Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24 6 2017, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (1 vote)
Από την Βενετία Αποστόλου

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου θα υπάρξει ένας εποικοδομητικός συνδυασμός ευαισθησίας και δραστηριοποίησης , οργώνονται οι κοινωνικές ομάδες ενδυναμώνονται οι κοινοί σκοποί. Στα επαγγέλματα του πνεύματος έρχονται επιτυχίες, η φαντασία θα είναι δημιουργική, την εμφάνιση τους θα κάνουν εμπνευσμένες ιδέες. Οι χαρακτήρες που έχουν καλλιεργήσει τη διαίσθηση και τη διανόηση τους θα φτάσουν σε υψηλό νοητικό επίπεδο, θα είναι σε θέση να αντιληφτούν και να κατανοήσουν τις προθέσεις των συνομιλητών τους. Με τη Νέα Σελήνη, τακτοποιούνται οικονομικές εκκρεμότητες, μπαίνουν σε προγράμματα δάνεια και οφειλές. Στόχος θα είναι η ψυχολογική ηρεμία, η ασφάλεια και η σταθερή μελλοντική εξέλιξη. Μειωμένες θα είναι κινήσεις ή επιλογές ρίσκου, η παρορμητικότητα θα είναι ελεγχόμενη.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, στις είκοσι τέσσερις Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου αλλάζουν οι προτεραιότητες σας, τώρα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σας σχέσεις, ανάγκη σας θα είναι η εξομάλυνση, η συμφιλίωση, και η μελλοντική σταθερότητα. Σε περίπτωση που υπήρχε ένταση μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον τώρα ισορροπείτε συναισθηματικά, δίνονται εξηγήσεις, λύνοντας τα ζητήματα που σας δημιουργούσαν προβλήματα. Στον ερωτικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν να προκύψει επανένωση με πρόσωπο από το παρελθόν. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, συνειδητά θα αποφύγετε την πεισματική συμπεριφορά, στόχος σας θα είναι η ένωση και όχι η κυριαρχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνία σας, θα βρείτε συνεννόηση, θα υπάρξει κατανόηση ανάμεσα σε εσάς και στα πρόσωπα που κατέχουν τον πρωταγωνιστικό ρολό στη ζωή σας. Με αδέλφια και γονείς οι συζητήσεις σας θα είναι ειλικρινείς άμεσες και ουσιαστικές, αν παρεξηγηθήκατε ή τσακωθήκατε τώρα συμφιλιώνεστε. Στον επαγγελματικό σας τομέα ομαδικό θα είναι το πνεύμα σας, συνεργάσιμη η συμπεριφορά σας. Υπευθυνότητα και εργατικότητα θα δείξετε σε ζητήματα που απαιτούν γρήγορη διεκπεραίωση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε ή να οργανώσετε κάποια εκδρομή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιου του Καρκίνου προσοχή στις αγχωμένες ή ανασφαλείς σκέψεις κυρίως σε θέματα οικονομικής φύσης. Εσάς που σας βαραίνει κάποιο δάνειο ή χρέος ενδεχομένως να νιώσετε πως δύσκολα θα τα βγάλετε πέρα, ωστόσο θα υπάρξει χρηματικό άνοιγμα, μη αφήσετε την απαισιοδοξία σας να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Ασφάλεια και κατοχύρωση θα είναι το κύριο μέλημα σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά. Εσείς που διατηρείτε χαλαρό ερωτικό δεσμό θα προσπαθήσετε να τον σταθεροποιήσετε , οι προτάσεις που θα κάνετε θα γίνουν αποδεκτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας αυτό που θα σας απασχολήσει κατά κύριο λόγο θα είναι το μέλλον σας, τόσο σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης, όσο και σε ερωτικά ζητήματα περί δέσμευσης. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά την προοπτική της επισημοποίησης, κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να κάνετε το βήμα να συγκατοικήσετε. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα , με γονείς και αδέλφια ενδυναμώνονται οι κρίκοι ένωσης, τώρα θα εκτιμήσετε την πρόσφορα τους, η στάση σας απέναντι τους θα είναι προστατευτική. Εσείς οι χωρισμένοι επανασυνδέεστε με το πρώην ερωτικό σας ταίρι.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αρχίσετε να προετοιμάζετε και να οργανώνετε κινήσεις που θα τελεσφορήσουν στο επόμενο στάδιο. Αλλάζουν οι βλέψεις σας κατά συνέπεια και οι αποφάσεις σας, τώρα στόχος σας θα είναι να διασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, αν εμπιστευτείτε το ένστικτο σας δεν θα πέσετε έξω, θα είναι σωστός οδηγός σε αγορές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Ενδεχομένως η στάση σας να μην είναι ιδιαιτέρως κοινωνική, ίσως να περιορίσετε τις επαφές σας μόνο στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα ή σε άτομα που νιώθετε πως ξέρουν τον χαρακτήρα σας και κατανοούν τη συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο καρποφορούν κόποι και προσπάθειες της προηγούμενης περιόδου. Τώρα θα νιώσετε συναισθηματική και ηθική ικανοποίηση, τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως ο τρόπος που χειριστήκατε τις υποθέσεις σας ήταν δημιουργικός. Η στάση σας θα είναι πρόσχαρη αισιόδοξη και κοινωνική. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε έμπρακτη συμμετοχή σε κοινωνικές ομάδες, θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε και να ομαδοποιηθείτε. Σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων δυναμώνουν οι δεσμοί, επανασύνδεση θα υπάρξει με ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, ολοκληρώνονται επαφές που είχαν μείνει στη μέση.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε δυο τομείς θα δείξετε ιδιαίτερο και οργανωμένο ενδιαφέρον, πρώτον στην κοινωνική σας εικόνα και δεύτερον στην ομαλότητα των οικογενειακών σας σχέσεων. Έμπρακτη θα είναι η ενεργοποίηση σας σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ευαισθητοποιημένοι θα είστε στις αρνητικές καταστάσεις που βιώνει ο περίγυρος σας. Σε θέματα ή προβλήματα που απασχολούν τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα θα συμπαρασταθείτε συναισθηματικά και ηθικά. Επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις θα προκύψουν σε περίπτωση που υπάρχουν τσακωμοί ή χωρισμοί. Με το ταίρι σας η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και συμβιβαστική, θα δείξετε και θα λάβετε αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, ηρεμία θα υπάρξει στον εσωτερικό σας κόσμο, φεύγουν οι κυκλοθυμίες και οι αντιθέσεις στις διαθέσεις σας. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη, στηριχτείτε στο ένστικτο σας, η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να δείξετε εμπιστοσύνη στα σωστά πρόσωπα. Στην παρούσα χρονική φάση θα υπάρξουν μετακινήσεις, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, επιθυμία σας θα είναι η ανανέωση. Θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, ό,τι προγραμματίσετε θα ολοκληρωθεί χωρίς εμπόδια ή αναβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανόν να ‘ρθουν στην επιφάνεια παλιά απωθημένα, η μνήμη σας θα γυρίσει πίσω στο παρελθόν και θα προσκολληθεί σε καταστάσεις που είχαν μείνει στη μέση ή που συναισθηματικά σας είχαν απογοητεύσει. Προσοχή σε ψυχολογικά συμπλέγματα, δεν θα πρέπει να δώσετε έκταση σε αισθήματα ηττοπάθειας. Η ανάγκη σας για ασφάλεια και ηρεμία θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικές τακτοποιήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα θα εμφανιστείτε ανασφαλείς γεγονός που θα σας οδηγήσει σε ενέργειες οριστικής κατάληξης. Σε περίπτωση που βάλετε στόχο τη δέσμευση η στάση σας δε θα πρέπει να είναι πιεστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε επαγγελματικά θέματα θα αναβάλετε κινήσεις ρίσκου, τώρα ανάγκη σας θα είναι διασφάλιση και όχι τόσο η επέκταση. Σιγουριά και ασφάλεια θα θελήσετε στην οικονομική αλλά και στην ερωτική σας πορεία. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό είναι πολύ πιθανόν να περάσετε σε προτάσεις δεσμεύσεις, οι απαντήσεις που θα πάρετε θα είναι ενθαρρυντικές. Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα επικεντρώσετε στο ενδιαφέρον σε άτομα που να μπορούν να σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη, τώρα θα αναζητήσετε γνωριμίες που να έχουν προοπτική μελλοντικής εξέλιξης, αδιάφορους θα σας αφήσει το εφήμερο ή το περιστασιακό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα υπάρξουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα , τώρα θα θελήσετε να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες υποθέσεις, ανάγκη σας θα είναι να μπει τάξη στην καρδιά σας και στη σκέψη σας. Είναι πολύ πιθανόν να απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας επηρεάζουν αρνητικά, δε θα τα πάτε καλά με γονείς ή με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που θα προσπαθήσουν να κατευθύνουν τις επιλογές ή τις πεποίθησης σας. Παίρνετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με θέματα που αφορούν την ψυχολογική σας ισορροπία, την υγεία σας και την συναισθηματική σας σταθερότητα. Ένα ταξιδάκι αναψυχής θα θεωρήσετε πως είναι πλέον αναγκαίο, κάντε τις ανάλογες προτάσεις, δεν θα υπάρξει αρνητική απάντηση.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου διαίσθηση και φαντασία θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο, εσείς οι καλλιτέχνες ζωγράφοι συγγραφείς, διακοσμητές, μουσικοί, θα έχετε έμπνευση, θα σημειωθεί επαγγελματική επιτυχία που θα δώσει μια διαφορετική όψη στο γόητρο σας. Ενδιαφέρον θα δείξετε στις προσωπικές σας σχέσεις, φιλικές, οικογενειακές, ερωτικές. Στο ταίρι σας θα φανείτε εκδηλωτικοί, άμεσοι, και συναισθηματικά ευαίσθητοι. Φανερώστε τα αισθήματα σας με ειλικρίνεια, θα βρείτε κατανόηση και εκτίμηση. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας, το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας δώσει τη δυνατότητα σταθερού δεσμού.

Τελευταία ενημέρωση: