Αφροδίτη στον Ζυγό στις 14 10 2017, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Δέκα τέσσερις Οκτωβρίου με επτά Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, ευνοϊκή θα είναι η επίδραση της, θα βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις σε δύσκολα θέματα που υπάρχουν εντάσεις ή διαφωνίες. Τώρα αναθεωρούνται οι απόψεις, συγκαταβατικές διαθέσεις θα δημιουργήσουν κλίμα συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. Μειωμένα θα είναι τα καβγαδάκια ανάμεσα στα ζευγάρια, θα τονωθούν τα αισθήματα, οι εξομολογήσεις που θα ακουστούν θα είναι ειλικρινείς. Τώρα το ενδιαφέρον θα εστιάσει στα πραγματικά αισθήματα και όχι στην κυριαρχία. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε ενέργειες που θα είναι ουσιαστικές για τη μελλοντική σας πορεία, ίσως να προκύψουν αποφάσεις δέσμευσης. Εσείς οι χωρισμένοι αποβάλλετε τον αρνητισμό, θα επιτύχετε επανένωση. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό;

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον ζώδιο του Ζυγού αρμονία θα αναζητήσετε στις εργασιακές σας σχέσεις, φεύγουν διαθέσεις ανταγωνισμού, συνεργάσιμο θα είναι το πνεύμα σας. Στον αισθηματικό σας τομέα η στάση σας θα είναι θερμή και προσιτή, ελεύθερα θα ξεδιπλώσετε την αισθησιακή πλευρά της προσωπικότητα σας, ελκυστικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλλο. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό είναι πολύ πιθανόν θα μπείτε σε σκέψεις επισημοποίησης, στόχος σας θα είναι η εξασφάλιση και η μονιμότητα. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους καταφθάνει νέα γνωριμία που θα καταφέρει να αναστατώσει την καρδιά σας. Στο χρονικό διάστημα 14 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου θα αποκτήσετε καινούργια αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύροι, το χρονικό διάστημα 14 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό, αφήνετε πίσω σας τις κουραστικές καθημερινές υποθέσεις, αυτό που θα σας ενδιαφέρει θα είναι η ψυχολογική ξεκούραση και ανανέωση. Θα διαθέσετε χρόνο στα πρόσωπα που αγαπάτε, στις δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, θα ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και με οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει πνευματική ηρεμία. Εσείς οι ελεύθεροι, αποβάλετε αναστολές και ανασφάλειες, θα φλερτάρετε, θα ερωτευτείτε το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Ξεκινάτε νέα πορεία απελευθερωμένοι από φοβίες και αρνητικές σκέψεις, αυτή τη φορά θα απολαύσετε χωρίς να αγχωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ζυγό, στον αισθηματικό σας τομέα καινούργια ενδεχόμενα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Στο χρονικό διάστημα 14 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε, να ξεκινήσετε νέα σχέση, να αποκτήσετε σταθερό ταίρι στη ζωή σας. Ελκυστικότητα θα εκπέμπει η παρουσία σας, στη δική σας επιλογή θα είναι πως θα χειριστείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας φλερτάρει. Εσείς οι ψυχολογικά ταλαιπωρημένοι που η προηγούμενη περίοδος ήταν για εσάς κουραστική, τώρα θα καταφέρετε να χαλαρώσετε, κυρία επιδίωξη σας θα είναι οι ήρεμες στιγμές. Προτάσεις για διασκέδαση και ψυχικές αποδράσεις θα σας βρουν απολύτως θετικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα δώσει έκταση στις προσωπικές σας συζητήσεις για θέματα οικογενειακά και προσωπικά. Στο χρονικό διάστημα 14 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου θα μιλήσετε για επίμαχα ζητήματα, θα καταφέρετε να κλείσετε τις υποθέσεις σας με ικανοποιητικό αποτέλεσμα, έρχονται συμφιλιώσεις. Στην προσωπική σας σχέση με το ταίρι σας θα σας απασχολήσει η μελλοντική σας πορεία, εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα ρθείτε πολύ κοντά στην ιδέα της επισημοποίησης, κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να το κάνετε και πράξη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο συγκατοίκησης και δέσμευσης, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης.

ΛΕΩΝ

Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ζυγό θα σας χαλαρώσει, θα ηρεμήσει τη σκέψη σας, περνάτε σε στάδιο έντονου συναισθηματισμού. Η στάση σας θα είναι ελκυστική, θα καταφέρετε να κάνετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να σας ερωτευτεί. Εσείς που έχετε σταθερό ταίρι δίπλα σας η σχέση σας περνά σε περίοδο ανανέωσης, δεν θα λείψουν οι συζητήσεις περί δεσμεύσεων. Το χρονικό διάστημα 14 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου αποφορτίζεστε από επαγγελματικές έγνοιες, θα σκεφτείτε την καλοπέραση σας, θα προσπαθήσετε να διασκεδάσετε και να απελευθερωθείτε από την πίεση των υποχρεώσεων. Με χαλαρότητα θα χειριστείτε τυχόν δύσκολες καταστάσεις, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Ζυγό η προσοχή σας θα εστιάσει στην κοινωνική σας εικόνα. Η ανάγκη σας για επικοινωνία και συναναστροφές θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, σε προσωπικό επίπεδο θα βρεθεί το άτομο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Σε επαγγελματικά ζητήματα συνεργάσιμη θα είναι η διάθεση σας, κλείνετε εκκρεμότητες, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε νεες συνεργασίες. Άνοιγμα θα έχετε και στον οικονομικό σας τομέα, οι συμφωνίες σας θα πάνε πολύ καλά. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη στασιμότητα, η ανανεωμένη σας ψυχολογία θα σας ωθήσει σε ενέργειες με τελική κατάληξη την αναζωογόνηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, στο χρονικό διάστημα 14 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σημασία θα δώσετε στις κοινωνικές σας δραστηριότητες, θα θελήσετε να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας, στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Με διαφέρων ειδών άτομα θα συναναστραφείτε, η στάση σας θα είναι προσιτή, καινούργιους φίλους θα κάνετε. Στον αισθηματικό σας τομέα καταφθάνουν νέα ανοίγματα, εσείς που είστε χωρισμένοι θα έχετε ευκαιρία επανασύνδεσης διαφοροποιούνται οι συνθήκες, το πρώην ταίρι σας θα σας πλησιάσει με συμφιλιωτικές διαθέσεις. Στη δική σας επιλογή θα είναι αν θα επανασυνδεθείτε ή αν θα προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Ζυγό έρχονται ουσιαστικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων, εργασιακών ή προσωπικών. Τώρα η επικοινωνία σας θα είναι άμεση, ξεκάθαρα λόγια θα κλείσουν παρεξηγήσεις, ανοίγεται δίοδος για αλλαγές και αποφάσεις που θα έχουν αντίχτυπο στο μέλλον σας. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση είναι πολύ πιθανόν να μιλήσετε για συγκατοίκηση ή δέσμευση. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της γνωριμίας σας θα καταφέρετε να κατασταλάξετε συναισθηματικά, ανοίγεται πορεία σταθερού δεσμού μακροχρόνιας διάρκειας. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον βρίσκετε τη χρυσή οδό σε θέματα που δημιουργούν εντάσεις, συνεννοείστε και συμφιλιώνεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, 14 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού η στάση σας θα προσδίδει οικειότητα, θα προσεγγίσετε και θα σας προσεγγίσουν καινούργια άτομα. Ευχάριστη συνομιλία θα ανοίξετε με πρόσωπο που θα σας φλερτάρει, η έλξη που θα φανερωθεί μεταξύ σας θα έχει τη δυνατότητα να καταλήξει σε έναρξη σχέσης. Ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα εκφραστείτε, θα κερδίσετε τις συμπάθειες και τις εντυπώσεις. Ευνοούνται θέματα σχετικά με οικονομικές σας υποχρεώσεις, αλλάζουν τα δεδομένα, βγαίνετε από δύσκολες καταστάσεις. Στόχος σας θα είναι να ξεγλιστρήσετε από την καθιερωμένη ρουτίνα και θα το καταφέρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στο ζώδιο του Ζυγού θερμή και εγκάρδια θα είναι η επικοινωνιακή σας στάση, κατανόηση θα δείξτε στους συνομιλητές σας, επιθυμία σας θα είναι η συνεννόηση. Στις επαγγελματικές σας επαφές από πλευρά σας θα απουσιάζουν οι ανταγωνιστικές διαθέσεις, στόχος σας θα είναι η εποικοδομητική συνεργασία, πνεύμα ομαδικότητας θα σας χαρακτηρίζει. Το χρονικό διάστημα 14 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου θα βρείτε ανταμοιβή και αναγνώριση. Σε προσωπικά θέματα συναισθηματισμό θα έχουν οι ενέργειες σας, εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι θα ανοίξετε δίοδο επανασύνδεσης με τον πρώην ταίρι σας. Σε ζητήματα και πρόσωπα που έχετε επενδύσει συναισθηματικά θα αναζητήσετε κατάληξη μελλοντικών προδιαγραφών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, 14 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, κοινωνική θα είναι στάση σας, η εκφραστικότητα σας θα σας βοηθήσει να γίνεται προσιτοί και οικείοι. Ελεύθερα θα εξωτερικεύσετε αυτά που σκέπτεστε, συναίσθημα θα υπάρξει στις απόψεις σας, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε συνεργάτες, φίλους ή συγγενείς θα είναι θερμός και άμεσος. Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, καινούργια πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια νέα γνωριμία με πρόσωπο γοητευτικό και ελκυστικό. Ευνοούνται μετακινήσεις, ταξίδια , εκδρομές αναψυχής, ανάγκη σας θα είναι η ασφάλεια και η ψυχική ηρεμία.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθύς, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, το χρονικό διάστημα 14 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου αυτό που θα σας απασχολήσει κατά κύριο λόγο θα είναι η τακτοποίηση και η ασφάλεια, τόσο σε θέματα προσωπικών σχέσεων, όσο και σε ζητήματα οικονομικά. Η ανάγκη σας για σταθερότητα και κατοχύρωση θα σας οδηγήσει σε πράξεις που σκοπό θα έχουν τη μελλοντική εξασφάλιση. Επενδυτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, περιορισμένη ή συγκρατημένη θα είναι η διάθεση σας για περιττές αγορές. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο να κλείσετε αγχωτικές ανοιχτές υποθέσεις, βασικός σας στόχος θα είναι το εξασφαλισμένο μέλλον.

loading...
Τελευταία ενημέρωση: