Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 17 1 2018, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Στις 17 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, οι αποφασιστικοί χαρακτήρες περνάτε σε μεταρρυθμίσεις, αλλαγές και διαφοροποιήσεις με στόχο την βελτίωση. Οικονομικά ζητήματα θα βγουν στην επιφάνεια, αλλάζουν οι επαγγελματικοί στόχοι, στην ιεραρχία μπαίνουν άλλου είδους προτεραιότητες. Πρωταρχική ανάγκη και επιθυμία γίνεται η άνοδος, η εξέλιξη και εξασφάλιση, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για επιχειρηματικές ενέργειες.  Ο ορθολογισμός παίρνει τη θέση του παρορμητικού ενθουσιασμού, εξιδανικεύσεις ωραιοποιήσεις και ονειροπολήσεις μένουν στην άκρη , η ορθή κρίση θα καθοδηγεί τις πράξεις. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις δέσμευσης και επισημοποίησης, κάποιοι θα συγκατοικήσουν, κάποιοι θα  προχωρήσουν με το ταίρι τους σε κοινές πράξεις μελλοντικής εξέλιξης.

 

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω;

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, με ρεαλισμό, ορθολογισμό και αυτοπεποίθηση θα σας εξοπλίσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Από τις 17 Ιανουαρίου προτεραιότητα θα δώσετε σε επαγγελματικά ζητήματα, θα σας απασχολήσουν θέματα καριέρας και οικονομικής εξέλιξης. Εσείς που αναζητάτε εργασία θα κάνετε το βήμα να δοκιμαστείτε και σε άλλου είδους αντικείμενα, διαφορετικά απ αυτά των σπουδών σας ή του βασικού σας ενδιαφέροντος. Συγκεντρωμένοι θα είστε στις επιδιώξεις σας, σοβαρός και βάσιμος θα είναι ο λόγος σας, τα επιχειρήματα σας θα πείσουν. Έρχονται ανακατατάξεις ευχάριστες και ουσιαστικές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω. Πως θα είναι ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά του. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει σίγουρα τις αισθηματικές σου επιδιώξεις! Η αστρολογική μας ομάδα θα σου πει ακριβώς τι να περιμένεις χωρίς αναμονές! Μπορείς να καλέσεις 14840 ή στείλε το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω από τις 17 Ιανουαρίου θα αρχίσει να στρώνεται το έδαφος για επαγγελματικές προσοδοφόρες κινήσεις. Όσοι από εσάς σπουδάζεστε ή εκπαιδεύεστε ομαλή θα είναι η εξέλιξη, δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις, ούτε κάποια αρνητικά απρόοπτα. Με σύνεση και μεθοδική σκέψη θα αποφύγετε τις επικίνδυνες και ριψοκίνδυνες επιλογές,  θα καταφέρετε να σκεφτείτε ορθολογικά, δεν θα βάλετε σε κίνδυνο τα σταθερά και τα κεκτημένα. Στον αισθηματικό σας τομέα ενδεχομένως να δείξετε προτίμηση σε πρόσωπα που έχετε δοκιμαστεί συναισθηματικά μαζί τους και όχι τόσο σε νέες γνωριμίες. Κινήσεις επανασύνδεσης θα έχουν θετική κατάληξη. Πως θα είναι ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά του. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει σίγουρα τις αισθηματικές σου επιδιώξεις! Η αστρολογική μας ομάδα θα σου πει ακριβώς τι να περιμένεις χωρίς αναμονές! Μπορείς να καλέσεις 14840 ή στείλε το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, 17 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου καλείστε να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες και υποχρεώσεις. Αν υπάρχουν ζητήματα χρηματικών οφειλών τώρα θα πρέπει να οργανώσετε τις κινήσεις σας, πάρτε την απόφαση να μην καθυστερήσετε την εξόφληση τους. Εσείς που ασχολείστε με επιχειρηματικές δραστηριότητες θα είστε σε θέση να κινηθείτε με συνέπεια και αξιοπιστία. Στον αισθηματικό σας τομέα  ίσως να υπάρξουν  ανατρεπτικές αλλαγές. Κάποιοι από εσάς θα τολμήσετε να περάσετε στο βήμα της δέσμευσης, σοβαρές βλέψεις θα αποκτήσετε για το ταίρι σας και για την πορεία του δεσμού σας. Πως θα είναι ο Δίδυμος σήμερα στα αισθηματικά του. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει σίγουρα τις αισθηματικές σου επιδιώξεις! Η αστρολογική μας ομάδα θα σου πει ακριβώς τι να περιμένεις χωρίς αναμονές! Μπορείς να καλέσεις 14840 ή στείλε το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να  αναδιοργανωθείτε, σε εργασιακά θέματα επαγγελματισμός και υπευθυνότητα θα διακρίνουν τις ενέργειες σας. Πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο ανόδου και βελτίωσης όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείτε τα ανοίγματα που θα προκύψουν. Ανακατατάξεις και επαναπροσδιορισμοί θα υπάρξουν στις σχέσεις φιλικές, οικογενειακές, και αισθηματικές. Εσείς που είστε σε σχέση θα θελήσετε να σταθεροποιηθείτε επάνω σε πιο γερές βάσεις, δεν αποκλείεται να μπείτε σε σκέψεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Εσείς οι ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να αναζητήσετε σοβαρή γνωριμία για δεσμό. Πως θα είναι ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά του. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει σίγουρα τις αισθηματικές σου επιδιώξεις! Η αστρολογική μας ομάδα θα σου πει ακριβώς τι να περιμένεις χωρίς αναμονές! Μπορείς να καλέσεις 14840 ή στείλε το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Αιγόκερω, από τις δέκα επτά Ιανουαρίου θα σας απασχολήσουν  επαγγελματικές συζητήσεις και εργασιακά θέματα που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση. Για τους επαγγελματικά δυσαρεστημένους αλλαγές θα υπάρξουν στις κατευθύνσεις σας, ίσως να διαφοροποιήσετε το αντικείμενο εργασίας σας, νέες προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις. Με σύνεση και σωστό ένστικτο θα χειριστείτε τα οικονομικά σας, ναι μεν θα προβείτε σε αγορές, ωστόσο η βασική σας προτίμηση θα είναι η αποταμίευση. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται εξελίξεις κυρίως σε εσάς που διανύετε αυτή τη στιγμή περίοδο χωρισμού. Συζητήσεις και συναντήσεις θα κλείσουν με οριστικά αποτελέσματα. Πως θα είναι ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά του. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει σίγουρα τις αισθηματικές σου επιδιώξεις! Η αστρολογική μας ομάδα θα σου πει ακριβώς τι να περιμένεις χωρίς αναμονές! Μπορείς να καλέσεις 14840 ή στείλε το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι στόχοι σας, τώρα επιθυμία σας θα είναι η διατήρηση και το σταθερό μέλλον. Σε θέματα οικονομικής φύσης τα βήματα σας θα είναι επιφυλακτικά δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να κινηθεί επιπόλαια. Βάζετε τάξη στο πορτοφόλι σας,  δε θα παρασυρθείτε σε ανούσιες αγορές, κατά πάσα πιθανότητα θα σκεφτείτε να αποταμιεύσετε. Ευχάριστα γεγονότα θα προκύψουν στον αισθηματικό σας τομέα, απρόοπτα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από στάσιμες καταστάσεις, ανοίγεται ευκαιρία δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Πως θα είναι ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά του. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει σίγουρα τις αισθηματικές σου επιδιώξεις! Η αστρολογική μας ομάδα θα σου πει ακριβώς τι να περιμένεις χωρίς αναμονές! Μπορείς να καλέσεις 14840 ή στείλε το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε σχέσεις, να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε. Τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τη στάση σας , όσο πιο άμεσα συμπεριφερθείτε τόσο πιο γρήγορο και ουσιαστικό θα είναι το θετικό αποτέλεσμα. Στον οικονομικό σας τομέα σταθεροποιήστε τα εισοδήματα σας, αποφύγετε δανεισμούς και νέα ανοίγματα. Σε θέμα οικογενειακού ζητήματος καλό θα είναι να κρατήστε στάση ξεκάθαρη και συμφιλιωτική, τυχόν ξεσπάσματα θα δημιουργήσουν αρνητισμούς που δε θα σας βγουν σε καλό. Πως θα είναι ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά του. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει σίγουρα τις αισθηματικές σου επιδιώξεις! Η αστρολογική μας ομάδα θα σου πει ακριβώς τι να περιμένεις χωρίς αναμονές! Μπορείς να καλέσεις 14840 ή στείλε το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, στις 17 Ιανουάριου η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει στο να αναδομήσετε, να διορθώσετε και να επεκτείνετε, ανάγκη σας θα είναι η ολοκλήρωση, βάζετε τέλος σε αναβολές. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να διεκδικήσετε δεσμεύσεις ή επισημοποιήσεις. Τώρα θα τολμήσετε να εναντιωθείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια, άγχος, αβεβαιότητα. Εσείς οι ελεύθεροι , επιλεκτική στάση θα κρατήσετε στα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν, θα επικεντρωθείτε μόνο στις περιπτώσεις που ενστικτωδώς σας πείθουν πως μπορούν να σας προσφέρουν μέλλον, και όχι ένα εφήμερο ή περιστασιακό παρόν. Πως θα είναι ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά του. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει σίγουρα τις αισθηματικές σου επιδιώξεις! Η αστρολογική μας ομάδα θα σου πει ακριβώς τι να περιμένεις χωρίς αναμονές! Μπορείς να καλέσεις 14840 ή στείλε το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, οι επιλογές και οι συμφωνίες που θα κάνετε θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν σας αλλά και στο μέλλον σας. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αλλαγές και διαφοροποιήσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ίσως να υπάρξουν νέες συνεργασίες ή συναλλαγές , κέρδη θα σας φέρουν οι ενέργειες και τα ρίσκα που θα αναλάβετε, ωστόσο δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από υπερβολικό ενθουσιασμό. Επενδυτικές ενέργειες θα είναι συμφέρουσες θα έχουν προσοδοφόρο αποτέλεσμα, άνοιγμα θα υπάρξει για αγοροπωλησίες. Πως θα είναι ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά του. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει σίγουρα τις αισθηματικές σου επιδιώξεις! Η αστρολογική μας ομάδα θα σου πει ακριβώς τι να περιμένεις χωρίς αναμονές! Μπορείς να καλέσεις 14840 ή στείλε το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, στις 17 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα δώσει ώθηση στην ψυχολογία σας, θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, να επεκταθείτε, και να δραστηριοποιηθείτε με στόχο την βελτίωση. Νέες γνωριμίες θα υπάρξουν και σε κοινωνικό επίπεδο και σε επαγγελματικό, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από τα προκαθορισμένα όρια και να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητα σας. Ουσιαστικά θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από την ρουτίνα, αναλαμβάνετε ρίσκα, δοκιμάζεστε, αποκτά νέο ρυθμό η ζωή σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε σταθερό ταίρι είναι πολύ πιθανό να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις, ίσως να προχωρήσετε σε επισημοποιήσεις. Πως θα είναι ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά του. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει σίγουρα τις αισθηματικές σου επιδιώξεις! Η αστρολογική μας ομάδα θα σου πει ακριβώς τι να περιμένεις χωρίς αναμονές! Μπορείς να καλέσεις 14840 ή στείλε το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας εφοδιάσει με πρακτικότητα, με ρεαλισμό και με ορθολογική κρίση.  Από τις 17 Ιανουάριου ξεκινήστε να τερματίζετε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν,  θα είστε σε θέση να βάλετε σε τάξη σκέψεις και στόχους. Ευνοούνται τα καινούργια άλματα, ωστόσο οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, ερευνήστε πολύ καλά πριν κινηθείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα προμηνύεται γνωριμία πολλά υποσχόμενη, ουσιαστικά θα σας ανοιχτεί δίοδος για σταθερή σχέση, καλό θα είναι να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα συμβάντα. Πως θα είναι ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά του. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει σίγουρα τις αισθηματικές σου επιδιώξεις! Η αστρολογική μας ομάδα θα σου πει ακριβώς τι να περιμένεις χωρίς αναμονές! Μπορείς να καλέσεις 14840 ή στείλε το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, στις 17 Ιανουάριου η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να πάρετε ριζικές αποφάσεις, εσείς που θέλετε να περάσετε σε νέο επαγγελματικό ξεκίνημα θα βρείτε ανοιχτές τις πόρτες και ελπιδοφόρες τις συνεργασίες. Βάλτε τέλος στις αρνητικές και απογοητευτικές καταστάσεις του παρελθόντος, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την αποτυχία και τη στασιμότητα, σας δίνω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δώσουν την δυνατότητα να εξελιχτείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα κάποιοι από εσάς ξεκινάτε νέα σχέση με πρόσωπο που θα σας δώσει τη δυνατότητα σταθερού μακροχρόνιου δεσμού. Πως θα είναι ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά του. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει σίγουρα τις αισθηματικές σου επιδιώξεις! Η αστρολογική μας ομάδα θα σου πει ακριβώς τι να περιμένεις χωρίς αναμονές! Μπορείς να καλέσεις 14840 ή στείλε το μήνυμα ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση: