Η Αφροδίτη στον Λέοντα 12 Ιουλίου 2016: Πως επηρεάζει το ζώδιό σου!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)

Πάθος και γενναιοδωρία στον έρωτα και τη ζωή σας φέρνει από τις 12 Ιουλίου ως τις 5 Αυγούστου η Αφροδίτη στο χαρούμενο και μεγαλοπρεπές ζώδιο του Λέοντα. Τώρα γίνεστε πιο ενθουσιώδεις στην αγάπη, αναζητάτε το πάθος και τη διασκέδαση, θέλετε κάποιον/α που μπορεί να ζεστάνει την καρδιά σας αλλά παράλληλα ξέρει να σας εκτιμά και να σας σέβεται. Περιβάλλεστε από πολλούς θαυμαστές και γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής και του θαυμασμού. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, διασκεδάζετε και χαίρεστε την κάθε στιγμή. Η θεά της αγάπης σας χαρίζει περισσότερη χαρά, ανταμοιβές, αγάπη και αναγνώριση. Μαζί με την αυτοπεποίθησή σας και την αίσθηση ότι αξίζετε τα καλύτερα, η Αφροδίτη στον Λέοντα τροφοδοτεί την ψυχή σας με εμπιστοσύνη, ενθουσιασμό, αισιοδοξία και δημιουργικό ένστικτο.

Διαβάστε παρακάτω πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Λέοντα το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Χαρά, ρομαντισμό και πάθος σας φέρνει η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και δημιουργικοί, νιώθετε ερωτευμένοι με την ίδια τη ζωή. Έχετε ανταπόκριση από μια νέα αγάπη και ο συναισθηματισμός και η γενναιοδωρία σας αναγνωρίζονται από τον αγαπημένο σας. Όλοι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, περνάτε έντονες καλοκαιρινές διασκεδαστικές νύχτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να βρεθείτε στο σπίτι σας, κοντά στους αγαπημένους σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογενειακής ζωής. Εκείνο που ηρεμεί τώρα την ψυχή σας δεν είναι οι ξέφρενες διασκεδαστικές βραδιές αλλά η  ηρεμία και η γαλήνη του σπιτιού σας, συντροφιά με τους στενούς φίλους σας και τα μέλη της οικογένειάς σας. Διασκεδάζετε στο σπίτι σας και δέχεστε επισκέπτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μια χαρούμενη διάθεση και τα πνευματώδη αστεία σας δεν αφήνουν αδιάφορο το αντίθετο φύλο καθώς η Αφροδίτη κινείται στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Έχετε πειθώ και είστε ετοιμόλογοι, το μυαλό σας διψάει για πνευματική διέγερση αλλά και διασκέδαση, κάνετε νέες γνωριμίες και κάποιες από αυτές οδηγούν στη δημιουργία μιας ερωτικής ή συνεργατικής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, αναδεύει την τάση σας για καλοπέραση και πολυτέλεια, θέλετε να απολαύσετε τα καλά πράγματα της ζωής. Κάνετε τα πάντα για την απόκτηση αυτών που θέλετε χωρίς να αναλογιστείτε τις συνέπειες από τις αλόγιστες σπατάλες σας. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να έχετε οικονομική βοήθεια για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας.

ΛΕΩΝ

Χάρη, αρμονία και ομορφιά σας χαρίζει η Αφροδίτη στο γενναιόδωρο ζώδιό σας, γίνεστε πιο καλόκαρδοι, εκφραστικοί και περήφανοι στον αγαπημένο σας, ταξιδεύετε στη χώρα των θαυμάτων του έρωτα και του πάθους. Λάμπει το εσωτερικό φως της αγάπης, είστε πιο συνειδητοί στις επιθυμίες σας, θέλετε να δημιουργήσετε, να εντυπωσιάσετε, να φλερτάρετε, να κάνετε ό, τι μιλάει στην καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να κινείται στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, έχετε έμπνευση και  φαντασία, χαλαρώνετε στην ηρεμία και τη μοναξιά σας ακούγοντας μουσική ή βρισκόμενοι κοντά σε νερό. Δεν σας ενδιαφέρουν οι εκκρεμότητες και τα καθήκοντα που έχετε αφήσει πίσω σας, αλλά νιώθετε την ανάγκη να ζήσετε στο όνειρο και τη φαντασία, προβληματιζόμενοι για το ερωτικό σας παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Η ζωή θα σας χαρίσει πολλές διασκεδαστικές στιγμές με τους φίλους σας, καθώς η  Αφροδίτη κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης, της τεχνολογίας και της φιλίας. Γνωρίζετε νέα άτομα, κάνετε νέες διασυνδέσεις με ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινά ιδανικά. Η πνευματώδης και γοητευτική προσωπικότητά σας δεν αφήνει ανεπηρέαστο το αντίθετο φύλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, οδεύετε προς την επαγγελματική επιτυχία, η δύναμη και η αυτοπεποίθησή σας, σας βοηθούν να πάτε μπροστά στην καριέρα σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για μια νέα εργασία ή αναλαμβάνετε ένα νέο έργο που σας βοηθά να λάμψετε ή κάνετε μεγάλα σχέδια που θα υλοποιηθούν κινούμενοι με στρατηγική. Έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας βοηθάνε να ανεβείτε ψηλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλάζει η φιλοσοφία σας για την αγάπη και τη ζωή καθώς η Αφροδίτη κινείται μέσα στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης. Έρχεται στο προσκήνιο η έμφυτη αισιόδοξη και ενθουσιώδης φύση σας, ζείτε πολλές ερωτικές περιπέτειες ή βλέπετε τη σχέση σας κάτω από μια εντελώς νέα προοπτική. Έρχεστε διαρκώς σε επαφή με νέο κόσμο γύρω σας ή μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, κρατάτε μυστική την ιδιωτική σας ζωή, ίσως ακόμα έχετε μια σημαντική ανακάλυψη από κάποιον/α που έχετε καιρό τώρα στο μυαλό σας. Μπορεί επίσης να αποπληρώσετε τα χρέη σας ή να ενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη. Τίποτα δεν σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα από τη μοναξιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα σχέση ή νέες επιχειρηματικές συνεργασίες σας, σας φέρνει η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Σας δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσετε ποια άτομα θέλετε να βρίσκονται στη ζωή σας και ξέρετε τι θέλετε να πάρετε από μια σχέση. Αν είχατε συγκρούσεις με τον αγαπημένο σας, ο πλανήτης της αρμονίας επαναφέρει την ισορροπία του «δούναι και λαβείν».

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας, λειτουργείτε πιο ορθολογιστικά στην ερωτική σας ζωή, νιώθετε έτοιμοι να κάνετε αναδιοργάνωση στην καθημερινότητά σας και εστιάζεστε στην παραμικρή λεπτομέρεια. Μπορεί να ξεκινήσετε δίαιτα ή μια υγιεινή διατροφή, να πάτε στο γυμναστήριο ή απλά ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες που σας ανανεώνουν και σας αναζωογονούν

Τελευταία ενημέρωση: