Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17/6/2024, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (334 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Τώρα έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, παίρνετε και δίνετε αγάπη και φροντίδα, νιώθετε πιο οικεία με τον αγαπημένο σας. Ίσως κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν ή στα χρόνια της παιδικής σας ηλικίας, νοσταλγείτε τις παλιές καλές μέρες και θέλετε να τις ξαναζήσετε. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17 Ιουνίου ως 11 Ιουλίου 2024, μπορεί πάλι να έρθετε αντιμέτωποι με πληγωμένα συναισθήματα και καταστάσεις που έχουν αφήσει πόνο μέσα σας. Ζητήματα ακινήτων θα είναι η ύψιστη προτεραιότητά σας ή ακόμα μπορεί να αποφασίσετε να μετεγκατασταθείτε ή να κλείσετε σπίτι για τις διακοπές σας.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, απολαμβάνετε τη θαλπωρή και την ηρεμία του σπιτιού σας, νιώθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, παίρνετε και δίνετε αγάπη. Μπορεί να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να κάνετε κάποια αλλαγή του χώρου που ζείτε. Τώρα ίσως νιώσετε νοσταλγία για μια παλιά αγάπη, αλλά δεν νιώθετε μνησικακία. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, είστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί στον τρόπο επικοινωνίας σας, συνομιλείτε με όλον τον κόσμο και κατανοείτε τις προθέσεις των γύρω σας. Κάνετε νέες γνωριμίες, ίσως ακόμα πάτε ένα σύντομο ταξίδι με τον αγαπημένο σας ή κάποιον φίλο σας. Ίσως εγγραφείτε σε μια σειρά μαθημάτων ή σεμιναρίων, που επεκτείνουν τις δεξιότητές σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε ασφάλεια και σταθερότητα σε όλες τις σχέσεις σας, έχετε δίπλα σας άτομα που σας βοηθούν ηθικά και οικονομικά χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Θέτετε νέες οικονομικές προτεραιότητες και ξοδεύετε για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή πάρετε μια νέα θέση εργασίας που σας προσφέρει μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαισθησία και ο συναισθηματισμός σας είναι έκδηλα τώρα, χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Απολαμβάνετε τη θαλπωρή των αγαπημένων σας προσώπων, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά με τον αγαπημένο σας. Πνέει ένας φρέσκος αέρας στην ερωτική σας ζωή, έτσι αν είστε καιρό μόνοι, η θεά του έρωτα φέρνει κοντά σας μια νέα αγάπη κι εσείς νιώθετε ασφάλεια, φροντίδα και ζεστασιά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Αν η διάθεσή σας ήταν λίγο υποτονική ή νιώθατε πόνο για μια παλιά αγάπη που έφυγε μακριά σας, η Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, αλλάζει τη διάθεσή σας και παίρνει μαζί της τον πόνο του παρελθόντος. Τώρα θέλετε να απέχετε από το ερωτικό παιχνίδι και τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας, θέλετε να περάσετε ήσυχες στιγμές στο σπίτι σας για να ξεκουραστείτε και να διαλογιστείτε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέοι φίλοι εισέρχονται στη ζωή σας και τη γεμίζουν με χαρά και ζεστασιά, χάρη στην Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, των κοινωνικών δραστηριοτήτων και της ομαδικής εργασίας. Γίνεστε τώρα πολύ κοινωνικοί, διασκεδάζετε και συσπειρώνετε τους φίλους σας για νέες εξορμήσεις. Ίσως αναπτυχθεί μια νέα φιλία ή μπορεί ξαφνικά να δείτε ερωτικά ένα φίλο σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας, η εντυπωσιακή παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη στον κοινωνικό σας περίγυρο, είστε σε εγρήγορση για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, που σας φέρνουν στην κορυφή του βουνού. Φτάνετε τους στόχους σας στην εργασία σας, εισπράττετε τις επευφημίες και τα βραβεία. Οι βαθύτερες επιθυμίες της ψυχής σας γίνονται πραγματικότητα, νιώθετε ευτυχισμένοι. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα κύμα χαράς και αισιοδοξίας εμποτίζει την ψυχή σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται μέσα στον χαρούμενο ένατο οίκο σας. Αναπτερώνονται οι ελπίδες σας για την αγάπη και τη ζωή, ορμάτε σε νέες περιπέτειες και κάνετε νέες διαπολιτισμικές επαφές. Η τύχη είναι με το μέρος σας, τόσο στην αγάπη όσο και στο χρήμα, αρκεί να μην την παραβλέψετε. Πάτε ένα ταξίδι, θα αποκομίσετε σημαντικές εμπειρίες. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ είστε από τη φύση σας χαρούμενοι και ενθουσιώδεις, η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, σας ωθεί να ψάξετε σε βάθος τα πράγματα για μια αγάπη που μόλις γνωρίσατε ή προσπαθείτε να αποσαφηνίσετε τα βαθιά κίνητρα των ενεργειών του αγαπημένου σας. Τώρα δεν επιθυμείτε την κοινωνική ζωή, αλλά αναζητάτε τη μοναξιά σας και έχετε μια στοχαστική διάθεση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονα συναισθήματα και ασφάλεια σας χαρίζει η αισθησιακή Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αφιερώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας και την ενέργειά σας στον αγαπημένο σας και όχι στην εργασία σας όπως συνήθως κάνετε, θέλετε να οικοδομήσετε γερά θεμέλια στη σχέση σας. Υπάρχει τώρα ισορροπία του «δούναι και λαβείν» σε όλες τις σχέσεις σας, ενώ βρίσκετε λύσεις για να κάνετε ειρήνη με όλους. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας, χάρη στην Αφροδίτη στον εργατικό, έκτο οίκο σας. Ασχολείστε με χαρούμενες δραστηριότητες, που δημιουργούν μεγαλύτερη σωματική και ψυχική ευεξία, βάζετε σε τάξη πράγματα που σας απασχολούν και είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τους άλλους, αν κάποιος ζητήσει την υποστήριξή σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Ο θεός έρωτας έχει ανοίξει την πόρτα του για σας! Η γοητευτική Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας χαρίζει ρομαντισμό, αίγλη και πάθος, η ευαίσθητη και προστατευτική φύση σας προσελκύει πολλούς υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους γύρω σας. Αν είστε σε σχέση, η χαρούμενη διάθεσή σας, σας φέρνει πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, βάζετε τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση στο πρόγραμμά σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS