Ερμής στον Ζυγό από τις 14 9 2019, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (32 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Γίνεστε πιο υποχωρητικοί και διαλλακτικοί από τις 14 Σεπτεμβρίου ως 2 Οκτωβρίου 2019, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στο διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού. Η γοητεία σας και η ευγένειά σας φέρνουν δίπλα σας πολλά άτομα που αναζητούν την υποστήριξη και τις συμβουλές σας. Έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε όλες τις απόψεις ενός θέματος και να αποδεχτείτε τις διαφορετικές γνώμες των άλλων. Από την αρνητική πλευρά, η αναποφασιστικότητά σας μπλοκάρει τη λήψη των αποφάσεων ενώ η αποφυγή των συγκρούσεων, έχει ως αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν οι άλλοι τις προθέσεις σας.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει ο Ερμής στον Ζυγό το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ωθεί να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, να κάνετε νέες κοινωνικές επαφές και επωφελείς συμφωνίες. Είστε τώρα πιο συνεργατικοί και φιλικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους και μπορεί  να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για μια δημιουργική συνεργασία ή επικοινωνία με κάποιο άτομο, που είναι εδώ και καιρό αγαπητό στην καρδιά σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Λαμβάνετε σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη από τους συναδέλφους σας στη δουλειά σας χάρη στον Ερμή στον έκτο οίκο σας, της υπηρεσίας και της εργασίας. Επωφελείστε από σωστές συμβουλές με αποτέλεσμα να αυξηθούν η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητά σας. Εφαρμόζετε όλες αυτές τις ιδέες που κρύβονται στο πρακτικό και αναλυτικό μυαλό σας, κάνοντας εύστοχες κινήσεις. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, χαρίζει θέρμη και πάθος στα λόγια σας, είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, έτοιμοι να συνομιλήσετε με όποιον/α διεγείρει το μυαλό σας. Βρίσκετε κάποιον/α για να εκτονώσετε όλη αυτήν την έντονη ερωτική ενέργεια που έχετε και είστε πιο φιλικοί και διαλλακτικοί με τον αγαπημένο σας, πρόθυμοι να συμβιβάσετε τις αντίθετες απόψεις σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στον εσωστρεφή και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, αναζητάτε τη μοναξιά σας στον προσωπικό σας χώρο, ίσως κάποιες στιγμές αισθανθείτε την ανάγκη ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε με το παρελθόν. Αποβάλετε τα αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος που ταλανίζουν την ψυχή σας και αποσαφηνίζετε μια παρελθούσα προβληματική κατάσταση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Είστε ειλικρινείς και αξιόπιστοι, κοινωνικοί και κινητικοί, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Πολλές ειδήσεις και πληροφορίες δεν πρόκειται να σας αφήσουν ήσυχους! Έχετε πειθώ και διπλωματία στις συζητήσεις σας, συνδέεστε με νέα άτομα ή πάτε ένα σύντομο ταξίδι. Προβάλετε τις ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα και γίνονται αποδεκτές απ’ όλους! Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας χαρίζει ένα δημιουργικό μυαλό, για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Ίσως έχετε ιδέες για το άνοιγμα μιας επιχείρησης ή απλά κάνετε συζητήσεις για μια νέα επικερδή συνεργασία. Θα έχετε ισχυρούς συμμάχους στα επιχειρηματικά σας σχέδια, θέτετε προτεραιότητες και έχετε ισορροπία στον προϋπολογισμό σας. Οι ιδέες σας έχουν στόχο τη βελτίωση των οικονομικών σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Η ευγένειά σας και η ειλικρίνειά σας τονίζονται με τον Ερμή στο ζώδιό σας, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να εκφέρετε τις απόψεις σας, θα γίνουν αποδεκτές από τους γύρω σας. Ο Ερμής σας επιτρέπει να προβάλετε τον εαυτό σας ή ένα έργο σας με πάθος και σας χαρίζει το δώρο της πνευματώδους επικοινωνίας, οι ιδέες σας ξεσηκώνουν τους άλλους! Ασχολείστε με την πρακτική εφαρμογή των ιδεών σας και πώς θα γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στο μυστικιστικό δωδέκατο οίκο σας, εμποτίζει την ψυχή και το μυαλό σας με μια ονειρική και θετική ενέργεια, θέλετε να αποκαλύψετε τα πιο μύχια συναισθήματά σας. Χαρίζετε στους γύρω σας τις σωστές και παρηγορητικές συμβουλές σας και την άνευ όρων αγάπη σας, μιλάτε με ειλικρίνεια μέσα από την  καρδιά σας, ανακτάτε την ψυχική ισορροπία σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπάτε την περιπέτεια και την εξερεύνηση και ο Ερμής στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας παροτρύνει να βρεθείτε με τους φίλους σας και να ζήσετε διασκεδαστικές στιγμές. Τώρα καταφέρνετε να έχετε σωστή συνεργασία με τους άλλους, προβάλετε τις καινοτόμες ιδέες σας στο διαδίκτυο ή ένα δημιουργικό έργο σας λαμβάνει την αποδοχή ενός ευρέος κοινού. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας χαρίζει πρακτικές ιδέες για την επαγγελματική σας επιτυχία, έτσι ένα έργο σας παίρνει ώθηση. Ίσως κλείσετε μια επικερδή συμφωνία με έναν πλούσιο πελάτη ή κάνετε μια επικερδή συνεργασία. Η δύναμη της πειθούς σας μαγνητίζει τους γύρω σας, δίνετε και παίρνετε συμβουλές που σας προσφέρουν σταθερότητα στην επαγγελματική σας πορεία. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μια συμβιβαστική διάθεση και εκφέρετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα τις απόψεις σας, χάρη στον Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Έχετε μια ενθουσιώδη και παιχνιδιάρικη διάθεση στην επικοινωνία, το δημιουργικό μυαλό σας βρίσκει τρόπους για να είναι η ζωή σας πιο ενθουσιώδης και διασκεδαστική. Μια νέα επιχειρηματική ιδέα ή μια νέα γνώση θα σας κρατήσουν ζωντανούς. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, φέρνει στην επιφάνεια τα φλογερά συναισθήματά σας και σας βοηθά να ανακαλύψετε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των λόγων των άλλων. Λόγια πάθους σας φέρνουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σας ή απλά νιώθετε πιο ισορροπημένα στο μυαλό και την ψυχή σας. Επίσης, κερδίζετε την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και την εκτίμηση των γύρω σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
\n