Ίσως κάποια πρόσωπα να είναι αναγκαίο πλέον να τα απομακρύνετε, ενώ κάποια άλλα άξια της εμπιστοσύνης σας να πρέπει να τα σταθεροποιήσετε στην καθημερινότητα σας. Είναι πολύ πιθανό να μπείτε στην διαδικασία να αναθεωρήσετε για κάποιες παρελθοντικές σας επιλογές, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε συνεργασίες που οικονομικά δεν αποδίδουν. Για να αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση βάλτε σε πρόγραμμα τις υποχρεώσεις σας, προσπαθήστε να κλείσετε τις εκκρεμότητες και να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας. Απαραίτητη θα είναι η οργάνωση και η μεθοδική τακτική, βάλτε στόχο την τακτοποίηση, καλό θα είναι να μην τρενάρετε ζητήματα που από καιρό θα έπρεπε να είχατε κλείσει. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη ίσως να σας προκαλέσει εκνευρισμούς συγχύσεις, ενδεχομένως και ξεσπάσματα που θα απορρέουν κυρίως από ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και απωθημένα. Αναγκαίο θα είναι πρώτα απ όλα να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να παραδεχτείτε τις αδυναμίες σας και να εντοπίσετε τα σφάλματα σας. Στην παρούσα φάση ενδεχομένως να χρειαστεί να επωμιστείτε λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο, κυρίως σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. Αν ξοδέψατε παραπάνω από όσα εισπράξατε τώρα θα πρέπει να βρείτε λύσεις για να ταχτοποιηθούν τα ζητήματα που συνειδητά αμελήσατε. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας ή σε κάποια κοντινά σας πρόσωπα, οι νευρικές και απότομες αντιδράσεις θα δημιουργήσουν ρήξεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τις προσωπικές συγκρούσεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στο άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης σας, στις ψυχολογικές σας τάσεις, καθώς και στις παρορμητικές σας διαθέσεις. Απαιτείται αυτοέλεγχος τόσο στα ζητήματα που θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό, όσο και στα ανοίγματα που θα τονώσουν τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας. Ουσιαστικά θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα σας, οριοθετήστε τις ηγετικές σας τάσεις, και από την άλλη πλευρά καταλαγιάστε την αγχωτική σας ανησυχία. Τα γεγονότα από μόνα τους θα είναι θετικά και θα δημιουργήσουν ανοίγματα, το θέμα είναι με ποιον τρόπο θα χειριστείτε τις ευκαιρίες και κατά πόσο θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παθιασμένες ή ακραίες ενέργειες. Για να αποφευχθούν τα λάθη απαραίτητη θα είναι η εσωτερική ισορροπία και η συνειδητοποίηση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στην επιφάνεια θα βγουν τα ψυχολογικά συμπλέγματα και οι εξαρτήσεις, ίσως να αναβιώσουν μνήμες γεγονότων που είχαν άμεση επίδραση στην διαμόρφωση του χαρακτήρα σας. Θα πρέπει να επιλέξετε σε ποια σημεία είναι καλό να σταθμεύσει η μνήμη σας, και ποια γεγονότα θα πρέπει να τα αφήσετε πλέον πίσω σας. Μόνο εσείς οι ίδιοι θα μπορέσετε να κοντρολάρετε τη ψυχολογία σας και να την οδηγήσετε στο σωστό σημείο, γι αυτό θα πρέπει να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο και να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις προσωπικές σας αλήθειες. Αναγκαίο θα είναι να βγείτε από τις αυταπάτες και να σταματήσετε να δίνετε τροφή στις ψευδαισθήσεις σας. Η από πλευράς σας άστατη ή διχασμένη στάση θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία με τους τρίτους, φίλους ή συνεργάτες. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στο άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε ρεαλιστικά και να συνειδητοποιήσετε τόσο τη θέση στην οποία βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, όσο και τη θέση που θα μπορούσατε να βρίσκεστε αν είχατε αξιοποιήσει καταλλήλως τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Με λίγα λόγια η συγκεκριμένη έκλειψη θα έχει ένα είδος ευεργετικής επίδρασης στον τρόπο σκέψης σας, αλλάζετε στόχους και επιθυμίες, θα επικεντρωθείτε στις δυνατότητες σας και σε αυτά που αξίζει να εισπράξετε. Για να μπορέσετε να βρείτε εκπλήρωση και κατανόηση θα πρέπει να σταθεροποιηθείτε στις απόψεις σας και στις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις, αποφύγετε τον μετεωρισμό και την ευκολία στην αλλαγή γνώμης. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
\n
Youtube