Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο από τις 18/6/2020, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (33 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Η ανάδρομη πορεία του Καρκίνου τη χρονική περίοδο 18 Ιουνίου με 12 Ιουλίου, φέρνει κυκλοθυμίες, εντάσεις, και επικοινωνιακές δυσκολίες. Αναμνήσεις θα βγουν στην επιφάνεια, θα υπάρξει η τάση να εστιάζει η σκέψη στο αρνητικό και στο απαισιόδοξο, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ελεγχτεί η παρορμητική προσέγγιση για να μην υπάρξουν άτοπες ανασφάλειες. Οι ευαίσθητοι χαρακτήρες προσοχή στην ευάλωτη και τρωτή πλευρά του χαρακτήρα τους, ελλοχεύει ο κίνδυνος η ψυχολογική αδυναμία να οδηγήσει πρακτικά σε εξαρτήσεις και βλαβερές συνήθειες.

Στις επικοινωνιακές επαφές η συνεννόηση θα είναι δύσκολη, ίσως να απουσιάζει η υπομονή και η συγκατάβαση, θα πρέπει τα λόγια να είναι σκεπτόμενα. Οι οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις δεν αποκλείεται να περάσουν από ένα στάδιο έντασης, ενδεχομένως να κλονιστούν τα συναισθηματικά θεμέλια, ωστόσο δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση, όλα θα διαφοροποιηθούν τη στιγμή που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Από τις 18 Ιουνίου ως τις 12 Ιουλίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Καρκίνο, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο που θα μιλήσετε. Τα λόγια σας ίσως να έχουν πείσμα και στόμφο, η στάση σας ενδέχεται να είναι πεισματικά αδιάλλακτη. Καλό θα είναι να αποφύγετε τον κάθετο ή απόλυτο τρόπο σκέψης, κάποια πράγματα μερικές φορές χρειάζονται ένα είδος διπλωματικού συμβιβασμού. Στις συζητήσεις σας είτε με οικογενειακά πρόσωπα, είτε με συναδέλφους ή συνεργάτες, θα πρέπει να υπάρχει απ πλευράς σας αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε τις λεκτικές συγκρούσεις. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για οριστικά ξεκαθαρίσματα και τελεσίδικες αποφάσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν διαφωνίες ή αντιρρήσεις προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο, προσοχή στον γραπτό και προφορικό σας λόγο. Στη χρονική περίοδο 18 Ιουνίου με 12 Ιουλίου προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε αποφάσεις που στηρίζονται σε παρελθοντικά γεγονότα ή ερεθίσματα. Η άποψη σας θα είναι επηρεασμένη από τα γεγονότα που συνέβηκαν κατά την προηγούμενη περίοδο, ωστόσο θα υπάρχει ο κίνδυνος να προσκολληθείτε στην λάθος πλευρά των καταστάσεων, γεγονός που δεν θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Με λίγα λόγια η κρίση σας ενδεχομένως να μην είναι καθαρή και αντικειμενική, σε ζητήματα που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση καλύτερα κινηθείτε βάσει ενστίκτου. Στην παρούσα φάση αποφύγετε υπόγραφες δανείων ή συμβολαιογραφικών πράξεων. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο τη χρονική περίοδο 18 Ιουνίου με 12 Ιουλίου θα έχει άμεση επίδραση στον οικονομικό σας τομέα. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να οδηγηθείτε σε μη συμφέρουσες οικονομικές επιλογές, ίσως η κρίση σας να μην είναι ιδιαιτέρως εμπιστεύσιμη, ενδεχομένως να παρασυρθείτε από λόγια τρίτων. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, τις ακριβές αγορές, και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με υψηλά χρηματικά ποσά. Καλό θα είναι να τρενάρετε τις τελεσίδικες συζητήσεις σχετικά με συμφωνίες, με όρους, ή με κλείσιμο οικονομικών συνεργασιών. Εξισορροπήστε τα έσοδα με τα έξοδα, δεν θα πρέπει να δημιουργήσετε χρέη ή ανοιχτούς ανεξόφλητους λογαριασμούς. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 18 Ιουνίου ως τις 12 Ιουλίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σας, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις επικοινωνιακές σας επαφές οικογενειακές, φιλικές ή επαγγελματικές. Η συνεννόηση θα είναι δύσκολη, από πλευράς σας θα υπάρξει πεισματική αντίδραση, ενδεχομένως να απουσιάζει η συγκαταβατική ή συμβιβαστική διάθεση. Καλό θα είναι στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να αποφύγετε να συναναστραφείτε ή να συζητήσετε με πρόσωπα που σας προκαλούν εκνευρισμό. Στις περιπτώσεις που γνωρίζετε εκ των προτέρων πως οι απόψεις είναι αντικρουόμενες καλό θα είναι να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Οι λεκτικές συγκρούσεις και ρήξεις δεν θα σας βγουν σε καλό, θα είναι δύσκολο να λυθούν οι παρεξηγήσεις, σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να απαιτείται αποστασιοποίηση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Το χρονικό διάστημα 18 Ιουνίου ως 12 Ιουλίου που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Καρκίνο, καλό θα είναι να αποφύγετε την ανάληψη ρίσκων, το κλείσιμο οικονομικών συμφωνιών και τις δεσμευτικές υποσχέσεις. Η κρίση σας θα είναι προκατειλημμένη και παρασυρόμενη, τα συμπεράσματα που θα βγάλετε ενδεχομένως να μην είναι σωστά. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να προχωρήσετε σε επιλογές για τις οποίες λίγο αργότερα να μετανιώσετε γι αυτό αφήστε τον χρόνο να κυλήσει στοχεύοντας στη σταθερότητα και όχι στην αλλαγή. Σε ορισμένες περιπτώσεις η συνεννόηση θα είναι αρκετά δύσκολη, θα πρέπει να αποφύγετε τις πεισματικές αντιδράσεις, οριοθετήστε τις ανταγωνιστικές σας τάσεις. Καλλιεργείστε την υπομονή σας, η αυτοσυγκράτηση θα είναι απαραίτητη κυρίως σε θέματα που έχουν αντίκτυπο στο μέλλον σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη χρονική περίοδο 18 Ιουνίου με 12 Ιουλίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Καρκίνο, είναι πολύ πιθανό να ‘ρθείτε σε επαφή με παρελθοντικά πρόσωπα φιλικά ή αισθηματικής φύσης. Δεν αποκλείεται να ανοιχτούν και πάλι παλιά κεφάλαια που είχαν μείνει στη μέση ή που για κάποιον λόγο στο παρελθόν δεν είχε δοθεί εξέλιξη. Θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε και να επαναπροσδιορίσετε, θα υπάρξει η δυνατότητα επανασύνδεσης, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα έχετε την ανάγκη να δώσετε νέα ώθηση στις καταστάσεις. Στην περίπτωση που έρθουν χρήματα στα χέρια σας από καθυστερούμενες υποθέσεις ή δοσοληψίες σκεφτείτε επενδυτικά, προσπαθήστε να κατοχυρώσετε να ποσά που θα εισπράξετε, καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερκατανάλωση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Από 18 Ιουνίου μέχρι 12 Ιουλίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Καρκίνο, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Σε ανταγωνιστικές προκλήσεις κυριαρχίας και υπεροχής θα χρειαστεί μεθοδικότητα και αυτοσυγκράτηση, πριν αποφασίσετε οποιαδήποτε κίνηση, αμυντική ή επιθετική, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τα δεδομένα και να ερευνήσετε τις συνθήκες. Περιορίστε τάσεις ανυπομονησίας, αποφύγετε τις εξάρσεις, θα σας βλάψουν οι συγκρούσεις με συναδέλφους ή ανωτέρους, οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες. Απότομες ή νευρικές αντιδράσεις θα έχουν αντίχτυπο στις μελλοντικές σας επαφές και συνεργασίες, στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη χρονική περίοδο 18 Ιουνίου με 12 Ιουλίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Καρκίνο, θα πρέπει να οργανώσετε πάρα πολύ καλά τις κινήσεις και τα σχέδια σας, κυρίως τα επαγγελματικά και οικονομικά. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αναβολές ακυρώσεις ή καθυστερήσεις, θα πρέπει τις δυσκολίες να τις χειριστείτε με υπομονή αποφεύγοντας τις εξάρσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για νέα ανοίγματα για ρίσκα και γενικότερα για αλλαγές. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις μετακινήσεις και στα ταξίδια σας, οτιδήποτε έχει να κάνει με μεταφορά ή μεταβίβαση θα πρέπει να ελεγχθεί σχολαστικά. Στις περιπτώσεις που χρειαστεί να υπογράψετε ή να επισφραγίσετε επισήμως κάποια συμφωνία καλό θα είναι να πάρετε τη συμβουλή του αρμόδιου επαγγελματία. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο κατά την χρονική περίοδο 18 Ιουνίου με 12 Ιουλίου θα σας επηρεάσει κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Στις συγκεκριμένες μέρες καλό θα είναι να αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα ρίσκα και γενικότερα τις δοσοληψίες γύρω από μεγάλα χρηματικά ποσά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποταμιεύσετε τα έσοδα σας, αναγκαίο θα είναι να σκεφτείτε προνοητικά. Σε επίπεδο επαφών και σχέσεων η επικοινωνία σας θα έχει δυσκολίες, ωστόσο αν χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε να αποφύγετε τις ρήξεις. Στις εντάσεις και στις διαφωνίες θα χρειαστεί ψυχραιμία και όχι πεισματική αντίδραση. Κάντε την προσπάθεια να συνεννοηθείτε αν σας φανεί αυτό ανέφικτο, τότε καλύτερα κρατήστε τις ανάλογες αποστάσεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την επικοινωνία σας τόσο με οικογενειακά πρόσωπα, όσο και με το ταίρι σας. Κάποιες καταστάσεις δυσάρεστες ή πιεστικές θα χρειαστούν υπομονή, μην επιχειρήσετε να τρέξετε τα γεγονότα το αποτέλεσμα δεν θα είναι θετικό. Οι βιασύνες οι κόντρες και οι ριζικές αλλαγές θα έχουν απροσδόκητη εξέλιξη, ίσως να υπάρξουν αναποδιές, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Δώστε μεγάλη προσοχή σε θέματα που θα έχουν αντίχτυπο στο μέλλον σας, καλό θα είναι τη χρονική περίοδο 18 Ιουνίου με 12 Ιουλίου να αποφύγετε τις ριζικές αποφάσεις είτε γύρω από το θέμα της δέσμευσης, είτε του οριστικού χωρισμού. Σε οικονομικά ζητήματα καλό θα είναι να καθυστερήσετε τις τελικές συμφωνίες μεγάλων χρηματικών ποσών. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να ενισχύσει την αντιδραστικότητα σας, προσοχή να μην γίνετε αντιρρησίες και επαναστάτες άνευ λόγου και αιτίας. Ενδεχομένως να υπάρξει από πλευράς σας η τάση να αντιλέγετε και να αντιστέκεστε καθαρά πεισματικά, την χρονική περίοδο 18 Ιουνίου με 12 Ιουλίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συζητήσεις σας και στους διαλόγους σας. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες, οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις δεν θα είναι δημιουργικές, επιπλέον υπάρχει ο κίνδυνος να μετανιώσετε για τις επιλογές σας όταν ο Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος. Για την ώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κινηθείτε αμυντικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις και τις ριζοσπαστικές ενέργειες. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Τη χρονική περίοδο 18 Ιουνίου με 12 Ιουλίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Καρκίνο, θα χρειαστεί να σκεφτείτε συγκαταβατικά και να κινηθείτε διπλωματικά. Η κατά μέτωπο επίθεση δεν θα σας βγει σε καλό, αν κινηθείτε βάσει διαίσθησης το πιθανότερο είναι να πέσετε έξω. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε τη λογική σας, σκεφτείτε τα πράγματα αντικειμενικά, στηριχτείτε μόνο στις αποδείξεις και όχι στις φαινομενικές ενδείξεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις προσωπικές σας σχέσεις, ελλοχεύει κίνδυνος παρεξηγήσεων και εντάσεων. Για την ώρα καλό θα είναι να μείνετε στη θέση του παρατηρητή και όχι του μεσολαβητή. Αποστασιοποιηθείτε, ερευνείστε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα, αφήστε τις καθοριστικές ενέργειες για το επόμενο στάδιο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
\n