Κρόνος στον Υδροχόο στις 17/12/2020, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Ο Κρόνος ο πλανήτης που σχετίζεται με το κάρμα, τα «μαθήματα» και τις ευθύνες, που δεν έχουν να σκοπό να μας εμποδίσουν αλλά να μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι, στις 17/12 περνά στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά τον Υδροχόο. Στη νέα του θέση θα παραμείνει έως και τις 7 Μαρτίου 2023 τονίζοντας πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Υδροχόο, θα πρέπει να δώσουμε έμφαση σε συγκεκριμένα ζητήματα και ενδεχομένως να αναθεωρήσουμε και την προσέγγιση μας στα πράγματα.

Ο Κρόνος σε αυτό το ζώδιο είναι ιδεαλιστής, ανθρωπιστής και δίνει προτεραιότητα στο κοινό καλό και στο σύνολο. Έτσι λοιπόν το διάστημα που έρχεται θα βγούμε περισσότερο κερδισμένοι αν επικεντρωθούμε σε συλλογικούς σκοπούς, σε συλλογικές δραστηριότητες, αν προσφέρουμε τη βοήθειά μας εκεί που θεωρούμε πως υπάρχει ανάγκη και αν ασχοληθούμε με οτιδήποτε αφορά το «όλον». Κατά τη διάρκεια που θα παραμείνει ο Κρόνος σε αυτό ζώδιο η τεχνολογία θα αποτελέσει το Α και το Ω για την καθημερινότητά μας -πολύ περισσότερο από ότι σήμερα- και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετά επιτεύγματα σε αυτό τον τομέα.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει ο Κρόνος στον Υδροχόο;

Τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, και Υδροχόοι) θα χρειαστεί να επικεντρωθούν σε ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, τον επαγγελματικό τομέα αλλά και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, καθώς αυτά φαίνεται πως θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στις εξελίξεις από εδώ και πέρα. Οι επιπλέον ευθύνες είναι ένα πιθανό σενάριο, όμως μαζί με αυτές θα παρουσιαστούν και εξαιρετικές ευκαιρίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο.

Τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) θα κληθούν να διευθετήσουν κάποια ζητήματα που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να αποτινάξουν από πάνω τους συναισθηματικά «βαρίδια» τα οποία δεν τους επιτρέπουν να προχωρήσουν στο παρόν και να διαχειριστούν με λογική, κάποιες ανησυχίες οι οποίες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Η καθημερινότητα και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν θα παίξουν ιδιαίτερα βοηθητικό ρόλο στα σχέδιά τους.

Τα ζώδια που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) παίρνουν ανάσα με την αλλαγή ζωδίου του Κρόνου και τώρα είναι πλέον πιο έτοιμοι και πιο ώριμοι για να εξελιχθούν και να κάνουν την αποτίμηση τους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβάστε παρακάτω τη επιρροή του Κρόνου στον Υδροχόο στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει ιδιαίτερα στο να συνειδητοποιήσεις σε ποιους ανθρώπους μπορείς να στηριχθείς και σε ποιους όχι. Τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις όσον αφορά φιλικές, προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς κάποιοι άνθρωποι μπορεί να περάσουν από το περιβάλλον των «απλών γνωστών» στο περιβάλλον των «καλών φίλων», αλλά την ίδια στιγμή να συμβεί και το αντίθετο. Βαρόμετρο για αυτό θα παίξει το κατά πόσο οι ιδέες σου, η σκέψη σου και η αντίληψη που έχεις για ορισμένα ζητήματα ταυτίζονται με αυτή των ανθρώπων γύρω σου. Έτσι λοιπόν μπορεί να έρθεις κοντά και να δεθείς περισσότερο με κάποια πρόσωπα τα οποία θα παρατηρήσεις πως σας ενώνουν πολλές κοινές αντιλήψεις. Οτιδήποτε σχετίζεται με συμμαχίες και συλλογικές δράσεις ευνοείται πολύ, για αυτό αξίζει να του δώσεις προτεραιότητα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες νέες ευθύνες σε αυτόν, οι οποίες μπορεί να γεμίσουν το χρόνο σου με δουλειές, υποχρεώσεις και «ανήσυχες» σκέψεις, όμως να θυμάσαι πως μέσα από αυτές τις ευθύνες θα μπορέσεις να εξελιχθείς και να κερδίσεις κάτι καλύτερο στο μέλλον. Μία προαγωγή στη δουλειά είναι ένα πιθανό σενάριο όπως επίσης και η αναγνώριση των προσπαθειών που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα. Μην επαναπαυτείς στις δάφνες σου καθώς η περίοδος επιρροής του Κρόνου στον επαγγελματικό τομέα έχει ξεκινήσει και είναι μία περίοδος κατά την οποία μπορείς να ρίξεις τη «σπορά» δουλεύοντας με υπευθυνότητα, ώστε να μπορέσεις να «δρέψεις τους καρπούς» της στο μέλλον. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για εσένα καθώς κατά την παραμονή του σε αυτό το φιλικό προς εσένα ζώδιο, θα σου φέρει ευκαιρίες ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση. Αν έχεις στο μυαλό σου να ξεκινήσεις κάποιες σπουδές του αντικειμένου που σε ενδιαφέρει ή αν θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις που ήδη έχεις, να αποκτήσεις καινούργιες πιστοποιήσεις, να πάρεις μέρος σε σεμινάρια ή να ξεκινήσεις την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, ο Κρόνος θα είναι πολύ βοηθητικός προς τα σχέδιά σου. Τα παραπάνω φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς και δεν αποκλείεται ακόμα και αν δεν είχες κάτι στο μυαλό σου, να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησης νέων γνώσεων και της διεύρυνσης των πνευματικών σου οριζόντων. «Κάθε αρχή και δύσκολη» όμως να θυμάσαι πως «αγαθά κόποις κτώνται» και αν στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε αφορά νέες γνώσεις και πληροφορίες, θα βγεις κερδισμένος. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως τώρα ξεκινά ένα διάστημα που θα μπορέσεις να κάνεις την αποτίμηση σου όσον αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Η εικόνα που θα έχεις πλέον είτε για προσωπικές σχέσεις είτε για συνεργασίες, θα είναι πιο ξεκάθαρη κάτι που θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που σχετίζονται μαζί τους στη σωστή τους διάσταση. Καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή σε οικονομικά ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν, καθώς αν δεν τα διευθετήσεις θα εμφανίζονται συχνά πυκνά μπροστά σου και θα σου δημιουργούν ανησυχία. Προσπάθησε να αποτινάξεις τις φοβίες και κατάλοιπα «φοβιών» από σχέσεις του παρελθόντος και κάνε την ενδοσκόπηση σου, καθώς θα σε βοηθήσει να βγάλεις πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τον ίδιο σου τον εαυτό. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς περισσότερο προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες και φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις σε αυτό τον τομέα. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως συντηρείς κάποιες σχέσεις από συνήθεια και αν αυτό είναι ένα υπαρκτό σενάριο, φαίνεται πως φέτος θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σε αυτές. Ο Κρόνος σε αυτό το ζώδιο σε καλεί να δεις τη θέση σου μέσα σε μία σχέση, τις ευθύνες σου αλλά και αυτά που περιμένεις από τους άλλους, προκειμένου να υπάρξει ισορροπία των συμβαλλομένων μερών. Σε αισθηματικό επίπεδο αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και αυτή έχει γερές βάσεις, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση και να κάνεις το επόμενο βήμα μαζί με το σύντροφό σου. Να θυμάσαι πως ο Κρόνος βοηθάει ιδιαίτερα στο να σταθεροποιηθούν σχέσεις που αξίζουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα δημιουργήσει μία διαφορετική καθημερινότητα για εσένα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες υποχρεώσεις μέσα σε αυτή. Ενδεχομένως να αναλάβεις ένα εργασιακό project ή μία νέα επαγγελματική θέση η οποία θα απαιτήσει από εσένα περισσότερο χρόνο και ενέργεια, κάτι το οποίο θα περιορίσει αφενός τον ελεύθερο σου χρόνο αφετέρου την ενασχόληση σου με πράγματα που επιθυμείς. Από την άλλη θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς καθώς οι νέες εργασιακές ευθύνες θα αποτελέσουν πρόκληση για εσένα, από τις οποίες όμως θα βγεις κερδισμένος. Το στοίχημα με τη νέα θέση του Κρόνου είναι να οριοθετήσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να μπορέσεις μέσα σε αυτές να βρίσκεις χρόνο για εσένα και για την ενασχόληση σου με δραστηριότητες που επιθυμείς. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς καλύτερα ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή και να δεις με υπευθυνότητα νέες αλλά και παλαιότερες γνωριμίες. Ο Κρόνος σε αυτό το ζώδιο ζητά από εσένα να μην κάνεις παρορμητικές επιλογές και κινήσεις όσον αφορά την προσωπική σου ζωή και να επικεντρωθείς σε αυτό που πραγματικά θέλεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τότε θα έχεις την ευκαιρία να εξελιχθείς μέσα σε αυτή και το ίδιο θα εξελιχθεί και η σχέση σου μη αποκλείοντας το επόμενο βήμα ή ακόμα και έναν απόγονο! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα τα οποία θα πληρούν τις προϋποθέσεις που έχεις στο μυαλό σου όσον αφορά μία δέσμευση. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην «ξεχάσεις» πως μία σχέση αποτελείται από δύο μέρη τα οποία έχουν τις ίδιες ευθύνες απέναντι σε αυτή, χωρίς κανένας από τους δύο να βρίσκεται σε θέση ισχύος. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου, σε μεγαλύτερα ηλικιακά πρόσωπα της οικογένειας τα οποία ενδεχομένως να έχουν ανάγκη από τη δική σου συμβολή για κάποια ζητήματα που τα αφορούν, καθώς και με το σπίτι σε γενικότερο πλαίσιο. Είναι πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να μην έχει διάθεση να συναναστραφεί με πολύ κόσμο και να επιθυμεί να περνά όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά μαζί τους και να ενδυναμώσεις τη σχέση σας. Φαίνεται πως είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις που αφορούν μία μετακόμιση ή μία αγοραπωλησία ενός ακινήτου, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην κάνεις βήματα τα οποία δεν έχεις μελετήσει εξονυχιστικά. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, το εμπόριο καθώς και σε κάποιες σχέσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξεις τα σχέδια που είχες κατά νου σχετικά με ένα ταξίδι ή με μία επιχειρηματική ιδέα και θα χρειαστεί να είσαι ευέλικτος στα νέα δεδομένα που μπορεί να παρουσιαστούν. Ταυτόχρονα θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να αξιολογήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν δείγματα τα οποία θα σε βάλουν σε σκέψεις όσον αφορά την εξέλιξή τους. Ενδεχομένως να υπάρξουν ανακατατάξεις και κάποιοι φίλοι σου να γίνουν γνωστοί όπως και κάποιοι γνωστοί να γίνουν καλοί σου φίλοι, δείχνοντας πως αυτό το χρόνο η «σύσταση» του περίγυρου σου φαίνεται πως θα αλλάξει. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου σε προτρέπει να επικεντρωθείς στον οικονομικό τομέα, στα έσοδα, τα έξοδα και κάθε είδους οικονομική δραστηριότητα. Ο Κρόνος από τη νέα του θέση θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να νιώσεις ασφαλής, για αυτό είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να καλύπτεις αυτή την ανάγκη επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στο ταμείο σου. Ίσως χρειαστεί να οριοθετήσεις τις επιθυμίες σου ώστε να μη βγεις εκτός οικονομικού πλάνου, κάτι που φέτος δεν θα ήταν καθόλου συνετό. Ενδεχομένως να χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα τα οποία θέλεις να κάνεις το επόμενο διάστημα και ενδεχομένως να κοστίζουν αρκετά. Εκτός από τα οικονομικά και υλικά αγαθά θα πρέπει να επικεντρωθείς εξίσου και στις σχέσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, μιας και αυτές θα παίξουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στο αίσθημα της ασφάλειας που θα επιδιώξεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Κρόνος περνά στο ζώδιό σου και από τη νέα του θέση μπορεί να δημιουργήσει ένα αίσθημα περιορισμού σε κάποιες σχέσεις, είτε επαγγελματικές και προσωπικές. Ο Κρόνος εδώ θα σου δείξει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο τα ζητήματα στα οποία πρέπει να επικεντρωθείς όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε ανακατατάξεις. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς πλέον να είσαι ο εαυτός σου μέσα σε μία σχέση, κάτι το οποίο θα σε κάνει να πάρεις αποφάσεις όμως προσπάθησε να μην είναι παρορμητικές. Κάποιες στιγμές μπορεί να έχεις επικριτική διάθεση η οποία δεν θα βοηθήσει καθόλου τα ξεκαθαρίσματα για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτή την παγίδα, ώστε να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά σε ζητήματα τα οποία θέλεις να επιλύσεις. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις έκαναν τον κύκλο τους, όμως να θυμάσαι πως αυτό θα αφήσει χώρο για να δημιουργηθούν νέες. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Κρόνος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το παρελθόν αλλά και τις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει πολύ διάστημα σε εκκρεμότητα. Προσπάθησε να «κοιτάξεις στα μάτια» κάποιες υποθέσεις ακόμα και αν αυτό δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, καθώς αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να τις διευθετήσεις. Μην αφήνεις το μυαλό σου να κάνει σκέψεις οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητισμού και μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο άγχη και ανησυχίες. Η πρακτικότητα είναι η λέξη κλειδί για να μπορέσεις να διευθετήσεις οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
\n