Άρης στους Διδύμους στις 20/8/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (112 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Στις 20 Αυγούστου 2022 ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους, η παραμονή του εκεί θα κρατήσει ως τις 25 Μαρτίου 2023, χρονικό διάστημα που θα φέρει επανασυνδέσεις, επικοινωνιακά ανοίγματα και νέες επαγγελματικές προτάσεις. Αναδιοργανώνεστε, πειραματίζεστε και περνάτε σε νέες δοκιμασίες. Οι μοναχικοί χαρακτήρες θα συναναστραφούν με καινούργια πρόσωπα, οι κοινωνικοί θα διευρύνουν ακόμα πιο πολύ τον κύκλο των γνωριμιών. Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι θα προσεγγίσετε, θα ρισκάρετε και θα αλλάξετε τα δεδομένα σας επαγγελματικά και ερωτικά. Ταύροι, Παρθένοι, Τοξότες, Αιγόκεροι και Ιχθύς προσοχή στα αντιδραστικά πείσματα, στις εξιδανικεύσεις και στους “κατά φαντασίαν” έρωτες.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, ο ερχομός του Άρη στους Διδύμους θα έχει θετική επιρροή στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Διορατικό θα είναι το πνεύμα σας, πρωτότυπες οι ιδέες σας, η οξυδέρκειά σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε με επιτυχία επαγγελματικές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες. Από τις 20 Αυγούστου 2022 ως τις 25 Μαρτίου 2023 οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέο ξεκίνημα, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον ερωτικό. Για εσάς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, έρχονται ικανοποιητικές προτάσεις. Θετική κατάληξη θα έχουν ανοιχτές οικογενειακές σας υποθέσεις, θα ‘ρθείτε συναισθηματικά πιο κοντά με συγγενικά σας πρόσωπα. Στον ερωτικό τομέα, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε καινούργιο πρόσωπο. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, στις 20 Αυγούστου 2022 ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους, θα παραμείνει εκεί ως τις 25 Μαρτίου 2023 και θα είναι μια πολύ καλή περίοδος για διαφοροποιήσεις και αλλαγές προτεραιοτήτων. Οικονομικά θέματα θα βγουν στο προσκήνιο, σε περιπτώσεις δανείων θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στους όρους και στις απαιτήσεις, όπου χρειάζεται να υπογράψετε ή να οριστικοποιήσετε θα πρέπει να είστε σίγουροι πως μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Αυθορμητισμός και παρορμητικότητα θα υπάρξει στη στάση σας, στις αγορές σας και στις υποσχέσεις σας οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν. Στον ερωτικό σας τομέα, από πλευράς σας θα γίνουν δυναμικές κινήσεις, ανάγκη σας θα είναι η σταθερότητα και η συναισθηματική ασφάλεια. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας και θα παραμείνει εκεί ως τις 25 Μαρτίου 2023. Από τις 20 Αυγούστου 2022 περνά η καθημερινότητά σας σε εντόνους ρυθμούς, τώρα θα κινηθείτε δραστικά, στοχεύοντας στο να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις, ταχτοποιείτε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Καινούργιες προτάσεις θα επεκτείνουν τις βλέψεις σας, οικονομικές και επαγγελματικές, προσοχή στα ρίσκα που θα αναβάλετε, δε θα πρέπει να υπερτιμήσετε τις ικανότητές σας. Η στάση σας θα είναι άμεση και επικοινωνιακή, ωστόσο δε θα λείψουν οι παρορμητικές αντιδράσεις, καλό θα είναι στις συζητήσεις σας, εργασιακές ή ερωτικές, να μην παρατεντώσετε το σκοινί.  Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο ερχομός του Άρη στους Δίδυμους από τις 20 Αυγούστου 2022 ως τις 25 Μαρτίου 2023, σας παρακινεί να αναδιοργανωθείτε, να αποφασίσετε και να δραστηριοποιηθείτε. Τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα, οι καθυστερήσεις δε θα σας βγουν σε καλό, στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα πρέπει να απαντήσετε άμεσα και υπεύθυνα. Σε οικογενειακά και ερωτικά ζητήματα, παλιές διαφωνίες ή διαφορές θα βγουν στο προσκήνιο, τώρα καλείστε να τις διευθετήσετε, το στενό χρονικό περιθώριο δε θα επιτρέπει επιπλέον χρονοτριβές. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού, με δυναμισμό θα κινηθείτε προς την επανασύνδεση, τα λόγια σας θα είναι ξεκάθαρα και συνειδητοποιημένα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο ερχομός του Άρη στους Διδύμους θα σας επηρεάσει κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Στο χρονικό διάστημα 20 Αυγούστου 2022 ως 25 Μαρτίου 2023 τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, καινούργια πρόσωπα θα σας επηρεάσουν με τις απόψεις τους. Η στάση σας θα είναι κοινωνική και συζητήσιμη, απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, απαλλάσσεστε από αναστολές ή προκαταλήψεις. Τώρα οι ενέργειές σας θα είναι δραστικές και αποφασιστικές, με δυναμισμό θα δώσετε ώθηση σε στάσιμες καταστάσεις. Καταφθάνουν νέες συνεργασίες και καινούργιες φιλίες, διαφοροποιείται το πλαίσιο των συναναστροφών σας. Καινούργιος έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του, δε θα έχετε σκοπό να ανακόψετε την πορεία που θα πάρει. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, τολμηρούς και δραστήριους θα σας κάνει η είσοδος του Άρη στους Διδύμους. Στο χρονικό διάστημα από 20 Αυγούστου 2022 ως 25 Μαρτίου 2023, προτεραιότητα θα δώσετε σε επαγγελματικά ζητήματα, θα σας απασχολήσουν θέματα καριέρας και οικονομικής εξέλιξης. Εσείς που αναζητάτε εργασία, θα κάνετε το βήμα να πειραματιστείτε και σε άλλου είδους αντικείμενα, διαφορετικά απ’ αυτά των σπουδών σας ή του βασικού σας ενδιαφέροντος. Σε συνεντεύξεις, παρουσιάσεις και συζητήσεις θα τα πάτε μια χαρά, διαύγεια θα έχει ο λόγος σας, με εκφραστικότητα θα μιλήσετε, τα επιχειρήματά σας θα πείσουν. Έρχονται ανακατατάξεις, ευχάριστες και ουσιαστικές. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό του Άρη στους Διδύμους αλλάζετε απόψεις, διευρύνεται η πνευματικότητά σας, η σκέψη σας θα είναι ανοιχτή και προοδευτική. Ηττοπάθειες, αναστολές και ταμπού μένουν στην άκρη, η δράση σας θα είναι τολμηρή, ίσως και κάπως ανατρεπτική. Τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις θα τις αναλύσετε και θα τις αντιληφθείτε πλέον από μια νέα οπτική γωνία, αντιδραστική θα είναι στάση σας σε τυχόν συντηρητικές απόψεις που θα ακουστούν. Αμφισβητήσεις και αμφιβολίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ο νέος τρόπος σκέψης σας θα είναι δημιουργικός, τώρα θα ψάξετε, θα εντοπίσετε και θα διαπιστώσετε, με αποτέλεσμα να τερματιστούν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την εμφάνιση του Άρη στους Διδύμους από τις 20 Αυγούστου 2022 ως τις 25 Μαρτίου 2023, καλείστε να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες και υποχρεώσεις. Αν υπάρχουν ζητήματα χρηματικών οφειλών, τώρα θα πρέπει να οργανώσετε τις κινήσεις σας, δε θα υπάρχει πλέον το χρονικό περιθώριο να καθυστερήσετε την εξόφλησή τους. Εσείς που ασχολείστε με επιχειρηματικές δραστηριότητες θα πρέπει να φανείτε συνεπείς και αξιόπιστοι. Στον ερωτικό σας τομέα θα σημειωθούν έντονες και ανατρεπτικές αλλαγές. Κάποιοι από εσάς αλλάζετε ερωτική κατεύθυνση, θα επιλέξετε να συνεχίσετε την πορεία σας με καινούργιο πρόσωπο, νέος έρωτας θα σας βάλει σε δοκιμασία. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός του Άρη στους Διδύμους από τις 20 Αυγούστου 2022 ως τις 25 Μαρτίου 2023 θα τονώσει το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, δε θα πρέπει να αφήσετε ανεξέλεγκτες τις εξουσιαστικές ή ηγετικές τάσεις. Καλό θα είναι αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί, τόσο σε θέματα εργασιακά όσο και σε ερωτικά, ο εγωκεντρισμός σας είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει πεδία εντάσεων και ρήξεων. Σας δίνω τη συμβουλή μέσα στη σχέση με το ταίρι σας να κρατήσετε συγκαταβατική στάση, αν ασκήσετε πίεση θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους προμηνύεται νέα ερωτική σχέση έντασης και πάθους. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η είσοδος του Άρη στους Διδύμους δεν αποκλείεται να σας ρίξει στην εργασιομανία. Ψυχολογικά συμπλέγματα και συναισθηματικά ζητήματα θα θελήσετε να τα κουκουλώσετε, απασχολώντας τη σκέψη σας με θέματα επαγγελματικής εξέλιξης. Καλό θα είναι να μην κλείσετε ανοίγματα επανασύνδεσης, οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι μετρημένες, αν αφήσετε το τρένο να σας φύγει, ίσως αργότερα να το μετανιώσετε. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα είδος πλατωνικού έρωτα, ίσως να ερωτευτείτε πρόσωπο που οι επαφές να μην προχωρήσουν σε ουσιαστικές πράξεις, αλλά να παραμείνουν σε ένα θεωρητικό συναισθηματικό επίπεδο. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ερχομός του Άρη στους Διδύμους θα τονώσει την επιθυμία σας για ανάληψη ρίσκων, ατίθασες θα είναι οι διαθέσεις σας, περνάτε σε καινούργια βήματα και νέα άλματα. Επιφυλάξεις και συναισθηματικοί φραγμοί λαμβάνουν τέλος, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ωστόσο προσοχή να μην σας παγιδέψει η υπερβολική αυτοπεποίθηση. Σε οικονομικά ζητήματα σημαντικών χρηματικών ποσών σκεφτείτε με σύνεση, οι επιλογές σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές. Στον ερωτικό σας τομέα τολμηρές θα είναι οι ενέργειές σας, με αυθορμητισμό θα φλερτάρετε, θα ερωτευτείτε και θα ρισκάρετε να προχωρήσετε στη ζωή σας με ολοκαίνουργο έρωτα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, από τις 20 Αυγούστου 2022 ως τις 25 Μαρτίου 2023 ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους, το χρονικό διάστημα ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα και οριστικές τακτοποιήσεις, τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα. Για τους χωρισμένους θα υπάρξουν ευκαιρίες επανασύνδεσης, αξιοποιήσετε τα ευνοϊκά ανοίγματα που θα εμφανιστούν, σας συμβουλεύω να κινηθείτε άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις. Μικρο-αλλαγές θα θελήσετε να φέρετε στην καθημερινότητά σας, οι ενέργειες και οι επιλογές σας θα στοχεύουν στο να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εσείς που είστε ερωτικά αρκετό καιρό μόνοι, θα τολμήσετε να ερωτευτείτε, ωστόσο οι σκέψεις σας ίσως να μην συνοδεύονται από ανάλογες πράξεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
875